Horoscop indian, 31 ianuarie - 6 februarie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop indian, 31 ianuarie - 6 februarie 2022


BERBEC, Mesha:

Petrece mai mult timp cu partenerul(a) şi bucură-te mai mult de prezenţa lui/ei. Aceasta este o săptămână grozavă pentru cimentarea relaţiilor de cuplu. S-ar putea să-ţi întorci privirea spre spiritualitate. Perspectiva pozitivă îi/le impresionează pe cei(le) din jur şi îţi dă o stare de bine. Eşti o persoană generoasă şi te bucură faptul că le poţi face daruri.


TAUR, Vrishabha:

Îţi vei da seama că poţi face casă, departe de casă. Chiar dacă asta presupune ieşirea din zona de confort. Actuala conjunctură planetară te încurajează să faci puţină curăţenie în viaţa ta pentru a te putea elibera ca să fii pregătit(ă) de noi proiecte şi planuri. În cuplu se anunţă multă armonie.


GEMENI, Mithun:

Săptămâna aceasta îţi dă o energie bună care te obligă să explorezi şi să călătoreşti. S-ar putea să descoperi că schimbarea produce deja efecte. A sosit timpul să îţi pui amprenta asupra sectorului profesional. Performanţa ta te face indispensabil(ă), iar superiorii(arele) sunt încrezători(are) în judecata ta.






RAC, Kataka:

Acesta este un moment minunat pentru activităţi de comerţ. Atuul tău este capacitatea de a comunica. Ţi se recomandă să fii atent(ă) la sfaturile bătrânilor(elor). Săptămâna aceasta, negocierile şi acordurile pot avea un început pozitiv. Apar şi banii, mai ales dacă se implementează planurile tale la locul de muncă.


LEU, Simha:

Relaţiile cu membrii(ele) familiei tale par a fi mai bune decât erau în trecut şi vei putea trece peste orice eventual conflict. Eforturile tale de a obţine beneficii financiare vor începe să devină productive. Mintea ta va fi destul de activă şi vei acţiona cât se poate de atent(ă) posibil.


FECIOARĂ, Kanya:

Acţionează cu convingere în această săptămână. Tot ce faci pentru afacerea ta se va transforma în profit. Unii(ele) prieteni(e) se vor întoarce în viaţa ta, indiferent de cât timp îi/le cunoşti. Dacă te-ai confruntat cu perioade dificile, vei putea să le administrezi de-acum. Vei vedea cum viaţa ta se va schimba. Dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie, aşteaptă-te la ceva pozitiv săptămâna aceasta.






BALANŢĂ, Tula:

E o săptămână favorabilă pentru zona profesională. Există posibilitatea unei avansări, deoarece ai muncit din greu şi cu rezultate uimitoare. Dacă eşti singur(ă), dragostea este avantajată în această săptămână şi sunt şanse mari să întâlneşti pe cineva. Dacă eşti într-o relaţie, atenţie la cuvintele pe care le spui. Rişti să porneşti un război.


SCORPION, Vrishchika:

E o săptămână fericită care te mulţumeşte în fiecare sferă a vieţii tale. Oamenii apropiaţi pot fi dezamăgiţi de unele excentricităţi. Ai grijă, însă, să nu ai un comportament deranjant şi inacceptabil. La locul de muncă poţi lua iniţiative care să îţi accelereze atingerea obiectivului. Nu sunt excluse călătoriile. La capitolul bani nu trebuie să-ţi faci griji. Vor rămâne cel puţin la fel ca până acum.


SĂGETĂTOR, Dhanus:

Te-ai cam neglijat în ultima vreme şi acest lucru te face să te simţi morocănos(asă). Nu intra în conflicte şi discuţii contradictorii, lasă grijile inutile şi nu te angaja prea repede în diverse proiecte. Aşteaptă mai întâi şi analizează fiecare situaţie. Dacă ai ceva de câştigat, riscă. Dacă nu, renunţă. Atenţie la cheltuirea banilor. Nu cumpăra din impuls!






CAPRICORN, Makara:

Este bine să treci dintr-o stare mai activă, într-una mai de „hibernare”. Corpul tău are nevoie de odihnă şi vei fi mai productiv(ă) după aceea. Dacă trebuie să vinzi rapid o proprietate, atunci ia în considerare o vânzare privată. Dacă te-ai confruntat în ultima vreme cu probleme de spate sau articulare, se anunţă o uşurare a durerilor.


VĂRSĂTOR, Kumbha:

O întâlnire romantică îţi creşte bunadispoziţie. Dacă studiezi este indicat să consulţi un/o specialist(ă) în alegerea carierei. Te va ajuta să îţi găseşti ceva care să ţi se potrivească mănuşă. Dacă eşti implicat(ă) în meserii ce au legătură cu turismul, comerţul, călătoriile, se anunţă o activitate intensă. Calculează bine riscurile înainte de a face o alegere.


PEŞTI, Meena:

Rămâi încrezător(are) în forţele proprii şi nu te lăsa descurajat(ă), indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul tău. Poziţia în care ai ajuns este binemeritată şi nu are sens să o pui în pericol. Pot apărea provocări legate de moduri vechi de gândire. Deşi te simţi puţin agitat(ă), este un moment prielnic să renunţi la credinţe care nu îţi aduc niciun beneficiu.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS