Horoscop Urania săptămânal: 22-28 mai 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 22-28 mai 2017


Horoscop 22-28 mai 2017, Berbec:

În data de 25 se perfectează Luna Nouă din Gemeni, semn cum că debutează o perioadă de două săptămâni în care persoanele de lângă voi pot deține cheia apropierii voastre de adevăratul vostru potențial. Dacă le cereţi sfaturi și îndrumare pe ce direcție să mergeţi, mai mult ca sigur vă vor oferi sfaturi avizate care vă vor ajuta să vă dezvoltați mult la nivel personal.


Horoscop 22-28 mai 2017, Taur:

Începeţi săptămâna destul de tensionaţi/te, fără un motiv bine întemeiat, poate din cauza faptului că Luna se mai află în casa subconștientului din horoscopul vostru general. În concluzie, v-ar putea sări ţandăra la cel mai mic stimul, ceea ce poate duce la multe regrete tardive. Încercaţi să nu agitați apele înainte de a trece totul prin filtrul rațiunii.


Horoscop 22-28 mai 2017, Gemeni:

Luna Nouă din data de 25 se desăvârșește tocmai în casa vitalității din horoscopul vostru general, fapt pentru care este posibil să urmeze cel puțin două săptămâni în care nivelul vostru de energie este mai ridicat decât de obicei. Însă, încercaţi să nu exageraţi prea mult, programându-vă activități solicitante. Este importantă şi odihna.


Horoscop 22-28 mai 2017, Rac:

Luna Nouă din ziua de 25 se desăvârșește tocmai în casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care este posibil ca mintea voastră să fie mai activă ca oricând. Cel mai probabil, se va preocupa de crearea unor scenarii ireale care s-ar putea să vă afecteze echilibrul emoțional. V-ar fi mai bine dacă aţi învesti acea energie în cu totul alte lucruri.


Horoscop 22-28 mai 2017, Leu:

În zilele de 26 şi 27 mai, Luna se perindă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt care poate duce la o exacerbare a sensibilității de care daţi dovadă. Dacă vă doriţi ca echilibrul vostru mental să rămână intact, faceţi în așa fel încât să evitați situațiile care v-ar putea afecta prea mult sufletește. Nu luaţi lucrurile prea personal, dramatizându-le exagerat.


Horoscop 22-28 mai 2017, Fecioară:

Luna Nouă din data de 25 se formează tocmai în casa carierei din horoscopul vostru general, indiciu cum că puteți înregistra progrese importante din punct de vedere profesional în următoarele două săptămâni. Ar fi bine să profitați de orice şansă apare sau măcar să le luaţi în calcul pe cele care par că merită cu adevărat. Veţi vedea că beneficiile unei astfel de atitudini vor apărea.


Horoscop 22-28 mai 2017, Balanţă:

Luna Nouă din ziua de 25 se formează tocmai în casa filozofiei de viață, semn cum că debutează o perioadă de circa două săptămâni în care vi se recomandă să faceţi în așa fel încât să schimbaţi câte ceva la felul în care priviţi lucrurile. Altfel, este posibil să nu dureze prea mult până veţi comite aceleași greșeli pe care le-aţi făcut nu cu mult timp în urmă. Depinde doar de voi.


Horoscop 22-28 mai 2017, Scorpion:

Luna Nouă din 25 se manifestă plenar în casa transformărilor din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că ar fi indicat să faceţi în așa fel încât să vă îmbărbătaţi suficient pentru a face față eventualelor evenimente cu impact emoțional puternic de care aţi putea avea parte cândva în următoarele două săptămâni. Rămâneţi stăpâni/e pe voi înşivă/sevă și nu veţi claca lamentabil.


Horoscop 22-28 mai 2017, Săgetător:

În zilele de 23 şi 24, Luna tranzitează casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, ceea ce ar trebui să vă determine să acordaţi o mai multă importanță acestui domeniu al vieții voastre. Nu v-ar strica puţin răsfăț, mai ales dacă aţi muncit foarte mult săptămâna trecută. Încercaţi așadar să vă conferiţi un minim de indulgență, cu atât mai mult dacă v-aţi solicitat în ultima perioadă.


Horoscop 22-28 mai 2017, Capricorn:

Luna Nouă din data de 25 se manifestă plenar tocmai în casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, ceea ce indică că, în următoarele două săptămâni, ar trebui să aveţi mai multă grijă de mâini, plămâni și echilibrul vostru mental. Evitaţi activitățile cu risc crescut de accidentare. Liniştiţi-vă!


Horoscop 22-28 mai 2017, Vărsător:

Luna Nouă din data de 25 se formează în casa iubirii și a copiilor din horoscopul vostru general, ceea ce denotă faptul că în următoarele două săptămâni nu veţi duce lipsă de ocazii de flirt. Dacă comunicaţi mai mult cu partenerul/a de cuplu, s-ar putea ca monotonia și plictisul din viața voastră sentimentală să dispară cu totul. De asemenea, încercaţi să faceţi în așa fel încât să vă înţelegeţi copiii.


Horoscop 22-28 mai 2017, Peşti:

Luna Nouă din ziua de 25 se formează tocmai în casa familiei din horoscopul vostru general, ceea ce face ca echilibrul vostru mental să aibă destul de mult de suferit în următoarele două săptămâni. Nu este exclus, de exemplu, să se redeschidă anumite răni din copilărie sau cauzate mai mult ori mai puțin deliberat de către părinți, dar nu depinde decât de voi să le închideţi și să mergeţi mai departe.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS