Horoscop Urania lunar: mai 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania mai 2017


Horoscop mai 2017, Berbec:

Horoscop Urania Berbec mai 2017
Din data de 3, șarmul și carisma voastră revin la cotele normale. Evitaţi totuși ca în cursul sau în preajma zilei de 10 să surprindeţi neplăcut prin înfățișare sau atitudine! Faceţi-o doar dacă v-o puteți asuma! În 11 mai, nu plecaţi urechea la bârfe și ţineţi-vă departe de intrigi.

În data de 12, abilitățile voastre de comunicare și socializare sunt crescute. Este bine să vă programaţi atunci negocierile sau interviurile de angajare. După 16 mai, pot apărea mai multe ocazii de a vă suplimenta veniturile și/sau valorifica economiile făcute până acum. În data de 19, pot începe certuri în raport cu partenerul/a de viață/afaceri.

În ziua de 25, evitaţi să daţi curs dezacordurilor cu şefii. Aplanaţi cearta încă din fașă! Diferențele de viziune și mentalitate vă predispun la dispute și în data de 29 sau în apropierea acestei zile. În 31 mai, pot apărea oportunităţi mari de câștig. Se prea poate ca unii Berbeci să aibă parte de şanse de promovare. Căutaţi să vă impresionaţi superiorii!


Horoscop mai 2017, Taur:

Horoscop Urania Taur mai 2017
După data de 3 mai, nivelul vostru de nervozitate se reduce mult, dar trebuie să aveţi grijă în continuare! În data de 11, ar fi bine să nu investiţi în proiecte insuficient planificate sau în idei de afaceri ale prietenilor/elor. Tot atunci, vă pot fi testate unele limite. Nu vă ieşiţi din pepeni uşor!

În data de 12, se pot arăta mici câştiguri de bani dacă staţi peste program ori vă concentraţi pe activități extraprofesionale care vă pot aduce profituri. Din data de 16 a lunii, vi se măresc mult șarmul și carisma. Pe plan profesional, puteţi avea parte de provocări în apropierea sau pe data de 19. S-ar putea ca nici cu sănătatea să nu staţi prea bine în această zi.

În ziua de 25 a lunii, v-aţi putea confrunta cu o criză existențială sau spirituală. Este posibil totuși să nu fie vorba de ceva serios. La nivel financiar, se arată dificultăţi pe data de 29. Ziua de 31 se poate dovedi a fi cea mai reușită a acestei luni în ceea ce vă privește, mai ales dacă alegeţi să o petreceţi cu persoana dragă.


Horoscop mai 2017, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni mai 2017
Din data de 3 încolo, se mai spulberă din îndoielile cu privire la viitor sau unii/ele amici/e, dar rămâneţi totuși precauţi. Este posibil să aveţi parte de surprize pe acest plan în data de 10. Dacă apar conflicte între voi și superiori în cursul zilei de 11, feriţi-vă să le daţi curs.

În data de 12, puteți avea noroc în dragoste dacă vă aflaţi în căutarea partenerului/ei potrivit/e pentru voi. Dacă aveţi deja pe cineva, se anunță clipe plăcute în doi. Începând cu 16 mai, încercaţi să nu persistaţi în tipare de gândire învechite. În data de 19, vă poate fi greu să vă împărţiţi cu succes între partener/ă și prieteni/e.

În 25 a lunii, vă pândesc frici cu privire la viitor, stabilitatea unor prietenii ori perspectivele unei idei de afaceri. Pe data de 29, pot apărea conflicte între voi și persoana dragă și/sau partenerul/a de afaceri. În ziua de 31 se pot ivi unele provocări. Acestea caută să vă demonstreze că sunteţi mai puternici/e decât credeţi.


Horoscop mai 2017, Rac:

Horoscop Urania Rac mai 2017
După 3 mai, lucrurile se întâmplă mai puțin dezordonat pe plan profesional, dar tot se pot ivi unele situații neașteptate. În data de 11 vă poate îngrijora faptul că nu aveţi răspunsuri la unele întrebări care ar fi trebuit să rămână retorice. Tot atunci, puteți da dovadă de mai mult randament la serviciu.

Dacă treceţi prin greutăţi în data de 12, puneţi-vă bazele în persoanele apropiate. Vă vor fi aproape în aceste momente complicate. În data de 19 a lunii, vă poate fi foarte greu să vă împărţiţi cu succes între viața de familie și cea profesională. Organizaţi-vă mai bine timpul!

În 25 mai, cariera voastră sau a partenerului/ei se poate interpune între voi sau nu este exclus să iasă în evidență dezechilibrul de forțe între voi și asociați/te. În 29 a lunii, puteți avea parte de unele provocări la locul de muncă ori vă supără organismul. În ultima zi a lunii sunt favorizate parteneriatele.


Horoscop mai 2017, Leu:

Horoscop Urania Leu mai 2017
Din 3 mai, sunteţi mai puțin susceptibili/e să vă încălcaţi sistemul de valori și principii, dar este indicat totuși să vă ţineţi din scurt în continuare deoarece s-ar putea să recidivaţi în cursul zilei de 10. În data de 11, abţineţi-vă să investiţi în idei de afaceri care nu au fost finisate sau în proiecte ale amicilor/elor.

Tot atunci, se arată zile prielnice persoanelor implicate în relații la distanță sau acelora care au programat un concediu în afara ţării sau la mare distanță de casă. În data de 12, contextul astral avantajează găsirea de sponsori într-o idee de afaceri sau cooptare de asociaţi într-un proiect. După data de 16, comunicaţi ceva mai bine cu colegii de muncă.

În data de 19 ori în preajma ei, vă poate fi greu să vă împărţiţi cu succes între persoana iubită și prieteni/e. În ziua de 25 a lunii, vi se pot autoriza sarcini de serviciu care vă depășesc. Cândva în preajma datei de 29, pot apărea neînţelegeri cu partenerul/a de viață și/sau afaceri. În data de 31 mai, daţi mai mult randament la muncă.


Horoscop mai 2017, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară mai 2017
După data de 3 a lunii, emoțiile și trăirile care vă încearcă par a fi mai puțin violente decât în ultima perioadă, dar fiţi pregătiţi totuși ca în data de 10 să aveţi parte de o furtună la acest nivel. În ziua de 11 sau în apropierea acesteia, cariera voastră sau a partenerului/ei poate interveni între voi sau iese la vedere dezechilibrul de forțe dintre voi și asociați/te.

Unele persoane născute în acest semn zodiacal pot primi o ofertă profesională avantajoasă din punct de vedere financiar în data de 12. Începând cu 16 mai, sunt sprijinite cursurile de calificare și delegațiile peste graniţe ori la o distanță mare de casă. În ziua de 19 mai, pot apărea probleme economice.

În ziua de 25 sau în preajma ei, nu lăsaţi gelozia sau posesivitatea să intervină între voi și persoana iubită sau cei mici. În aproprierea zilei de 29, vă poate fi greu să vă împărţiţi cu succes între viața de familie și carieră. Ziua de 31 este favorabilă excursiilor în străinătate sau la mare distanță de casă.


Horoscop mai 2017, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă mai 2017
Din 3 încolo, atmosfera tensionată din ultima perioadă dintre voi și cel/a drag/ă și/sau partenerul/a de afaceri se mai îndulceşte, dar în apropierea zilei de 10, s-ar putea să mai aveți parte de încă un război. În data de 11 mai, puteți primi sarcini de serviciu ce vă pot depăși. Dacă nu vă simţiţi bine, schimbaţi-vă atitudinea față de această încercare.

Tot atunci, sunt avantajate negocierile, legările de parteneriate și interviurile de angajare. În data de 12 sunteţi cu moralul la înălțime și pregătiţi/te pentru orice provocare. După data de 16, se pot înmulți câștigurile realizate în colaborare cu terțe persoane. În 19 mai, pot apărea certuri în raport cu partenerul/a de viață și/sau afaceri.

Dacă totuși reapar în 25 a lunii sau cândva prin apropierea acestei date, nu implicaţi alți/te membri/e ai/ale familiei în bucătăria internă a cuplului. Diferențele de mentalitate pot fi scoase la iveală de astre pe data de 29 sau în apropierea acestei zile, riscând să se ajungă din nou la certuri. În ziua de 31 a lunii sau cândva pe aproape, persoanele dragi vă pot ajuta totuși să depăşiţi peste aceste probe din cuplu.


Horoscop mai 2017, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion mai 2017
După 3 mai, vă înţelegeţi parcă mai bine cu colegii/ele de muncă, iar dacă în ultima vreme aţi avut de-a face cu dureri de cap frecvente, este posibil ca acestea să se rărească. S-ar putea însă ca în cursul zilei de 10 să apărea o ocazie de a vă înmulţi veniturile printr-un comision sau altceva.

În data de 12 a lunii, puteți fi încercaţi/te într-un fel sau altul, dar veţi face față cu succes acestei provocări. Din data de 16 încolo, comunicaţi parcă mai bine cu persoana dragă și/sau partenerul de afaceri. Pe plan profesional, pot avea loc schimbări de macaz în cursul zilei de 19 sau prin apropierea acestei date. Ar fi indicat să acordaţi mai multă atenție organismului vostru.

În data de 25 sau în preajma zilei acesteia, se produc încurcături la serviciu din cauza neînțelegerilor dintre voi și colegii/ele de muncă sau pe seama unor defecțiuni la aparatura de la birou. Financiar, puteți avea parte de greutăţi în cursul zilei de 29 sau prin apropierea acestei date. În ziua de 31 sau cândva în preajma ei, sunt avantajate negocierile, legările de parteneriate și interviurile.


Horoscop mai 2017, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător mai 2017
După data de 3, se mai detensionează atmosfera pe plan sentimental și în relație cu cei mici, dar este posibil ca în cursul zilei de 10 sau cândva prin apropierea ei, să mai apară o zvâcnire între voi. În data de 11 sau în preajma acestei date, nu le permiteţi părinților să se implice în relaţia voastră de cuplu. Vă doresc binele, dar pot face mai mult tău. Tot în ziua de 11, revin lucrurile la normal în raport cu partenerul/a.

În cursul zilei de 12 sau prin apropierea acesteia, sunt avantajate parteneriatele, descoperirea de finanţatori/are pentru o idee de afaceri, precum și cooptarea de membri/e în cadrul unui proiect de grup. După data de 16 mai, parcă vă înţelegeţi mai eficient cu colegii/ele de muncă. În data de 19 sau în preajma acestei date, s-ar putea să vă împărţiţi cu greu între viața socială și cea sentimentală.

În cursul zilei de 25 sau prin apropierea acesteia, nu oferiţi cadouri scumpe și încercaţi să vă limitaţi la lucrurile de care aveţi cu adevărat nevoie atunci când mergeţi la cumpărături. În data de 29 sau cândva prin preajma acesteia, pot apărea certuri în raport cu persoana iubită și/sau partenerul de afaceri. În ziua de 31 sau în apropierea ei, apar mici ocazii de suplimentare a veniturilor.


Horoscop mai 2017, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn mai 2017
După data de 3 mai, atmosfera tensionată din familie dispare, dar mai pot apărea scântei în cursul sau în preajma zilei de 10. În ziua de 11 sau în apropierea acesteia, neînțelegerile dintre voi și colegii/ele de muncă pot duce la necazuri la serviciu ori poate se strică ceva la aparatura de la birou. Tot atunci, dacă treceţi prin momente grele, puneţi-vă baza în cei/le dragi ai/ale voştri/astre.

În cursul zilei de 12 sau în preajma acestei zile, daţi dovadă de randament sporit la serviciu. Din data de 16 încolo, vă înţelegeţi parcă mai eficient cu partenerul/a și/sau cei mici. Cu toate acestea, în data de 19 sau în apropierea acesteia, vă este dificil să vă împărţiţi cu succes între viața de familie și carieră. Ar fi indicat să vă planificaţi activitățile cu exactitate, astfel încât să aveţi timp suficient de petrecut cu ei.

La locul de muncă, puteți întâmpina unele greutăţi destul de mari în cursul zilei de 29 sau cândva prin preajma ei S-ar putea, de asemenea, ca nici cu sănătatea să nu staţi prea bine atunci. Încercaţi totuși să rămâneţi optimişti/ste. În ziua de 31 sau prin aproprierea ei, daţi dovadă de șarm și carismă mult accentuate, ceea ce v-ar putea ajuta să relaţionaţi mai bine cu persoana dragă.


Horoscop mai 2017, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător mai 2017
Din data de 3 încolo, abilitățile voastre de comunicare revin la standardele normale, dar mai pot apărea conflicte în cursul zilei de 10 sau prin preajma ei, poate din cauza faptului că sunteţi repeziţi/te la vorbă. În cursul zilei de 11 sau prin apropierea acesteia, evitaţi să impresionaţi prin cadouri costisitoare.

Tot în data de 11 mai, sunt avantajate parteneriatele, interviurile de angajare, căutarea de finanţatori/are, respectiv de membri/e pentru un proiect de echipă. În ziua de 12 sau prin preajma acesteia, sunt recomandate concediile peste graniţe sau la mare distanță de casă.

După data de 16, comunicaţi mai bine cu membrii/ele familiei. În cursul zilei de 19 sau cândva prin apropierea sa, diferențele de mentalitate pot duce la neînţelegeri. În data de 25 sau prin preajma acesteia, nu plecaţi urechea la bârfe și nu vă implicaţi în intrigi. În cursul zilei de 29 sau prin apropierea acestei date, împărţiţi-vă cu succes între prieteni/e și partener/a. În ultima zi a lunii sau pe aproape, familia vă ajută la nevoie.


Horoscop mai 2017, Peşti:

Horoscop Urania Peşti mai 2017
În data de 3 mai, vi se permite accesul la unele surse de bani, dar aşteptaţi-vă totuși să mai apară cheltuieli cândva în preajma datei de 10 sau în cursul acesteia. În ziua de 11 sau prin apropierea acestei date, s-ar putea să aveţi ceva de împărţit cu familia. Tot atunci, unele persoane născute în acest semn zodiacal pot primi o ofertă profesională de nerefuzat din punct de vedere financiar.

În data de 12 sau prin preajma sa, familia vă poate ajuta să treceţi prin momente mai grele. Din data de 16 încolo, abilitățile voastre de comunicare și socializare se accentuează. Încercaţi așadar să purtați negocieri, să legaţi parteneriate ori să participaţi la interviuri de angajare în a doua decadă a lunii mai. În data de 19 sau prin apropierea sa, puteți întâmpina unele dificultăţi financiare.

În cursul zilei de 25 sau prin preajma acestei date, ar fi bine să nu investiţi în idei de afaceri care nu vă oferă nicio garanție deoarece vă expuneţi riscului de pagube economice. În data de 29 sau cândva prin apropierea acesteia, v-ar putea fi greu să vă împărţiţi cu succes între viața de familie și carieră. În ziua de 31 mai, sunt avantajate semnările de contracte sau renegocierea lor.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS