Horoscop Urania săptămânal: 8-14 mai 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 8-14 mai 2017


Horoscop 8-14 mai 2017, Berbec:

Luna Plină din data de 10 interconectează casele cunoașterii din horoscopul vostru general, indiciu cum că părerile celorlalți vă poate ajuta să vă daţi seama care sunt aspectele personalității voastre la care aţi mai putea lucra. Nu vă temeţi de critici pentru că vă pot ajuta să vă găsiţi mai ușor calea către adevăratul vostru potențial.


Horoscop 8-14 mai 2017, Taur:

Luna Plină din 10 se manifestă plenar în casa finanțelor și a bunurilor câștigate prin muncă proprie, semn cum că şansele de a vă rotunji veniturile și/sau valorifica economiile de care aţi beneficiat în ultima perioadă s-ar putea fructifica mai repede decât v-aţi aștepta. Trebuie doar să perseveraţi, astfel încât să fiţi siguri/e că aţi profitat la maxim de ceea ce vă ofereau.


Horoscop 8-14 mai 2017, Gemeni:

Luna Plină din ziua de 10 se manifestă plenar tocmai în casa vitalității din horoscopul vostru general, fapt pentru care nivelul vostru de energie poate crește semnificativ. Acest fenomen vine însă la pachet cu responsabilitatea de a vă direcționa forțele către un scop clar. În caz contrar, s-ar putea să le risipiţi și să nu realizaţi nimic deosebit. Încercaţi să fiţi echilibraţi/te și să nu vă epuizaţi.


Horoscop 8-14 mai 2017, Rac:

Luna Plină din data de 10 se manifestă plenar în casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care aţi putea fi tentaţi/te să vă construiţi în minte tot felul de scenarii ireale. Încercaţi să faceţi în așa fel încât să nu le cultivaţi prea mult. Altfel, puteți ajunge să vă pierdeţi prea mult din timp gândindu-vă la lucruri care nu sunt reale.


Horoscop 8-14 mai 2017, Leu:

Luna Plină din data de 10 se manifestă plenar în casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup din horoscopul vostru general, semn cum că ar trebui să vă concentraţi asupra lor săptămâna aceasta. Căutaţi persoane dispuse să investească timp, energie sau bani într-o idee de afaceri în care credeţi cu adevărat. Aveţi mare grijă însă cu cine vă asociaţi.


Horoscop 8-14 mai 2017, Fecioară:

Luna Plină din 10 se manifestă plenar și în casa opusă pe cercul zodiacal, adică în cea a familiei, semn cum că nu o să vă plictisiţi nici printre cei dragi ai casei. Se întrevăd așadar vreo două săptămâni în care atenția voastră ar trebui să se îndrepte către ambele domenii de viață, mai ales dacă nu vă doriţi reproșuri din nicio direcție. Trebuie doar să vă organizaţi timpul cu atenție.


Horoscop 8-14 mai 2017, Balanţă:

Luna Plină din ziua de 10 se manifestă plenar, în cazul vostru, în casa filozofiei de viață, ceea ce indică faptul că acum vi se recomandă să aduceţi unele modificări necesare sistemului vostru de valori, principii și credințe. Încercaţi așadar să faceţi în așa fel încât să incorporaţi lecțiile învățate de curând în crezul vostru personal. Doar în acest fel veţi reuși să nu faceţi aceleași greșeli în continuare.


Horoscop 8-14 mai 2017, Scorpion:

Luna Plină din data de 10 se manifestă plenar în casa transformărilor din horoscopul vostru general, ceea ce poate însemna că săptămâna aceasta vor avea loc evenimente cu impact emoțional destul de puternic încât să vă afecteze puţin echilibrul interior. Oricare ar fi situația, cert este că vă veţi da seama că puteți face față mai multor provocări decât v-aţi imaginat.


Horoscop 8-14 mai 2017, Săgetător:

Este sigur că Luna Plină din ziua de 10 se manifestă plenar în casa opusă pe cercul zodiacal, dar cu siguranță îi veţi simți influența și în casa vitalității. Așa se face, de exemplu, că sunteţi ceva mai agitaţi/te decât de obicei săptămâna aceasta, ceea ce vă poate predispune la decizii grăbite care riscă să vă pună în pericol sănătatea. Încercaţi să nu vă implicaţi în activități care vă pot răni cumva.


Horoscop 8-14 mai 2017, Capricorn:

Luna Plină din data de 10 vă îndeamnă să vă îndreptaţi atenția către bunăstarea voastră fizică. Informaţi-vă dacă există tratamente noi, în cazul în care suferiţi de o afecțiune sau alta ori străduiţi-vă să ajungeţi la un al doilea medic dacă nu sunteţi convinşi/se de diagnosticul care vi s-a pus. Este mai mult decât în ordine să puneţi întrebări și să nu vă mulţumiţi cu puțin când vine vorba de acest sector.


Horoscop 8-14 mai 2017, Vărsător:

Din câte se pare, sănătatea voastră nu este vizată de influența astrelor săptămâna aceasta. Încercaţi așadar să vă direcţionaţi atenția către alte domenii care au mai multă nevoie de eforturile voastre. Nu vă rămâne așadar decât să păstraţi echilibrul și să faceţi în așa fel încât să nu apară între timp alte lucruri care să necesite atenția voastră la acest nivel. Încercaţi să faceţi tot ce vă stă în putință.


Horoscop 8-14 mai 2017, Peşti:

Nici în cazul vostru, astrele nu își manifestă influența asupra sănătăţii voastre. Cu toate acestea însă, Neptun rămâne însă în casa vitalității voastre, ceea ce înseamnă că nivelul vostru de energie este orice doar constant nu. Nu vă propuneţi să faceţi mai mult decât aţi putea executa la nivel realist. În caz contrar, s-ar putea să nu vă puteți duce la bun sfârșit toate angajamentele avute acum.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS