Horoscop Urania zilnic: miercuri, 17 mai 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 17 mai 2017


Horoscop 17 mai 2017, Berbec:

Azi veţi avea o zi dificilă, din cauza faptului că vă confruntați cu un eveniment traumatic din trecutul vostru. Nu aţi reușit încă să treceţi peste el, deși aveţi impresia că nu mai aveţi probleme din cauza sa. Trebuie însă să înţelegeţi că până ce nu vă veţi lupta cu el sau nu veţi căuta ajutor nu aveţi șanse să vă reveniţi.


Horoscop 17 mai 2017, Taur:

Meditaţi la ceea ce vă face fericiţi/te, pentru că este momentul să faceţi acea schimbare astăzi. Este vorba fie de o carieră care nu vă mai mulțumește, fie de un/o partener/ă de viață pentru care nu mai simţiţi nimic. Tocmai de aceea, este imperios necesar să puneţi azi bazele unei schimbări care vă va face fericiţi/te.


Horoscop 17 mai 2017, Gemeni:

Dacă azi mizaţi pe sinceritate, vă așteaptă o zi plină de împliniri şi oportunități, atât pe plan sentimental, cât și pe plan profesional, dar trebuie să vă întrebaţi ce vă doriţi și să acţionaţi în conformitate cu voi. Veţi avea numai reușite dacă procedaţi așa.


Horoscop 17 mai 2017, Rac:

Nu vă simţiţi prea bine azi și se pare că stilul vostru de viață este vinovat pentru această stare a lucrurilor. V-aţi promis de mai multe ori că veţi începe să mâncaţi sănătos sau că vă veţi apuca de sport. De ce nu luaţi voi azi această decizie, profitând și de determinarea caracteristică zilei?


Horoscop 17 mai 2017, Leu:

Din păcate, ziua de miercuri nu va fi una prea strălucită pentru viața voastră sentimentală sau chiar pentru distracție, deși vă simţiţi sociabili/e, doritori/are să ieşiţi. Nu același lucru poate fi spus despre cei/le din jurul vostru. În loc să vă enervaţi din cauza indisponibilității lor, nu ar fi mai bine să profitați pentru a avansa în carieră?


Horoscop 17 mai 2017, Fecioară:

Chiar dacă este târziu și sunteţi obosiţi/te atunci când ajungeţi acasă, nu ar strica să faceţi un pic de curățenie. Se pare că vă vor vizita niște oaspeți la a căror părere ţineţi mult și care au obiceiul de a-și forma opinii preconcepute. Iar voi, nişte perfecţionişti/ste fiind, sunteţi la rândul vostru afectaţi/te de astfel de situații.


Horoscop 17 mai 2017, Balanţă:

Aveţi o listă de activități obligatorii plină pentru ziua de astăzi, ceea ce se poate dovedi epuizant la un moment dat. Cu toate acestea, vă veţi achita spectaculos de toate și veţi impresiona chiar și pe cineva care este de obicei greu de convins. Puteți obține și o propunere interesantă ca răspuns la eficiența voastră.


Horoscop 17 mai 2017, Scorpion:

Dacă ceva nu vă mulțumește, poate că ar trebui să faceţi o schimbare. Ambiția care vine la pachet cu ziua de miercuri se va dovedi cu adevărat spectaculoasă în cazul vostru. Este momentul să petreceţi o zi căutând locuri de muncă noi, eventual chiar în alte orașe sau țări. Vă puteți gândi să trăiţi chiar într-un peisaj cu totul nou.


Horoscop 17 mai 2017, Săgetător:

Aveţi un vis măreț pe care l-aţi lăsat baltă în ultima vreme, dar care se poate dovedi extrem de important azi. Este momentul să renunţaţi la scuze și să începeţi să puneţi umărul la îndeplinirea sa; chiar dacă nu veţi realiza pași uriaşi, simplul fapt de a începe se dovedește mai important decât credeţi.


Horoscop 17 mai 2017, Capricorn:

Faptul că sunteţi ambiţioşi/oase nu este un secret pentru nimeni, dar azi veţi descoperi că aveţi un talent ascuns. Partea cu adevărat bună este că, deși nu pare, acest talent are legătură chiar cu locul vostru de muncă și vă va ajuta să avansaţi în acel domeniu. Nici vouă nu vă vine să credeţi cât de bine se vor lega lucrurile.


Horoscop 17 mai 2017, Vărsător:

Ziua de miercuri este măreață pentru voi și nici măcar nu veţi realiza acest lucru. Astrele preconizează o schimbare de direcție în ceea ce vă privește, dar modificarea este minoră, aproape insesizabilă azi. Nu ar strica să încercaţi mai multe lucruri noi, pentru a vedea de unde vine această influență binefăcătoare.


Horoscop 17 mai 2017, Peşti:

Astăzi aveţi toate șansele de a lua lumea pe sus. Veţi cuceri exact ceea ce vă doriţi: inima persoanei pe care o placeţi sau locul de muncă la care visaţi. Mai mult, azi veţi avea și certitudinea reușitei, ceea ce se va dovedi minunat, mai ales că urmează după o perioadă destul de dificilă în viața voastră.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS