Horoscop Urania zilnic: joi, 3 august 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 3 august 2017


Horoscop 3 august 2017, Berbec:

Faceţi tot posibilul ca joi să vă rezolvaţi sarcinile profesionale cât mai repede cu putinţă astfel încât după orele prânzului să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale. Discuţiile pe care le începeţi se pot încheia cu decizii pe care vreţi să le faceţi pentru a aduce schimbări frumoase în viaţa voastră.


Horoscop 3 august 2017, Taur:

Vă descurcaţi de minune pe plan profesional; sarcinile de care vă ocupaţi sunt dificile, însă voi reuşiţi să le rezolvaţi fără prea multe probleme. Energia frumoasă cu care depăşiţi obstacolele pare să fie molipsitoare pentru oamenii din jurul vostru.


Horoscop 3 august 2017, Gemeni:

Ziua de joi se anunţă una uşor încărcată, plină de provocări. Conjunctura astrală favorizează viaţa profesională, însă aveţi de depăşit câteva obstacole dificile pentru a ajunge acolo unde vă doriţi. Orice ar fi, nu renunţaţi la visurile voastre.


Horoscop 3 august 2017, Rac:

După o discuţie sinceră şi serioasă cu partenerii/ele de afaceri, primiţi acordul lor pentru a începe un proiect de lungă durată, ceea ce înseamnă că acum nimic nu vă mai opreşte din drumul vostru către succes. Sunteţi întreaga zi cu zâmbetul pe buze şi interacţionaţi foarte bine cu cei/le din jurul vostru.


Horoscop 3 august 2017, Leu:

Astăzi petreceţi foarte mult timp în compania oamenilor, aşa că încercaţi să vă adaptaţi discuţiilor pe care le aveţi. Sunteţi foarte naturali/e şi reuşiţi să atrageţi pe toată lumea de partea voastră indiferent de momentul în care vă aflaţi. Seara pare să fie una relaxantă.


Horoscop 3 august 2017, Fecioară:

Şefii/ele pun presiune pe voi cu privire la o sarcină de care trebuie să vă ocupaţi în următoarea perioadă. Mai aveţi timp, însă este important să le prezentaţi un plan detaliat cu lucrurile pe care le aveţi de făcut. Seara este dedicată vieţii sentimentale.


Horoscop 3 august 2017, Balanţă:

Această săptămână pare să fie una destul de tensionată pentru voi, cu multe sarcini importante de rezolvat pe plan profesional şi câteva discuţii aprinse cu oamenii dragi din viaţa voastră. Aveţi răbdare şi rămâneţi în continuare relaxaţi/te, lucrurile se vor aranja la locul lor în cel mai scurt timp.


Horoscop 3 august 2017, Scorpion:

Aveţi în continuare multe sarcini de care trebuie să vă ocupaţi; faceţi tot posibilul să vă planificaţi altfel timpul pentru a fi mai productivi/e şi a nu rămâne cu treabă pe weekend. Spre seară vă relaxaţi în compania partenerului/ei de cuplu.


Horoscop 3 august 2017, Săgetător:

Astăzi aveţi parte de o întâlnire neaşteptată cu o persoană foarte dragă care vă face o invitaţie pe care cu greu o puteţi refuza. Această invitaţie vine la pachet cu o veste frumoasă care vă va face să vă bucuraţi tare mult pentru acest om la care ţineţi.


Horoscop 3 august 2017, Capricorn:

Discuţiile pe care le purtaţi cu cei/le din jurul vostru se pot transforma în oportunităţi de colaborare interesante pentru viaţa profesională. De asemenea, astăzi aveţi şansa să vă măriţi lista de contacte, însă o veţi face într-un mod foarte relaxat.


Horoscop 3 august 2017, Vărsător:

Această perioadă este una relaxantă pentru voi, aşa că astrele vă recomandă să profitaţi de ea cât mai mult cu putinţă. Vă aşteaptă multe proiecte profesionale când vă întoarceţi la locul de muncă, însă până atunci bucuraţi-vă de această pauză.


Horoscop 3 august 2017, Peşti:

Vă este teamă să nu rămâneţi cu treabă pentru sfârşitul de săptămână, motiv pentru care faceţi tot posibilul să vă planificaţi timpul şi să vă încheiaţi sarcinile cât mai repede cu putinţă. Spre seară vă relaxaţi în compania persoanelor dragi din viaţa voastră.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS