Horoscop Urania zilnic: joi, 18 mai 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 18 mai 2017


Horoscop 18 mai 2017, Berbec:

Joi vă lăsaţi cuprinşi/se de nostalgie, un sentiment cu care nu prea sunteţi obişnuiţi/te. Veţi merge la părinții voştri acasă sau la niște prieteni/e și veți povesti amintiri din copilărie. Vă simţiţi extrem de bine și vă întrebaţi, pe bună dreptate, de ce v-aţi înstrăinat de ei/ele în ultima perioadă.


Horoscop 18 mai 2017, Taur:

Ştiţi că cineva apropiat are azi nevoie de voi și renunţaţi la orice pentru el sau pentru ea. Este o atitudine foarte bună, mai ales că e posibil ca persoana respectivă să se afle chiar într-o situație mai grea decât vrea să vă arate. Veţi reuși să îl/o scoateți din necaz și vă va fi mereu recunoscător/are.


Horoscop 18 mai 2017, Gemeni:

Aveţi mare grijă azi, este sfatul pe care vi-l oferă astrele, deoarece aţi tot dezamăgit pe cineva cu atitudinea voastră și este posibil ca azi să suportați și repercusiunile. Fie este vorba de ceva profesional și vi se va oferi azi ultima șansă, fie chiar de o relație personală; cert este că ar trebui să faceţi tot posibilul pentru a vă recupera capitalul de încredere.


Horoscop 18 mai 2017, Rac:

Va trebui ca astăzi să recunoaşteţi cu sinceritate, chiar față de voi înşivă/sevă, că este ceva ce nu funcționează așa cum trebuie în relația voastră. Nu este exclus nici să ţineţi un secret, iar azi să fie momentul să îl dezvăluiţi. Cheia zilei pentru voi este însă sinceritatea. Asumaţi-vă responsabilitatea pentru viața voastră și mizaţi azi pe adevăr.


Horoscop 18 mai 2017, Leu:

Ascundeţi azi ceva față de voi și este cazul să recunoaşteţi. Poate că nu vreţi să recunoaşteţi că aveţi sentimente față de un/o anumit/ă bărbat/femeie sau că nu vă simţiţi în stare să faceţi ceva. Ideea este că, atât timp cât nu veţi fi sinceri/e față de voi, nu puteți avea pretenția ca lucrurile să meargă bine.


Horoscop 18 mai 2017, Fecioară:

Începeţi ziua de joi cu o discuţie serioasă cu partenerii/ele de afaceri. Este posibil ca în viitorul apropiat să se producă o schimbare majoră în viaţa voastră şi de aceea trebuie să fiţi foarte atenţi/te la deciziile pe care urmează să le luaţi. Un sfat din partea unui/ei prieten/e apropiat/e vă va ajuta foarte mult să vă îmbunătăţiţi starea de psihic.


Horoscop 18 mai 2017, Balanţă:

Dacă vă pasă mult de o cauză sau dacă vă implicaţi într-un proiect, ar fi bine ca azi să le vorbiţi și prietenilor/elor voştri/astre apropiați/te despre el. Veţi avea surpriza de a constata că și ei vor să facă parte din aceste inițiative; nu mai consideraţi că sunteţi singurii/ele care ar putea fi interesaţi/te de așa ceva.


Horoscop 18 mai 2017, Scorpion:

Ar fi minunat dacă astăzi aţi putea să exprimaţi doar idei pozitive, deoarece aveţi o capacitate absolut uimitoare de convingere. Pur și simplu nimeni nu vă poate rezista, așa că este momentul să cereţi acea mărire de salariu sau să propuneţi persoanelor dragi/e destinația voastră preferată de vacanță. Nimeni nu vi se va opune.


Horoscop 18 mai 2017, Săgetător:

Voi aveţi uluitoarea capacitate de a reuși tot ceea ce vă puneţi în cap, iar azi este momentul pentru a o face. Tocmai de aceea, sfatul astrelor este să vă implicaţi într-o cauză care contează și să nu pierdeţi astfel aceste abilități degeaba, pentru scopuri mai puțin importante.


Horoscop 18 mai 2017, Capricorn:

Aveţi o mulțime de planuri și de ambiții profesionale, așa că probabil nu aveţi timp să vă mai implicaţi în ceva nou. Cu toate acestea, aţi putea susține o cauză importantă donând, mai ales că ştiţi că sunteţi suficient de inteligenţi/te pentru a face banii la loc. Contează și ceea ce este în jurul vostru.


Horoscop 18 mai 2017, Vărsător:

Astăzi este chiar recomandat să vorbiţi despre pasiunile voastre, despre implicarea socială și planurile voastre, fără să vă faceţi griji că aţi putea fi mult prea insistenţi/te. Nu vă lăsaţi intimidaţi/te de eventualele persoane care nu par interesate, azi sunteţi în lumina reflectoarelor.


Horoscop 18 mai 2017, Peşti:

Voi aveţi un suflet mare și o empatie cu totul specială, așa că ziua de joi vi se va potrivi mănușă. Aflaţi de la o persoană apropiată despre un proiect care vi se pare interesant și în care vă veţi implica. Este exact îndemnul pe care îl aşteptaţi, deoarece aveaţi de multă vreme intenția de a schimba ceva în viața voastră.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS