Horoscop Urania săptămânal: 7-13 august 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 7-13 august 2017


Horoscop 7-13 august 2017, Berbec:

În zilele de 9 şi 10 august, Luna se deplasează prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, indiciu cum că se arată un mijloc de săptămână în care nivelul vostru de energie este scăzut. Meditația și introspecția vă sunt favorabile acum, dat fiind că vă aflaţi într-un moment în care vă puteţi ajuta să vă puneţi ordine în minte și în suflet.


Horoscop 7-13 august 2017, Taur:

Luna Plină din data de 7 se manifestă plenar în casa carierei din horoscopul vostru general, semn că dacă v-aţi axat pe acest sector de viață în ultimele două săptămâni, puteți avea parte de realizări importante. S-ar putea, de exemplu, să primiţi o promovare sau o ofertă greu de refuzat din partea unei companii concurente. Adevărul este că vă aflaţi la mare căutare în perioada următoare.


Horoscop 7-13 august 2017, Gemeni:

Luna Plină din ziua de 7 stimulează axa cunoașterii din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în cazul vostru, se manifestă plenar în casa filozofiei voastre de viață. Se recomandă ca în perioada următoare să urmăriţi experimentarea de senzații noi, deci ieşiţi din zona de confort și aruncaţi-vă în necunoscut. Veţi avea parte de un suflu de aer proaspăt dacă vă încercaţi puţin limitele acum.


Horoscop 7-13 august 2017, Rac:

Săptămâna aceasta poate plana o atmosferă grea în cuplul pe care îl formaţi cu cel/a drag/ă. Este posibil să cedaţi mai ușor decât de obicei geloziei, semn cum că există totuși o problemă de încredere mai gravă între voi decât v-ați fi imaginat. Se recomandă în continuare atenţie și moderație în stilul vostru de viață și alimentație.


Horoscop 7-13 august 2017, Leu:

Mulțumită Lunii Pline din data de 7 august, viața voastră sentimentală va avea numai de câștigat. Popularitatea partenerului/ei de cuplu vă poate deranja însă într-o măsură oarecare, probabil pentru că are mulți/te prieteni/e, iar atenția sa nu vă este rezervată în totalitate. Căutaţi să nu îl/o sufocaţi.


Horoscop 7-13 august 2017, Fecioară:

Din cauza Lunii Pline din 7 a lunii, aşteptaţi-vă la o săptămână lucrătoare foarte grea. Parcă nu se mai sfârşesc sarcinile de muncă, nivelul lor de dificultate crește constant, iar așteptările superiorilor sunt din ce în ce mai mari. V-ar prinde bine dacă aţi învăța să cereţi ajutorul colegilor/elor de muncă. Nu este nimic rău în a mai delega din responsabilități când simţiţi că nu le puteți face față.


Horoscop 7-13 august 2017, Balanţă:

În ultima zi a săptămânii debutează retrogradarea lui Mercur în semnul căruia îi este asociată casa subconștientului din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că se arată o perioadă de câteva săptămâni în care aţi putea fi exagerat de critici/e cu voi înşivă/evă și cu cei/le din jurul vostru. Poate că ar fi bine dacă din când în când aţi fi mai blânzi/de și aţi aprecia frumosul lucrurilor mărunte.


Horoscop 7-13 august 2017, Scorpion:

În zilele de 9 şi 10 ale lunii august, Luna trece prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că sistemul vostru imunitar ar putea fi destul de slăbit la mijlocul acestei săptămâni. Se cere să faceţi mult sport, să mâncaţi moderat și la ore fixe, dar și să vă odihniţi suficient. Altfel, este posibil să contractaţi destul de rapid orice virus care circulă perioada aceasta.


Horoscop 7-13 august 2017, Săgetător:

Luna Plină din data de 7 stimulează axa cunoașterii din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în cazul vostru, se manifestă plenar în casa comunicării. Feedback-ul celor din jur vă poate ajuta să aflaţi în ce direcție puteți să vă dezvoltaţi cel mai bine în perioada următoare. Iată o ocazie mai mult decât bună să le cereţi părerea sinceră în ceea ce vă privește. Învăţaţi să acceptați critica și să vă folosiţi de ea.


Horoscop 7-13 august 2017, Capricorn:

Luna Plină din prima zi a săptămânii stimulează axa financiară din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în cazul vostru, se resimte influența ei cu prioritate în casa banilor și a bunurilor dobândite de pe urma muncii proprii. Acum este timpul să puneţi în aplicare strategii de suplimentare a veniturilor și/sau de valorificare a economiilor. Puteţi câştiga bani mulţi dacă le implementaţi.


Horoscop 7-13 august 2017, Vărsător:

Luna Plină din 7 a lunii se manifestă plenar tocmai în casa vitalității din horoscopul vostru general, indiciu cum că aţi putea deborda de energie săptămâna aceasta. Folosiţi-o însă în scopuri practice, de orice fel ar fi ele, căci altfel s-ar putea să vă neliniştească și să daţi dovadă de irascibilitate. Administraţi-o înţelept și în felul acesta puteți realiza mai multe lucruri decât v-aţi propus să faceţi săptămâna aceasta.


Horoscop 7-13 august 2017, Peşti:

Din cauza Lunii Pline din ziua de 7 august, această săptămână lucrătoare se anunță a fi una foarte grea, dar și ofertantă în același timp. Încercaţi doar să nu aplecaţi urechea la bârfele de la locul de muncă și să aveţi mare grijă în cine vă puneţi încrederea. Dacă aţi făcut o treabă de mântuială în trecut, este posibil ca erorile de execuție să iasă la vedere zilele acestea. Remediaţi-le și asiguraţi-vă că nu se mai repetă.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS