Horoscop Urania lunar: iulie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania iulie 2017


Horoscop iulie 2017, Berbec:

Horoscop Urania Berbec iulie 2017
În a doua zi a lunii iulie, este posibil să nu mai reuşiţi să vă împărţiţi cu succes între familie și carieră. În data de 4, s-ar putea să aveţi ceva de împărțit cu familia. După data de 5 a lunii, abilitățile voastre de comunicare și socializare se măresc vizibil. Din data de 6, reuşiţi să comunicaţi mai lesne cu partenerul/a de cuplu și cu cei mici. În jurul lui 17, atmosfera din familie poate deveni tensionată.

În preajma datei de 19, se creează un context astral favorabil unei mici vacanțe. În acea perioadă, se anunță zile prielnice pentru Berbecii implicaţi în relații la distanță sau cu persoane de altă religie și/sau naționalitate. În jurul zilei de 24, este posibil să apară unele certuri, dar veţi trece peste ele fără prea mari probleme pentru că păreţi să vă aflaţi într-o dispoziție de zile mari.

După data de 26 a lunii, vă bucuraţi de mai mult randament la locul de muncă. De asemenea, păreţi să vorbiţi mai ușor pe limba colegilor/elor de muncă, indiciu că se răresc divergenţele avute cu aceștia/stea. Începând cu data de 31, atmosfera de acasă se îndulcește mult, iar armonia pare să domine în propriul cămin. La sfârşitul lunii este momentul cel mai bun să reluaţi contactul cu rudele de care v-aţi distanțat.


Horoscop iulie 2017, Taur:

Horoscop Urania Taur iulie 2017
În preajma datei de 4, ar fi bine să nu vă aplecaţi urechea la bârfe și nici să nu vă implicaţi în intrigi. După data de 5 iulie, se înmulțesc şansele de a vă rotunji veniturile și/sau valorifica economiile realizate până acum. Din data de 6 a lunii, comunicaţi parcă mai bine cu familia.

În jurul zilei de 17, s-ar putea să auziţi unele vorbe complet neadevărate. Poate ar trebui să le acordaţi mai puțină importanță. Dacă treceţi prin momente grele în preajma datei de 19, bazaţi-vă mai mult pe familie. După data de 20, nu este exclus ca atmosfera din familie să se tensioneze puțin. Ar fi ideal dacă nu aţi întreține flama. Financiar, încercaţi să nu vă hazardaţi în jurul zilei de 24.

În preajma datei de 24, puteți trece iar prin situații mai puțin plăcute, dar alinarea o veţi găsi tot la persoanele dragi. După data de 26, comunicaţi parcă mai eficient cu partenerul/a de cuplu și cu cei mici, ceea ce arată că se prefigurează o perioadă favorabilă pentru burlacii/ăcițele acestui semn. Din data de 31 a lunii, șarmul și carisma voastră se măresc vizibil, indiciu că abilitățile voastre de comunicare sunt la cote maxime.


Horoscop iulie 2017, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni iulie 2017
Financiar, s-ar putea ca în jurul datei de 2 să nu o duceţi foarte bine. Ideal ar fi ca în preajma zilei de 4 să evitați investițiile mari în ideile de afaceri ale amicilor sau proiecte insuficient finisate. După data de 5 a lunii, șarmul și carisma voastră cresc vizibil, devenind o prezență mai agreabilă decât oricând. Din data de 6 iulie, urmează aceeași tendință și abilitățile voastre de comunicare.

Vă recomand să evitați investițiile în planuri de lungă durată și în jurul datei de 17. În preajma zilei de 19, se arată o perioadă favorabilă negocierilor și chiar și discuțiilor deschise cu partenerul/a, fie el de viață și/sau de afaceri. După data de 20, deveniţi mai asertivi/e în comunicare, impunându-vă punctul de vedere fără a apela la artificii. În jurul lui 24, s-ar putea să aveţi parte de certuri cu asociații/tele sau cel/a drag/ă.

În preajma aceleiași date, se creează un context astral favorabil cooptării de membri/e în cadrul unui proiect sau descoperirii de finanțatori/are pentru o idee de afaceri. Din data de 26 încolo, vorbiţi parcă mai ușor pe limba celor dragi, riscul de certuri reducându-se destul de mult. Din data de 21 a lunii, se întrevede o perioadă a oportunităților de suplimentare a veniturilor și/sau valorificare a economiilor.


Horoscop iulie 2017, Rac:

Horoscop Urania Rac iulie 2017
În jurul datei de 2, se poate să aveţi parte de unele certuri cu partenerul/a de viață și/sau de afaceri. În preajma zilei de 4, feriţi-vă să daţi curs conflictelor între voi și superiori sau alte figuri autoritare din viața voastră. După data de 5 iulie, poate reapărea în peisajul vostru actual un/o fost/ă partener/ă sau începeți o relație departe de ochii lumii. În jurul datei de 17, nu lăsaţi să se tensioneze relația cu şefii/ele.

În preajma zilei de 19, vă bucuraţi de productivitate și daţi randament mare. Din data de 20 încolo, pot apărea şanse de rotunjire a veniturilor și/sau valorificare a economiilor, dar feriţi-vă să nu cheltuiţi mai mult decât câştigaţi. În jurul datei de 24, este posibil să nu vă meargă tocmai strălucit la serviciu ori să aveţi mici probleme pe partea de sănătate. Încercaţi să vă puneţi pe picioare repede.

Financiar, păreţi să vă descurcaţi destul de bine în preajma aceleiași zile. S-ar putea ca acest lucru să se datoreze unei prime sau chiar măriri salariale. După data de 26 a lunii, abilitățile voastre de comunicare și socializare se măresc vizibil, indiciu că veţi face față cu succes oricărui context social. După data de 31, șarmul și carisma voastră ies în evidență, reușind să îi vrăjiţi pe toți cu personalitatea voastră.


Horoscop iulie 2017, Leu:

Horoscop Urania Leu iulie 2017
În jurul datei de 2, nu este exclus să aveţi parte de unele greutăţi pe plan profesional sau pe partea de sănătate. Dacă vă încearcă întrebările existențiale în preajma zilei de 4, încercaţi să nu le prea daţi importanţă. Din data de 5 încolo, viața voastră socială urmează o curbă ascendentă. După data de 6 a lunii, sunteţi parcă mai comunicativi/e decât de obicei, exprimându-vă cu o mai mare ușurință decât în mod obișnuit.

În jurul zilei de 17, s-ar putea să vă apuce o criză de personalitate, meditația și introspecția fiindu-vă aliați de încredere în aceste momente. În preajma datei de 19, se arată o perioadă prielnică pentru a petrece timp cu persoana iubită și cei mici. Dacă vă aflaţi în căutarea persoanei care să se potrivească standardelor voastre, daţi-i bice atunci. Din data de 20 încolo, sunteţi mai asertivi/e decât de obicei.

În jurul zilei de 24, se prea poate să vă vină greu să vă împărţiţi echitabil între viața socială și cea de cuplu. În preajma aceleiași date, vă aflaţi într-o dispoziție de zile mari și ar fi recomandat să vă folosiţi cumva de acest lucru. După data de 26 iulie, se înmulțesc şansele de suplimentare a veniturilor și/sau valorificare a economiilor. Din data de 31 încolo, este posibil să se reîntoarcă un/o fost/ă partener/ă în viața voastră.


Horoscop iulie 2017, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară iulie 2017
În jurul datei de 2, vă poate fi dificil să vă împărţiţi echitabil între viața socială și cea sentimentală. În preajma zilei de 4, se recomandă să nu luaţi și nici să nu acordaţi împrumuturi. După data de 5 a lunii, se pot întâmpla lucruri bune pe plan profesional. Din data de 6 încolo, pare să vă displacă atunci când nu aveţi parte de atenție, dar nici atunci când sunteţi sufocaţi/te. Nu vă mai bazaţi pe confirmări exterioare.

În jurul zilei de 17, s-ar putea să renunţaţi la o prietenie sau la un proiect din cauza unor anume complicații. Dacă treceţi prin momente grele în preajma datei de 19, apelaţi la familie pentru sprijin. Începând cu data de 20, nu este exclus să simțiți mai intens apăsarea unor frustrări, angoase sau nemulțumiri. În preajma datei de 24, încercaţi să vă împărţiţi corect între carieră și familie.

În jurul aceleiași zile, apelaţi la persoanele dragi dacă vă confruntați cu o situație mai complicată. Se vor arăta mai mult ca sigur disponibili/e să vă ajute. Din data de 26 încolo, vă exprimaţi mai ușor și vă vine mai puțin dificil să vă expuneţi personalitatea așa cum este ea. După data de 31 iulie, viața voastră socială urmează o curbă ascendentă, indiciu că vă reapropriaţi de unii/ele prieteni/e și chiar legaţi amiciții cu alte persoane.


Horoscop iulie 2017, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă iulie 2017
În jurul datei de 2, vă poate fi greu să vă împărţiţi echitabil între viața de familie și cea de carieră. În preajma zilei de 4, raportul de forțe dintre voi și asociați/te riscă să se dezechilibreze. Din data de 5 încolo, se arată o perioadă favorabilă cursurilor de calificare/reconversie profesională/perfecționare continuă ori delegațiilor la distanță mai mare de casă. Se vor dovedi de un real ajutor pentru voi.

În jurul datei de 17, s-ar putea să aibă din nou de suferit echilibrul dintre voi și partenerul/a de afaceri. În preajma zilei de 19, se întrevede o perioadă prielnică pentru a lega parteneriate sau a face rost de investiții pentru un proiect. După data de 20 a lunii iulie, sunteţi ceva mai activi/e decât de obicei pe plan social, iar acest lucru poate veni la pachet cu anumite avantaje, pe lângă noile prietenii care se pot lega.

În jurul datei de 24, ar fi indicat să nu întreprindeţi călătorii importante sau să susţineţi examene care contează mult. În preajma aceleiași zile, puteți negocia cu succes unele colaborări valoroase sau faceţi planuri de viitor cu persoana iubită. După data de 26, vă încearcă tot felul de gânduri care vă consumă energia degeaba. Din data de 31 încolo, se întrevăd progrese importante pe plan profesional.


Horoscop iulie 2017, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion iulie 2017
În jurul datei de 2, pot apărea probleme de comunicare ce riscă să ducă la certuri. În preajma zilei de 4, puteți primi sarcini de serviciu care nu se află în fișa postului vostru ori care vă depășesc din punct de vedere al experienței. După data de 5 a lunii, se pot înmulți ocaziile de a realiza profituri lucrând cu terțe persoane. Din data de 6 incolo, se pot ivi progrese semnificative pe plan profesional.

În jurul datei de 17, este posibil să aveti parte de unele mici probleme pe parte de sănătate sau pe plan profesional. În preajma zilei de 19, superiorii vă pot oferi o primă sau dacă ați făcut suficiente eforturi la serviciu, chiar o mărire de salariu. După data de 20, reușiti să vă faceți mai ușor remarcați/te la locul de muncă. În jurul datei de 24, pot apărea unele probleme de natură financiară.

În preajma zilei de 24, vă bucuraţi de mult randament la serviciu, chef de muncă pe care ar trebui să îl valorificaţi neapărat. Din data de 26 încolo, comunicați parcă mai eficient cu amicii/ele, dar și cu potențialii coechipieri/e în cadrul unui proiect ori cu eventualii finanțatori/are ai/ale unei idei de afaceri. După data de 31 iulie, se arată o perioadă prielnică pentru studiu, călătorii, dar și flirturi departe de casă.


Horoscop iulie 2017, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător iulie 2017
Financiar, este posibil să aveţi de pătimit în jurul datei de 2, dar cu puțină chibzuință, veţi trece cu succes peste această provocare. În preajma zilei de 4, nu lăsaţi gelozia și posesivitatea să vă acapareze. După data de 5 a lunii, vă bucuraţi de o perioadă mai mult decât bună pe plan relațional, mai ales în raport cu partenerul/a de viață și/sau afaceri. Din data de 6 încolo, concentraţi-vă pe studii, dar și pe călătorii.

În jurul datei de 17, ar fi bine să nu vă sufocaţi partenerul/a și/sau copiii cu prea multă afecțiune. În preajma zilei de 19, sunteţi cu moralul la înălțime, pregătiţi/te să faceţi față oricărei provocări care apare. După data de 20 a lunii, s-ar putea să staţi mai puțin decât acum pe acasă, indiciu că se arată delegații și cursuri la mare distanță de localitatea de reședință. Veţi avea mult de învățat de pe urma lor.

În jurul datei de 24, aţi putea întreprinde cu succes o excursie cu partenerul/a și/sau cei mici pentru a mai evada din cotidian. În preajma aceleași zile, riscă totuși să apară certuri între voi și cel/a drag/ă. După data de 26, se întrevede apariția unor progrese importante pe plan profesional. Din data 31 încolo, pot apărea şanse financiare mari dacă lucraţi în colaborare cu alte persoane.


Horoscop iulie 2017, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn iulie 2017
În jurul datei de 2, pot apărea certuri între voi și persoana iubită și/sau partenerul de afaceri. În preajma zilei de 4, familia riscă să se amestece prea mult în bucătăria internă a cuplului vostru. După data de 5 a lunii, atmosfera de la locul de muncă devine mai puțin tensionată, ceea ce are un efect benefic asupra randamentului vostru. Din data de 6 încolo, profiturile vin din colaborările avute cu terțe persoane.

În jurul datei de 17, spălaţi-vă rufele murdare în cuplu și evitaţi să vorbiţi prea mult cu persoanele dragi despre ce se întâmplă pe acest plan. În preajma zilei de 19, puteți fi tentaţi/te să căutaţi răspunsul la unele întrebări existențiale, dar s-ar putea să vă direcţionaţi energia către alte scopuri. Din data de 20 încolo, atmosfera din cadrul parteneriatului de viață și/sau afaceri se poate tensiona destul de mult.

În jurul datei de 24, vă puteți confrunta cu probleme pe partea de sănătate sau la nivel profesional. În preajma aceleiași zile, dacă treceţi prin momente grele, cereţi ajutorul rudelor. După data de 26, se întrevăd delegații la mare distanță de casă sau poate unele cursuri într-o altă localitate. Din data de 31 încolo, atmosfera din cuplu se îndulcește și vă înţelegeţi mai bine cu persoana iubită.


Horoscop iulie 2017, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător iulie 2017
În jurul datei de 2, există posibilitatea să aveţi de-a face cu unele mici probleme pe partea de sănătate sau la locul de muncă. În preajma zilei de 4, pot apărea defecțiuni la aparatura tehnică de la serviciu ori neînțelegeri cu colegii/ele de muncă. După data de 5 a lunii iulie, atmosfera dintre voi și persoana iubită și/sau cei mici se îndulcește, iar dacă sunteţi singuri/e, acum este momentul să ieşiţi și să vă daţi întâlniri.

Din data de 6 încolo, vă înțelegeţi mai bine decât de obicei cu partenerul/a de viață și/sau afaceri. În jurul datei de 17, s-ar putea să reapară nelămuriri între voi și colegii/ele de serviciu care riscă să ducă la certuri. În preajma zilei de 19, dispuneţi de un randament de zile mari, deci folosiţi-vă de întregul vostru potențial. Din data de 20 încolo, se poate dinamiza atmosfera între voi și persoana iubită.

În jurul datei de 17, este posibil să vă fie greu să vă împărţiţi cu succes între viața socială și cea sentimentală. Din data 26 încolo, puteți purta liniştiţi/te discuții în vederea legării unui parteneriat ori de a lămuri unele probleme cu cel/a drag/ă. Începând cu 31 a lunii, forma voastră fizică este una la înălțime, dar vă bucuraţi și de o atmosferă armonioasă la locul de muncă. Totul merge spre bine.


Horoscop iulie 2017, Peşti:

Horoscop Urania Peşti iulie 2017
În jurul datei de 2, se pot isca unele conflicte între voi și interlocutorii voştri. În preajma zilei de 4, ar fi recomandat să nu cheltuiţi prea mult pe lucruri de care nu aveţi cu adevărat nevoie. Începând cu data de 5, se îndulcește atmosfera de acasă și vă înţelegeţi mai bine cu cei/le dragi. Din data de 6 încolo, parcă vorbiţi mai ușor pe limba colegilor/elor de muncă și riscul de a apărea certuri se diminuează.

În jurul datei de 17, s-ar putea să daţi mai mulți bani decât v-aţi propus pe ceva care nu vă lipsea în acest moment. În preajma zilei de 19, se creează contextul astral favorabil pentru o mică excursie în afara orașului în compania persoanei iubite și a copiilor. Din data de 20 încolo, se poate tensiona atmosfera de la muncă. Aveţi grijă, de asemenea, să nu vă epuizaţi prea mult la serviciu.

În jurul datei de 24, vă poate fi greu să vă împărţiţi echitabil între viața de familie și carieră. În preajma aceleiași zile, pare că o duceţi mai bine ca oricând cu banii, cel mai probabil grație unor comisioane. După data de 26 a lunii, comunicaţi mai eficient cu partenerul/a de viață și/sau afaceri. Începând cu 31, atmosfera dintre voi și cel/a drag/ă ori copiii se îndulcește. Daţi-vă întâlniri dacă sunteţi singuri/e.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS