Horoscopul sănătății, februarie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, februarie 2022


Berbec:

Dacă vor întâmpina probleme de sănătate în februarie, cu siguranță multe dintre ele vor fi din cauza stilului de viață pe care îl au. Berbecii trebuie să fie ceva mai atenți la alimentație și să fie mai activi, în special cei care își desfășoară activitatea în fața calculatorului sau care lucrează de acasă.


Taur:

În luna februarie, nativii(ele) din zodia Taur se vor simți mai tot timpul în pericol și vor avea senzația că în orice moment li se poate întâmpla ceva rău. Toate aceste stări este posibil să fie doar în mintea lor și, în realitate, să nu existe niciun motiv de îngrijorare.


Gemeni:

În ultimele luni, Gemenii au acumulat foarte multă oboseală, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Acest lucru se va simți puternic în luna februarie, atunci când acești(ste) nativi(e) ai(le) zodiacului nu vor fi deloc în formă, ba chiar se vor confrunta cu o serie de simptome neplăcute. Gemenii trebuie să își facă timp pentru odihnă dacă nu vor ca starea lor de sănătate să se agraveze.






Rac:

Luna februarie îi găsește pe Raci într-o formă fizică de invidiat. Acești(ste) nativi(e) ai(le) zodiacului se vor simți în formă maximă, ceea ce înseamnă că nu vor avea motive să își facă griji din cauza sănătății.


Leu:

La începutul lunii, Leii ar mai putea avea câteva zile în care să se simtă moleșiți. În mare parte, aceste stări vor apărea din cauza vremii, având în vedere că foarte multe persoane născute în zodia Leu sunt meteosensibile. După jumătatea lunii februarie, Leii își vor recăpăta puterile și vor fi din nou în formă.


Fecioară:

Fecioarele încă vor suporta consecințele exceselor pe care le-au făcut de sărbători. Poate fi vorba despre câteva kilograme în plus sau de anumite afecțiuni digestive care se încăpățânează să dispară. Treptat, lucrurile vor intra în normal, mai ales dacă nativii(ele) din zodia Fecioară vor respecta regimul alimentar.






Balanţă:

Balanțele se vor confrunta cu probleme de sănătate ceva mai vechi în luna februarie. Pentru că nu au fost tratate la timp, aceste afecțiuni vor recidiva, astfel că Balanțele vor avea de suferit în februarie.


Scorpion:

Scorpionii nu vor avea probleme de sănătate în februarie, mai ales dacă vor acorda ceva mai multă atenție regimului alimentar și se vor proteja de bolile de sezon.


Săgetător:

Săgetătorii vor să își schimbe radical stilul de viață, așa că vor începe prin a renunța la vicii. Micile lucruri fără de care până acum nu puteau trăi, din februarie vor reprezenta doar o amintire pentru acei(le) nativi(e) ambițioși(ase) și care vor face eforturi în acest sens. Schimbările se vor vedea imediat, iar starea de sănătate a Săgetătorilor se va îmbunătăți vizibil.






Capricorn:

Când vine vorba despre probleme de sănătate, Capricornii au tendința de a nega că ceva rău se întâmplă cu ei. La fel vor proceda și în luna februarie, atunci când vor ignora simptomele neplăcute care ar putea să apară. Făcând acest lucru, Capricornii nu vor face altceva decât să favorizeze apariția complicațiilor.


Vărsător:

Dacă au programate vizite la medic, Vărsătorii trebuie să se asigure că vor ajunge la ele. Este foarte important să investigheze anumite simptome neplăcute pentru a afla cu exactitate care este cauza apariției acestora.


Peşti:

Peștii vor avea o lună cu aspecte pozitive, astfel că problemele de sănătate îi vor ocoli. Cu toate acestea, ar fi indicat să fie ceva mai atenți la ceea ce se întâmplă în jurul lor și să facă tot ce ține de ei pentru a preveni apariția anumitor afecțiuni.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS