Horoscop Urania săptămânal: 15-21 mai 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 15-21 mai 2017


Horoscop 15-21 mai 2017, Berbec:

În zilele de 19 şi 20 mai, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul vostru general, indiciu cum că aţi putea să vă simţiţi puțin letargici/e și fără energie. Din acest motiv, ar fi ideal ca în zilele de 20 şi 21 să nu vă propuneţi să întreprindeţi activități care vă obosesc. În caz contrar, este posibil să nu vă puteți ține de ele și să primiţi reproșuri de la ceilalți.


Horoscop 15-21 mai 2017, Taur:

În data de 21 mai, Luna se opreşte în casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că aţi putea fi ceva mai reactivi/e decât de obicei, gata să izbucniţi la cel mai mic stimul. Ar fi bine să nu vă lăsaţi tulburaţi/te de acești factori declanșatori. Altfel, aţi putea spune sau face lucruri care nu vă caracterizează și pe care aţi putea ajunge să le regretați mai încolo.


Horoscop 15-21 mai 2017, Gemeni:

Din data de 16 încolo, Mercur tranzitează casa subconștientului din horoscopul vostru general, putând să vă imprime niște tipare de gândire constrângătoare care nu vă permit să vedeţi situația în care vă aflaţi din mai multe perspective. În concluzie, aţi putea avea multe de pierdut, deci daţi-vă silinţa, pe cât puteți, să rămâneţi flexibili/e, adaptându-vă la orice circumstanță care vi se înfățișează în aceste zile.


Horoscop 15-21 mai 2017, Rac:

În intervalul 16-18 mai, Luna se perindă prin casa banilor și a bunurilor câștigate prin intermediul colaborării cu terțe persoane, semn cum că veniturile voastre de săptămâna aceasta ar putea veni predominant din această direcție. Încercaţi totuși să rămâneţi transparenţi/te cu ei pe acest plan, cu atât mai mult dacă a existat un dialog în trecut legat de profitul care i-a revenit fiecăruia/eia dintre voi.


Horoscop 15-21 mai 2017, Leu:

Ziua de 15 surprinde Luna în casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că aţi putea începe săptămâna cu dureri articulare destul de puternice. Dacă astfel de afecțiuni figurează în istoricul vostru medical, ar fi bine să luaţi măsuri preventive pentru a le face față în viitor. Altfel, s-ar putea să vă împiedice să vă ţineţi de programul pe care vi l-aţi propus în aceste zile.


Horoscop 15-21 mai 2017, Fecioară:

În intervalul 16-18 mai, Luna se perindă prin casa sănătății din horoscopul vostru general, fapt pentru care nu este exclus să întâmpinaţi unele încercări pe acest plan. Așa se face, de exemplu, că aţi putea să vă confruntați cu dureri ale membrelor inferioare, cel mai probabil pentru că nu acordaţi suficient timp odihnei sau nu faceţi destul sport. Oricare ar fi motivul, trebuie să aveţi mai multă grijă de voi.


Horoscop 15-21 mai 2017, Balanţă:

În zilele de 19 şi 20 mai, Luna se perindă prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, ceea ce poate face ca starea voastră să fluctueze destul de mult în cea mai mare parte a acestui sfârșit de săptămână. Nu vă rămâne așadar decât să cultivaţi un stil de viață și alimentație echilibrat care să vă pună la adăpost, pe viitor măcar, de orice altfel de situații în care corpul nu vă mai ascultă.


Horoscop 15-21 mai 2017, Scorpion:

În ultima zi a săptămânii, Luna se opreşte în casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, fapt care indică că această zi v-ar putea găsi într-o dispoziție agitată, ceea ce v-ar putea predispune la mici accidente. Din acest motiv, ar fi bine pentru voi să nu vă implicaţi în activități cu grad de risc ridicat, cu atât mai mult dacă sunteţi mai puțin pricepuţi/te acum.


Horoscop 15-21 mai 2017, Săgetător:

Trecerea lui Mercur în zodia căreia îi corespunde casa sănătății din horoscopul vostru general care are loc în data de 17, vă îndeamnă să vă informaţi mai mult cu privire la starea voastră de sănătate, cu atât mai mult dacă suferiţi de probleme la nivelul tiroidei, gâtului, corzilor vocale sau nu reuşiţi nicicum să daţi jos unele kilograme în plus. Întrebaţi un medic ce se întâmplă cu voi.


Horoscop 15-21 mai 2017, Capricorn:

Trecerea Soarelui în zodia căreia îi corespunde casa sănătății din horoscopul vostru general care are loc în data de 20, anunță începutul unei perioade în care ar trebui să vă îngrijiţi mai mult de sănătatea voastră. Evaluaţi-vă obiectiv stilul de viață și alimentație, astfel încât să aduceţi ajustările cele mai potrivite pe termen lung. În caz contrar, aplicaţi doar un pansament.


Horoscop 15-21 mai 2017, Vărsător:

Ziua de 15 surprinde Luna în casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că începutul de săptămână vă poate găsi într-o dispoziție nu tocmai bună, dar și destul de încăpăţânaţi/te pentru a refuza să vedeţi lucrurile dintr-o altă perspectivă. Ideea ar fi să faceţi în așa fel încât să ieşiţi din această stare care vă poate face să nu progresaţi, dacă nu chiar să involuaţi mult.


Horoscop 15-21 mai 2017, Peşti:

În intervalul 16-18 mai, Luna se va afla în casa subconștientului din horoscopul vostru general, ceea ce poate indica faptul că nu vă simţiţi tocmai în largul vostru în preajma celorlalți, crezând că sunteţi nişte paria. Poate că dacă aţi evita compania unui număr mare de persoane și v-aţi limita la un cerc mic de oameni dragi, aţi trece cu succes peste aceste sentimente acute de anxietate socială.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS