Horoscop Urania lunar: iunie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania iunie 2017


Horoscop iunie 2017, Berbec:

Horoscop Urania Berbec iunie 2017
Prima zi a lunii ar trebui să vă surprindă într-o excursie alături de copil/i. În data de 3 iunie, se pot întâmpla lucruri bune în relația cu partenerul/a de cuplu. După data de 4 a lunii, se poate tensiona atmosfera de acasă. Din data de 6, se pot ivi mai multe ocazii de rotunjire a veniturilor și/sau valorificare a economiilor. Din data de 7 încolo, abilitățile voastre de comunicare se amplifică.

În data de 13 a lunii, comunicaţi mult mai bine cu partenerul/a de cuplu și/sau afaceri, poate datorită faptului că v-ați făcut unele mărturisiri neplăcute, dar necesare. Aveţi grijă totuși să nu se producă conflicte în jurul zilei de 18. După data de 21 iunie, pare că vorbiţi mai lesne pe limba membrilor/elor familiei. Dacă vă jucaţi cărțile bine, în preajma datei de 24 puteți crește mult în ochii şefilor/elor.

Familia voastră sau treburile casnice riscă să intervină între voi și persoana iubită în jurul lui 25. În cursul zilei de 26, apele se mai limpezesc, dar s-ar putea să revină problemele în preajma datei de 27, dar se vor risipi cam în aceeași zi. În ziua imediat următoare ar fi bine să nu fiţi agresivi în comunicarea cu familia. S-ar putea să aveţi parte de discuții în contradictoriu cu o figură autoritară în cursul datei de 29.


Horoscop iunie 2017, Taur:

Horoscop Urania Taur iunie 2017
Prima zi a acestei luni poate fi una destul de tensionată. Dacă aţi dus o relație în paralel, aceasta poate ieși la iveală în jurul datei de 3. După data de 3, puteți fi ceva mai agresivi/e în comunicare. Din data de 6 încolo, șarmul și carisma voastră se măresc vizibil. Din data de 7 a lunii, vă pot veni idei mai multe despre cum v-aţi putea rotunji veniturile și/sau valorifica economiile de până acum.

Profesional, în jurul datei de 13 păreţi că o duceţi destul de bine. Evitaţi totuși ca în aceeași zi să faceţi investiții importante. S-ar putea ca acestea să vă golească buzunarele în preajma datei de 18. După 21 a lunii, abilitățile voastre de comunicare sunt peste medie. Cu moralul pare că staţi chiar bine în jurul zilei de 24. Se anunță însă cod roșu de conflicte cu colegii/ele de muncă în preajma datei de 25.

Nu le oferiţi prietenilor/elor împrumuturi în jurul zilei de 26. Riscul de tensiuni între voi și colegii/ele de la serviciu reapare în cursul lui 27, dar sunteţi parcă mai încrezători/are în privința viitorului. Încercaţi să nu luaţi ceea ce vi se spune prea personal în preajma datei de 28. Evitaţi, pe cât se poate, discuțiile în contradictoriu cu superiorii în preajma datei de 29. Nu vor aduce nimic bun.


Horoscop iunie 2017, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni iunie 2017
Prima zi a lunii vă poate găsi în compania prietenilor/elor și a partenerului/ei de cuplu. Dacă sunteţi singuri/e, puteți primi semnale favorabile din partea unui/ei prieten/e în cursul zilei de 3. Din data de 4 încolo, puteți fi tentaţi/te să cheltuiţi mai mult decât vă permit buzunarele. După data de 6, unii/ele dintre voi pot dezvolta o relație departe de ochii curioșilor. Din 7 a lunii, reuşiţi să vă exprimaţi mai facil.

Ziua de 13 pare a fi una prielnică pe plan personal, dar nu prea fastă în sectorul profesional. În cursul zilei de 18, pot apărea neînţelegeri între voi și partenerul/a de viață și/sau afaceri. După data de 21, sunteţi parcă mai inspiraţi/te în mărirea veniturilor și/sau valorificarea economiilor. În jurul datei de 24, relațiile care nu sunt oficiale pot trece prin greutăți care par să le întărească.

În preajma datei de 25, încercaţi să nu epataţi cu cheltuieli prea mari în favoarea celor mici și/sau a celui/ei drag/i. Financiar vorbind, pare că o duceţi destul de bine în cursul zilei de 26, dar nu vă irosiţi banii în cursul zilei următoare, chiar dacă ştiţi că vă vor intra alții în cont. În data de 28, vă puteți redresa pe acest plan destul de bine, dar există pericolul să cădeţi la fel de ușor în preajma lui 29.


Horoscop iunie 2017, Rac:

Horoscop Urania Rac iunie 2017
Profesional, ziua de 1 iunie pare să vă surprindă pe o curbă ascendentă. Unii/ele dintre voi pot dezvolta anumite sentimente pentru cineva situat/ă pe o treaptă superioară profesional și/sau social în jurul zilei de 3. După 4 a lunii, pare că aveţi mai multă energie. Din data de 6 încolo, popularitatea voastră crește și vă poate cădea cu tronc un/o prieten/ă. Din data de 7, vă faceţi însă scenarii ireale.

În preajma zilei de 13, pot interveni diferenţele de mentalitate dintre voi și persoanele dragi, dar dacă le veți depăși, relația voastră va avea de câștigat. Profesional sau medical, puteți avea însă de suportat în jurul zilei de 18. După data de 21 iunie, sunteţi ceva mai deschişi/se în raport cu ceilalți/lelalte. Prietenii/ele pot avea un efect bun asupra voastră și a partenerului/ei în preajma zilei de 24. Evitaţi certurile cu familia în 25.

Moral, pare că vă ţineţi destul de bine în cursul zilei de 26. Totuși, nu trece riscul de a vă certa cu cei/le dragi în jurul zilei de 27, dar dacă încercaţi să treceţi peste diferențele între generații, totul va fi bine. În preajma datei de 28, daţi dovadă de multă asertivitate, dar este posibil ca în cursul zilei de 29, să aveţi parte de dezacorduri cu partenerul/a de viață și/sau afaceri. Încercaţi să nu le daţi curs.


Horoscop iunie 2017, Leu:

Horoscop Urania Leu iunie 2017
Ziua de 1 a lunii se arată a fi reușită, mai ales pentru cei/le care sunt implicați/te în relații la distanță. În jurul datei de 3, unora le poate cădea cu tronc o persoană de o altă religie și/sau naționalitate. După data de 4 iunie, tindeţi să dramatizaţi lucrurile prea mult. Din data de 6 încolo, se așterne armonia între voi și superiori ori vă poate cădea cu tronc unul dintre ei. Popularitatea voastră în rândul prietenilor/elor crește începând cu data de 7, ceea ce aduce lucruri bune în peisajul social. Veţi ajunge destul de departe.

Dacă banii sau lipsa de încredere se interpun între voi și persanele dragi în jurul zilei de 13, încercaţi să discutați ceea ce vă deranjează și poate veți ajunge la un numitor comun. În preajma zilei de 18, v-ar putea fi greu să vă împărţiţi cu succes între viața sentimentală și cea socială. Din data de 21 încolo, luaţi prea personal anumite remarci. Profesional, aveţi parte de împliniri în cursul zilei de 24 a lunii.

Nu daţi prea multă crezare bârfelor și zvonurilor în jurul zilei de 25. Dacă le faceţi față, vei remarca în cursul zilei de 26 că v-aţi întărit destul de mult. Nu cădeţi însă în aceeași ispită în preajma zilei de 27. Acest lucru vă va ajuta să creşteţi și mai mult, dar rămâne însă hipersensibilitatea care va ieși la suprafață în jurul zilei de 28. Profesional și/sau medical, puteți întâmpina greutăţi în data de 29.


Horoscop iunie 2017, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară iunie 2017
Ziua de 1 a lunii poate veni cu încercări pe plan personal, dar odată depășite, veţi ajunge departe. În jurul zilei de 3, puteți experimenta provocări în relația cu partenerul/a de viață și/sau afaceri. După data de 4 iunie, popularitatea voastră creşte. Din data de 6 încolo, vă poate cădea cu tronc o persoană de altă naționalitate și/sau religie. Începând cu 7, comunicaţi mai eficient cu superiorii.

Financiar și profesional, pare că staţi destul de bine în jurul zilei de 13, dar cariera voastră riscă să se interpună între voi și cel/a drag/ă. În preajma zilei de 18, vă poate fi greu să vă împărţiţi cu succes între viața de familie și carieră. După data de 21 a lunii, vorbiţi mai ușor pe limba prietenilor/elor. În preajma zilei de 24, sunt avantajate ieșirile din cotidian în compania celui/ei drag/i și/sau a copiilor.

Evitaţi totuși să faceţi investiții majore în jurul zilei de 25. O zi cu auspicii bune pentru legarea de parteneriate este cea de 26, dar evitaţi să puneţi la bătaie un capital prea mare în preajma zilei de 27. Veţi vedea că se poate și fără să vă asumaţi prea multe riscuri financiare. În jurul zilei de 28, pot avea loc evenimente importante în sectorul social, dar încercaţi să nu vă neglijaţi persoana iubită.


Horoscop iunie 2017, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă iunie 2017
Prima zi a lunii vă poate surprinde în toiul unor negocieri de legare a unui parteneriat. Se prea poate ca, în preajma zilei de 3, să se anime prea mult spiritele între voi și partenerul/a de viață ori cel/a de afaceri. După data de 4 a lunii, mersul lucrurilor se accelerează la locul de muncă. Din data de 6 încolo, se pot ivi ocazii de a vă mări profiturile din asocieri cu terți. Cursurile și delegațiile sunt favorizate din data de 7.

Moral, păreţi să vă ţineţi destul de bine în cursul zilei de 13, chiar dacă profesional sau medical nu sunteţi tocmai bine. Divergențele de opinie pot face apanajul datei de 18. Din data de de 21 încolo, parcă vorbiţi mai lesne pe limba şefilor. Pot apărea provocări pe plan familial în cursul datei de 24, dar le veți depăși cu succes. Evitaţi să daţi curs conflictelor cu superiorii în cursul datei de 25 iunie.

Profesional, ziua de 26 se anunță a fi una prielnică, dar riscaţi să aveţi parte de disensiuni cu șefii/ele în cea imediat următoare. De productivitate nu duceţi însă lipsă atunci. La locul de muncă, puteți avea parte de evenimente semnificative care vă pot aduce unele avantaje în cele din urmă. Cu toate acestea, căutaţi să mai petreceţi timp şi cu familia pentru că există riscul să vi se împute că nu vă implicaţi prea mult pe acel plan.


Horoscop iunie 2017, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion iunie 2017
Profesional și financiar, pare că o duceţi chiar bine la începutul acestei luni. În cursul datei de 3, puteți avea parte de unele provocări pe plan profesional, dar dacă vă așteptați la orice, nu vă va lua nimic prin surprindere. După data de 4 a lunii, este posibil să fiţi mai mult pe drumuri decât acasă. Din data de 7 încolo, se doreşte să comunicaţi mai mult cu partenerul/a de viață și/sau afaceri. Aveți multe să vă spuneți.

Puteți întâmpina unele greutăţi în relația cu cei mici și/sau partenerul/a în cursul de 13, dar puteți să le depășiți cu fruntea sus. Financiar, aţi putea avea parte de unele dificultăţi în preajma zilei de 18. Din data de 21 încolo, ar fi bine să vă înscrieţi la unele cursuri care vă pot ajuta pe plan profesional. În cursul zilei de 24, se anunță momente favorabile pentru a discuta cu partenerul/a de viață ori afaceri.

În preajma datei de 25, pare că nu staţi prea bine din punct de vedere moral. Dacă urmăriţi să petreceţi momente frumoase cu partenerul/a și/sau copiii, încercaţi să evadați din cotidian în 26. Nu vă lăsaţi însă pradă apatiei în cursul datei de 27 dacă vă doriţi să vă bucurați de timpul pe care îl aveți împreună. Reuşiţi să vă redresaţi complet pe 28, dar riscaţi pe 29 să intraţi în divergențe de opinie.


Horoscop iunie 2017, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător iunie 2017
Prima zi a lunii vă poate găsi înconjuraţi/te de persoane care vă admiră. Pe plan sentimental, păreţi să o duceţi destul de bine în preajma zilei de 3. După data de 4 a lunii, pot apărea unele tensiuni între voi și partenerul/a de viață și/sau afaceri. Din data de 6 încolo, apare armonia la locul de muncă și vă poate cădea cu tronc un/o coleg/ă de muncă. Începând cu 6 a lunii, comunicaţi parcă mai bine cu asociatul/a și/sau iubitul/a.

Viitorul vostru și al/a partenerului/ei de viață sună bine în jurul zilei de 13, dar s-ar putea ca familia să se amestece prea mult între voi. Aveţi grijă ca nu cumva acest lucru să ducă la disensiuni între voi și cel/a drag/ă în cursul zilei de 18. Din data de 21 încolo, comunicaţi mult mai bine cu partenerul/a de viață și/sau afaceri. Financiar, pare că treceţi printr-o perioadă bună în jurul zilei de 24 a lunii.

Evitaţi totuși să faceţi investiții importante în preajma zilei de 25. Puteți întâmpina provocări în raport cu familia pe data de 26. Puteți avea îndoieli cu privință la viitorul vostru în jurul zilei de 27, dar cei/le dragi vă pot ajuta să le distrugeţi. În data de 28, puteți avea parte de evenimente semnificative la nivelul parteneriatului de viață și/sau afaceri. Financiar, puteți avea parte de unele dificultăţi în data de 29.


Horoscop iunie 2017, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn iunie 2017
Ziua de 1 iunie poate veni la pachet cu unele provocări pe plan familial, iar tensiunea riscă să crească mult în jurul datei de 3. Din data de 4 încolo, acestea riscă să se mute în relația cu partenerul/a de viață și/sau afaceri. După data de 6 a lunii, se anunță o perioadă prielnică pe plan sentimental, dar și în relație cu copiii. Începând cu 7 iunie, puneţi-vă abilitățile de comunicare în practică la serviciu.

Profesional, păreţi că o duceţi destul de bine în data de 13, dar doar dacă vă ţineţi departe de certuri cu colegii/ele de muncă. Nu același lucru se poate spune însă despre ziua de 18 când s-ar putea să vă mai și supere ceva la nivel fizic. Din data de 21 încolo, comunicaţi parcă mai bine cu partenerul/a de viață și/sau afaceri. În cursul zilei de 24, sunteţi într-o dispoziție bună care va atrage admiratori/oare.

Cariera voastră sau a partenerului/ei se poate interpune între voi în jurul zilei de 25, dar comunicarea cu partenerul/a de afaceri are numai de câștigat în preajma datei de 26. Situația poate să se repete însă în cursul zilei de 27. Relația cu partenerul/a de viață și/sau afaceri trece însă prin momente bune în data de 28. Nu același lucru se poate spune despre ea în cursul zilei de 29. Nu cedaţi certurilor.


Horoscop iunie 2017, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător iunie 2017
Social, ziua de 1 iunie pare să vă surprindă într-o perioadă bună. Există însă posibilitatea să fiţi cam agresivi/e în comunicare în jurul zilei de 3. Din data de 4 încolo, mersul lucrurilor la locul de muncă dă semne de accelerare, dar aveţi grijă să nu vă epuizaţi. În familie, pare să se aștearnă liniștea după data de 6 a lunii. Începând cu data de 7, comunicaţi parcă mai bine cu persoana iubită și/sau cei mici.

Dacă vă doriţi să evadaţi din cotidian cu persoana iubită și/sau copiii, ar fi bine să o faceți în cursul zilei de 13, dar faceţi cumva să nu cheltuiţi prea mult. În jurul datei de 18, vă poate fi greu să vă împărţiţi cu succes între viața socială și cea sentimentală. Din data de 21 încolo, vorbiţi parcă mai ușor pe limba colegilor/elor de muncă. În preajma zilei de 24, puteți avea parte de provocări în familie.

Profesional și/sau medical, puteți trece prin încercări în data de 25, dar financiar păreţi să vă descurcaţi bine, cel puțin în data de 26. Situația însă riscă să se repete în cursul zilei de 27. La locul de muncă, puteți avea parte de provocări în data de 28, dar dacă le veţi face față, veţi ajunge departe. La nivel medical, nu este exclus să vă confruntați cu probleme în cursul zilei de 29. Aveţi grijă de voi.


Horoscop iunie 2017, Peşti:

Horoscop Urania Peşti iunie 2017
Ziua de 1 iunie vă găsește descurcându-vă destul de bine pe plan profesional. Financiar, pare că vă ţineţi destul de bine în jurul zilei de 3. După data de 4 a lunii, sunteţi mai activi/e pe plan sentimental și pare că vă înţelegeţi mai bine cu cei mici. Din data de 6 încolo, abilitățile voastre de comunicare se îmbunătățesc vizibil, iar începând cu data de 7, vă înţelegeţi parcă mai bine cu membrii/ele familiei. Toate merg înspre bine.

Puteți trece printr-o perioadă nu tocmai bună pe plan familial în cursul zilei de 13, dar totul va fi în regulă în cele din urmă. În preajma zilei de 18, este posibil să vă împărţiţi mai greu între cei/le dragi/e și carieră. Din data de 21 încolo, se așterne armonia peste relația cu persoana iubită și/sau copiii. Dacă vreţi să renegociaţi un contract, faceţi-o în jurul zilei de 24.

Vă bucuraţi de popularitate din data de 25 până în data de 27, dar acest lucru s-ar putea să vă atragă gelozia celui/ei de lângă voi. Dacă nu vă doriţi același lucru, aveţi mare grijă cum reacţionaţi la flirturi. Viața voastră sentimentală se redresează ușor în jurul datei de 28, cât să vă permită să vă bucuraţi în pace de cel/a drag/ă. Aveţi grijă totuși că aţi putea fi tentaţi/te în 29 să staţi mai mult cu prietenii/ele decât de obicei.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS