Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 3 iunie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 3 iunie 2017


Horoscop 3 iunie 2017, Berbec:

Relaţia personală este pe primul plan pentru Berbeci; încercaţi să rezolvaţi micile conflicte pe care le aveţi cu partenerul/a de cuplu. Dacă aveţi răbdare, reuşiţi să purtaţi o discuţie matură şi sinceră astfel încât să luaţi o decizie cât mai serioasă pentru viitorul vostru. Seara va fi una cât mai relaxantă.


Horoscop 3 iunie 2017, Taur:

Astăzi aveţi posibilitate de a vă extinde cercul de cunoştinţe; astrele vă scot în cale persoane foarte interesante, cu care purtaţi discuţii frumoase şi care vă ajută să vă dezvoltaţi foarte bine planurile pe care le aveţi pentru viitor. De asemenea, în cazul în care sunteţi singuri/e aveţi şansa să întâlniţi pe cineva.


Horoscop 3 iunie 2017, Gemeni:

A treia zi a lunii iunie scoate la iveală situaţii neaşteptate pentru Gemeni; sunteţi foarte sociabili/e şi prietenoşi/ase cu toţi oamenii cu care intraţi în contact. Acesta este un moment foarte bun pentru a vă face noi prieteni/e sau, în cazul în care sunteţi singuri/e, să întâlniţi un/o posibil/ă partener/ă de cuplu.


Horoscop 3 iunie 2017, Rac:

Azi trebuie să fiţi foarte concentraţi/te asupra vieţii profesionale; este posibil să faceţi câteva schimbări importante, ce vă vor aduce beneficii majore într-un timp destul de scurt. Astrele vă sfătuiesc să vă axaţi mai mult asupra planurilor voastre. De asemenea, ascultaţi sfaturile celor din jurul vostru, însă bazaţi-vă mai degrabă pe intuiţia proprie.


Horoscop 3 iunie 2017, Leu:

Astăzi vă lăsaţi influenţaţi/te de toate lucrurile pe care le întâlniţi şi vă schimbaţi destul de uşor starea de spirit; puteţi trece cu multă uşurinţă de la fericire la nervozitate. S-ar putea ca spre seară să purtaţi o discuţie foarte interesantă cu partenerul/a de cuplu, care vă va convinge să faceţi o schimbare importantă.


Horoscop 3 iunie 2017, Fecioară:

S-ar putea ca astăzi să interacţionaţi destul de diferit la discuţiile pe care le aveţi cu oamenii din jurul vostru. Aveţi posibilitatea să întâlniţi persoane interesante şi de la unele aveţi destul de multe de învăţat. Mare atenţie la influenţa pe care o au acestea asupra voastră.


Horoscop 3 iunie 2017, Balanţă:

Încercaţi să profitaţi de această perioadă mai liberă pe plan profesional şi să vă concentraţi întreaga atenţie asupra vieţii sentimentale; este foarte important să purtaţi o discuţie serioasă cu partenerul/a de cuplu astfel încât să luaţi o decizie pentru viitorul vostru.


Horoscop 3 iunie 2017, Scorpion:

În această perioadă priorităţile voastre devin altele, iar voi sunteţi pregătiţi/te să faceţi modificările necesare astfel încât beneficiile să fie pe măsura muncii voastre. Din fericire, primiţi susţinere din partea celor dragi, iar asta înseamnă foarte mult pentru voi.


Horoscop 3 iunie 2017, Săgetător:

Astăzi vă gândiţi să faceţi câteva schimbări pe plan sentimental. În timp ce căutaţi răspunsuri la întrebările voastre, este posibil ca acestea să vină de acolo de unde nici nu vă aşteptaţi. De asemenea, astrele vă sfătuiesc să fiţi foarte atenţi/te la discuţiile pe care le aveţi cu persoanele din jurul vostru, nu vă lăsaţi influenţaţi/te de părerile altor persoane.


Horoscop 3 iunie 2017, Capricorn:

Ziua de sâmbătă pare să fie o perioadă foarte bună pentru a vă face câteva planuri în ceea ce priveşte viaţa personală; aveţi posibilitatea să rezolvaţi o problemă pe care aţi tot amânat-o în ultima perioadă deoarece primiţi sfatul unei persoane interesante şi vreţi să ţineţi cont de acesta/aceasta.


Horoscop 3 iunie 2017, Vărsător:

Încă de la primele ore ale zilei sunteţi cu zâmbetul pe buze; aveţi posibilitatea de a rezolva un mic conflict mai vechi pe care îl aveţi cu partenerul/a de cuplu sau cu o persoană foarte dragă. Discuţiile cu cei/le din jurul vostru vă pot convinge că este timpul să faceţi o schimbare interesantă în viitorul apropiat.


Horoscop 3 iunie 2017, Peşti:

Astăzi vă concentraţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale; în această perioadă eforturile voastre cresc considerabil, însă beneficiile vor fi pe măsura muncii depuse. Aveţi multă răbdare şi reuşiţi să comunicaţi cât mai bine cu partenerii/ele de afaceri.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS