Horoscop 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop 2022: dragoste, bani şi carieră, sănătate - oferit de horoscop-urania.org


Citiţi horoscopul anului 2022! Descoperiţi ce v-au pregătit aştrii pentru acest an în ceea ce priveşte dragostea, banii, cariera sau sănătatea şi vedeţi ce puteţi să faceţi pentru a atrage norocul de partea voastră!


Previziunile astrologice ale anului 2022




Horoscop 2022, Berbec

Horoscop Berbec 2022

Dragoste şi cuplu:
În viața de cuplu și în familie încă mai aveţi anumite chestiuni de rezolvat. Ceea ce veţi obţine în 2022 nu va consta în felul în care îi/le puteţi schimba pe ceilalți(lelalte), ci în felul în care vă veţi raporta la valorile persoanelor dragi vouă, scrie horoscop-urania.org.

Poate că nu vă înțelegi extraordinar cu toate neamurile, iar în relaţia de cuplu pot să apară tot felul de certuri, mai ales în lunile iunie, iulie şi august, însă veţi izbuti să vă administraţi mai bine agresivitatea și emoțiile și veţi afla metodele cele mai eficiente pentru a comunica bine cu persoanele din familie.

Intenția voastră nu va fi de a-i(le) îndepărta pe persoanele cu care nu rezonați, ci mai degrabă de a gestiona relația cu aceștia(stea). Sfârşitul verii și toamna lui 2022 anunță mult romantism și experiențe agreabile alături de cel(a) drag(ă) vouă. Cei(le) singur(e) au acum ocazia să își găsească persoana potrivită pentru ei(le) sau să trăiască o relație karmică din care vor avea foarte multe lucruri utile de învățat.

Pentru Berbecii care au copii, relația cu aceștia va fi una foarte bună în 2022. Mai mult de atât, Berbecii vor încerca să le intenţioneze mai bine viitorul celor mici, în special în ceea ce privește educația, finanțele și distracția.






Bani şi carieră:
2022 începe cu introspecție, cu analiză amănunţită și mai apoi continuă, începând cu lunile martie, aprilie şi mai, cu o strictă planificare pentru fiecare scop pe care v-ați propus să îl obțineți.

Vă gândeaţi la mai multe direcții financiare încă din 2021. Poate este vorba de urcarea în funcție la serviciu ori poate doriți să ţintiţi locul de muncă perfect. Unii Berbeci pot plănui investiții mari sau chiar afaceri avantajoase pentru viitor.

De reţinut! Nu mai vreţi să lucraţi doar de dragul banilor, ci vă doriţi să lucraţi cu pasiune, să vă placă ceea ce faceţi cu adevărat, să fiţi îndrăgostiți(te) de ceea ce faceţi. Astfel, încă de la începutul lui 2022 vă veţi gândi la ceea ce vă atrage cu adevărat să faceţi. Unii dintre voi vă veţi permite chiar să probaţi în anumite domenii sau vă veţi înscrie la cursuri de specializare.

În septembrie, octombrie şi noiembrie, proiectele și colaborările merg mai lent, au un ritm greoi, însă ar fi indicat să continuați și să vă notați toate ideile de viitor pe care le aveți, căci spre sfârşitul anului toate barierele se vor ridica, veți primi multe ocazii financiare și veți avea parte de succes în tot ceea ce înseamnă carieră, bani și investiții. Aveţi grijă la modul în care vă cheltuiți banii!






Sănătate:
Din punct de vedere al sănătăţii, ar fi recomandat să aveți mai multă grijă de voi, să mâncați mai sănătos, să faceți mai multă mişcare, să vă ţineţi sub control greutatea corporală, dar și eventualele riscuri sau afecţiuni de sănătate pe care le prezentați. Dacă vă păstraţi într-o formă bună, vă veți putea bucura de toate ocaziile enorme ale lui 2022.





Horoscop 2022, Taur

Horoscop Taur 2022

Dragoste şi cuplu:
În plan emoțional, acest an aduce o efervescență deosebită. Relațiile persoanelor născute în această zodie depind, de fapt, de relația pe care o construiesc cu ele însele, potrivit horoscop-urania.org.

Acest an este și unul al transformării, așadar cei(le) născuţi(te) sub acest semn zodiacal vor trebui să încerce să găsească armonia întâi în interiorul lor, să facă pace cu trecutul, să își găsească controlul și să își accepte vulnerabilitățile.

Iar aştrii le arată că ar trebui să înceapă cu ultimele, mai precis cu recunoaşterea şi acceptarea vulnerabilităţilor. Iubirea de sine și sprijinul primit din partea familiei va juca un rol tămăduitor deosebit de important, astfel încât Taurii să depășească cu succes furtunile interioare.

Doar atunci când sunteţi în regulă cu voi înşivă, puteţi merge mai departe, puteţi încerca să închegaţi noi relații. Abia acum sunteţi pregătiţi să întâlniţi marea dragoste, să vă implicaţi într-un cuplu sau să aprofundaţi relația pe care deja o aveţi. Această armonie interioară pare să fie resimțită de către cei(le) născute în această zodie, abia din iunie încolo.

Prin urmare, în plan emoțional, direcția majoră a lui 2022 nu este focalizată neapărat asupra găsirii prinţului(esei) din poveşti ori pe relațiile intime, ci asupra refacerii interioare, a dezvoltării spirituale și regăsirii de sine.






Bani şi carieră:
Începutul lui 2022 implică o înşiruire de planificări, de pregătiri, înscrieri la cursuri sau aplicări pentru noi servicii. La începutul acestui an vă veţi încerca norocul și nu doar veţi plănui, așadar s-ar putea să vă angajaţi, să încercaţi să deschideţi o afacere sau să încercaţi să încheiaţi unele parteneriate avantajoase. Toate aceste demersuri, mai ales în raport cu astrograma personală, vă poate aduce un succes de proporţii mari și venituri suplimentare importante pentru viitorul vostru.

În lunile martie, aprilie şi mai, eforturile voastre în carieră par să aibă un ritm mai domol, deși rezultatele vor fi evidente, însă se prea poate să aveţi senzația că întâlniţi piedici la tot pasul. Aceste bariere au mai degrabă rol de ghiduri, ajutându-vă să nu investiţi resursele și energia în direcții incorecte.

În restul lui 2022, veţi face tot posibilul să vă asiguraţi stabilitatea financiară, pe care o veţi și obține. Sunteţi hotărâți să munciţi, dar mai ales să găsiţi o metodă de a munci care să vă facă plăcere. Așadar, veţi încerca să vă dezvoltaţi și să activaţi în domenii care vă vor face cu adevărat fericiţi, care vă plac, care vă oferă motivație.

Sfârşitul lui 2022 va nota realizările importante ale nativilor(elor) acestei zodii, care în final își găsesc cumva calea în ceea ce privește cariera și direcția lor în viață.






Sănătate:
Pentru nativii(ele) născuţi(te) în această zodie, 2022 aduce multă energie, deși starea de sănătate depinde foarte mult de modul în care alegeţi să aveţi grijă de ea. Dacă aveţi vicii care vă pun în pericol sănătatea, ar fi indicat să renunţaţi la ele sau, cel puțin, să le diminuaţi.

Dieta este foarte importantă în 2022, mai ales că alimentația livrează nivelul de energie necesar pentru a vă finaliza cu succes planurile și pentru a vă îndeplini visurile.

Orice tip de mişcare va fi prielnic pentru voi, de la excursii la programe de grup, dans sau fitness. Spre sfârşitul anului, sistemul nervos și sistemul digestiv pot cauza unele probleme, motiv pentru care nu este indicat să vă neglijaţi odihna sau alimentația.





Horoscop 2022, Gemeni

Horoscop Gemeni 2022

Dragoste şi cuplu:
În privința emoțiilor, relațiilor și dragostei, acest an este unul al refacerii. Toate furtunile interioare se intensifică în primele şase luni ale lui 2022, forțând persoanele născute în zodia Gemeni să găsească rezolvări, dar mai ales răspunsuri pentru problemele relaționale pe care le au cu amicii(ele) apropiați(te), membrii(e) ai(le) familiei și cu partenerul(a) de viață.

Veţi căuta în interiorul vostru soluţii, veţi dori să faceţi o revizuire asupra a ceea ce puteţi suporta în continuare și ce nu, dar totodată vreţi să vă schiţaţi, măcar imaginar, cum arată relația perfectă pentru voi, ajunși în acest punct, pentru a ști mai bine ce doriţi să urmăriţi alături de partenerul(a) de viață sau... dacă este cazul să puneţi capăt relației. Veţi vrea, de asemenea, să identificaţi până unde este rolul vostru în relație.

Din punct de vedere familial, veţi trasa granițele relațiilor cu membrii(ele) familiei, astfel încât să nu mai existe neînţelegeri, ci responsabilități împărțite. Ținta Gemenilor nu se referă doar la buna înţelegere în familie, ci și la obținerea unui sprijin reciproc.

Ultimele şase luni ale anului aduc multe soluţii în ceea ce privește relațiile Gemenilor, dar totodată aştrii promit și noroc în dragoste. Chiar de la începutul verii veţi avea șanse reale să întâlniţi persoana potrivită pentru voi sau să începeţi o relație care va avea un impact deosebit de bun asupra vieții voastre, la un alt nivel (fie acesta financiar, cultural, spiritual etc.).

Tot în a doua jumătate a lui 2022, persoanele născute în zodia Gemeni, în special cei(le) implicați(te) deja într-o relație, veţi „trudi” mai mult pentru a obține buna înţelegere în cuplu, pentru a reaprinde flacăra dragostei și a readuce romantismul în viaţa voastră. Veţi dori să petreceţi mai mult timp lângă cel(a) pe care îl/o iubiţi, să organizaţi mici aventuri de weekend, surprize sau chiar concedii în locuri unde împreună veţi avea ocazia să vă recreaţi și să vă reconectaţi.






Bani şi carieră:
În prima parte a lui 2022 cariera nu reprezintă un scop pentru cei(le) născuţi(te) sub acest semn zodiacal. Însă acest an vine cu multe schimbări, astfel, începând cu luna martie, s-ar putea să simţiţi că nu mai rezonaţi cu actualul loc de muncă sau poate vă doriţi mai mult de la cariera voastră.

Veţi începe să realizaţi un plan bine pus la punct, până la cele mai mici detalii, privind ceea ce vă doriţi să faceţi cu adevărat în viitor, unde vă vedeţi în următorii ani, cu ce meserie v-ar plăcea să ieşiţi la pensie.

Unii(le) dintre voi vă veţi gândi serios să alegeţi calea întreprinzătorilor(arelor), să căutaţi deja afaceri pe care le-aţi putea susține fără să vi se pară dificil și fără să vă afecteze viața personală și familială. Alții(tele) dintre voi puteţi alege să vă schimbaţi serviciul ori chiar cariera.

Schimbările în cariera voastră pot fi line sau abrupte, ținând cont de vârstă, de tot ceea ce aţi reușit să realizaţi până acum, dar și de harta astrologică personală, conform horoscop-urania.org. În a doua jumătate a anului, blocajele întâlnite în planul carierei vor pica, aştrii vă vor aduce noroc, putere de muncă și vă vor favoriza parteneriatele avantajoase.

Este recomandat să încercaţi să nu rataţi nicio oportunitate, chiar dacă nu sunteţi hotărâți(te) în totalitate, căci Universul vă pune pe tavă tot ceea ce veţi avea nevoie. Sfârşitul lui 2022 vine cu o anumită transparenţă, astfel veţi avea o viziune foarte clară și detaliată a statutului vostru în carieră şi veţi şti precis ce vă doriţi și ce aveţi de făcut în continuare.






Sănătate:
În ianuarie, februarie şi martie, s-ar putea ca starea voastră de spirit să lase de dorit. Vă surprindeţi adesea supăraţi(te) și vă îngrijoraţi din cauza a tot felul de motive, unele pe care le puteți explica mai ușor, iar altele mai greu de înțeles.

În aprilie, mai şi iunie, se poate să vă confruntați cu aceeași stare care lasă de dorit. Daţi totuși semne că faceţi progrese, că lucrurile se mișcă înspre mai bine. Nu v-ar prinde rău să aflaţi părerea unui om specializat în studiul psihologiei, cel puţin o perioadă. E în interesul vostru să solicitați un sfat avizat din când în când.

Dacă nu v-aţi ocupat mai îndeaproape de aceste dispoziții nu prea plăcute, în iulie, august şi septembrie, se prea poate să nu fie o perioadă prea plăcută.

În octombrie, noiembrie şi decembrie 2022, nu mai sunteţi la fel de solicitaţi(te) ca până acum în privinţa sănătăţii, indiciu că faceţi progrese în a împăca contradicțiile între rațiune și simțire.

În 2022 trebuie să aveţi grijă îndeaproape de sănătatea voastră mentală. Sunteţi activi(e) în plan mental, poate mai mult ca persoanele din jurul vostru, dar asta ar putea însemna și că vă poartă gândul mai des la scenarii destul de sumbre, la întrebări existențiale cărora nu le găsiţi facil răspunsul.






Horoscop 2022, Rac

Horoscop Rac 2022

Dragoste şi cuplu:
Veți căuta să soluționați problemele pe care le aveţi cu partenerul(a) de cuplu/viață și cu familia, veţi restabili unele granițe, veţi aduce armonia și iubirea în relațiile cu persoanele dragi vouă.

În plan personal, readuceţi romantismul în cuplu și veţi avea grijă să vă bucuraţi de momentele petrecute împreună, să organizaţi mici surprize și să alungaţi rutina, scrie horoscop-urania.org. Dacă sunteţi singuri(e) vă puteţi implica într-o relație, în special în a doua jumătate a lui 2022, însă veţi rămâne precauţi(te), reţinuţi(te) și fermi(e) în ceea ce privește nevoile voastre emoționale.

Nu vă simţiţi dispuși(se) să mai faceţi compromisuri fără rost și preferaţi singurătatea decât o relație toxică pentru voi, întreținută doar de dragul de a vă umple timpul. Aştrii vă sugerează o amplificare a energiilor în planul dragostei începând din toamna acestui an, așadar perioada devine favorabilă pentru a reface o relație de dragoste ruptă cândva sau pentru a vă întâlni sufletul pereche.






Bani şi carieră:
Chiar dacă este important pentru voi să vă bucuraţi de siguranță financiară, vă veţi axa asupra altor aspecte care sunt legate de sănătate, de micile bucurii și plăceri ale vieții.

Banii vin și se duc, vin cu cheltuieli, uneori greoi. Încercaţi mai degrabă să vă acomodaţi într-o situație relativ nouă, poate că în anul precedent au apărut schimbări importante în ceea ce privește cariera. Așadar acest plan va fi marcat de adaptare.

În lunile martie, aprilie, mai, iunie, iulie şi septembrie pot să apară noi şanse de muncă și colaborări care să aducă un profit mai mulțumitor pentru voi, deși începutul lui 2022 pare amprentat de un ritm lent în ceea ce privește cariera.

Finalul de an aduce seninătate și lumină în planul carierei pentru voi, știind acum mult mai bine ce anume aveţi de gând să faceţi în viitorul apropiat, realizându-vă un plan al evoluției în carieră.

Deja vă veţi simți echilibrați(te) și gata să mergeţi mai departe, devenind îndrăzneți(e) în fața ocaziilor financiare, dar și de dezvoltare. Veţi avea curaj să cereţi angajatorilor(arelor) ceea ce consideraţi că meritaţi sau să încercaţi noi locuri de muncă ori studii de specialitate.






Sănătate:
Orice tip de sport este benefic pentru voi în 2022. Nu uitați să vă odihniţi bine, deoarece somnul este un alt dușman redutabil împotriva stresului. Încercaţi să vă stabiliţi o rutină sănătoasă cu privire la orele de somn și să vă relaxaţi cât mai des posibil.

Puteți încerca, de asemenea, alte forme de terapii antistres, dacă consideraţi că v-ar putea fi de ajutor, de la aromaterapie și terapie muzicală, la homeopatie, masaj, acupunctură și multe altele.





Horoscop 2022, Leu

Horoscop Leu 2022

Dragoste şi cuplu:
În plan familial vă veţi focaliza energia în stabilitatea relațiilor cu persoanele dragi, cu reluarea unor legături care au fost neglijate sau cu oameni pe care îi vedeţi mai rar, dar și asupra soluţionării unor probleme mai vechi care erau lăsate de la un an la altul (succesiuni, clarificarea unor bunuri, a unor donații, a unor credite etc.).

Cei(le) născuţi(te) în această zodie sunt hotărâți(te) să nu mai lase nicio chestiune nerezolvată pentru 2022, prin urmare, oricât de tulburător va fi, veţi lua fiecare dosar și fiecare problemă la rezolvat.

În ceea ce privește viața de cuplu, veţi dori să obţineţi linişte în casă, așadar veţi fi foarte atenți(te) la nevoile celui(ei) drag(e) și totodată veţi căuta să stimulaţi romantismul în cuplu, potrivit horoscop-urania.org. Veţi organiza mici aventuri, vacanțe în locuri relaxante, veţi încerca activități noi alături de cel(a) pe care îl/o iubiţi, veţi organiza surprize și veţi avea grijă ca viața socială a cuplului să fie plină.

Persoanele singure au ocazii mari să-şi întâlnească sufletul pereche în acest an, cu precădere în a doua jumătate a lui 2022. Comunicarea va fi excelentă, extinderea cercului de relații și perspicacitatea de care veţi da dovadă în acest an reprezintă platformele de lansare către posibile noi relații de dragoste. Veţi întâlni oameni interesanţi și puteţi clădi o relație solidă cu cineva din cercul vostru de prieteni(e) sau profesional.






Bani şi carieră:
Incă de la începutul lui 2022, veţi avea ocazia să vă dovediţi calitățile de lider(ă), să veniţi cu idei inovatoare pentru soluţionarea unor probleme acute de la serviciu ori din afaceri și totodată acum veţi găsi momentul favorabil pentru a organiza și a planifica în amănunt următorii pași în cariera voastră.

Este important să acordaţi o atenție aparte acestei planificări, care presupune recunoaşterea nevoilor, calităților personale, a unor eventuale blocaje și a punctelor forte totodată, la care să vă axaţi.

Din primăvară aştrii vă aduc beneficii în ceea ce privește comunicarea cu oamenii din jur, astfel că atât viața voastră socială, cât și cea profesională se va îmbogăți cu noi relații. Se poate să semnaţi parteneriate care vă vor aduce un profit semnificativ în viitorul apropiat.

Vara va fi o perioadă mai relaxată din punct de vedere al carierei și banilor, însă condiția de bază este ca să nu cheltuiţi excesiv banii, ci cu folos. Dacă altă dată vă permiteaţi cheltuieli pentru plăcerile voastre, dar și împrumuturi mai mari pentru cei(le) ce aveau nevoie, în 2022 este necesar să fiţi destul de atenți(te) cu banii, pentru că pot exista perioade de prăbuşire în care veţi apela la economii.

Toamna și finalul de an vin cu multe ocazii financiare, însă totodată cu instalarea unui ritm în ceea ce privește cariera. Dezorganizarea se sfârşeşte, situațiile imprevizibile devin tot mai rare, iar voi veţi simți că aţi intrat cumva într-un program care nu mai este atât de greoi ca în prima jumătate a lui 2022.






Sănătate:
În plan mental vă puteţi confrunta cu turbulențe, iar în ceea ce privește sănătatea fizică, la începutul lui 2022 nu se arată nicio boală severă în cazul vostru.

Cu toate acestea, în ciuda ritmului accelerat al vieții voastre, nu ar trebui să vă neglijaţi propriul corp. În schimb, ar trebui să faceţi programări la doctor pentru controalele de rutină, să adoptați un stil de viață echilibrat și, de asemenea, nu ar trebui să vă ignoraţi orele de somn.

Terapiile alternative pot fi de mare ajutor, precum și tratamentele cu aerosoli salini sau niște vizitele la SPA, care sunt capabile să vă elibereze de stresul acumulat și să vă relaxeze.





Horoscop 2022, Fecioară

Horoscop Fecioară 2022

Dragoste şi cuplu:
Este foarte interesant de urmărit planul sentimental al Fecioarelor, din punct de vedere astral. Deși poate la o primă vedere nu par foarte multe evenimente aici, totuși căminul poate fi zdruncinat de o singură schimbare de exemplu, dar suficientă pentru a da un cu totul alt curs relației.

Cei(le) care sunt deja implicați(te) într-o relație de cuplu pot lua o decizie cumva radicală sau care poate avea efecte majore asupra cuplului. De exemplu fie se decid să meargă mai departe cu relația, fie hotărăsc să se despartă. Unii(le) dintre ei(le) poate doresc să oficializeze relația sau chiar să facă planuri pentru un/o copil(ă). În tot cazul, Fecioarele pășesc către un al nivel sentimental, emoțional și ca responsabilitate când vine vorba despre viața de familie.

Cu membrii(ele) familiei vor încerca, de asemenea, să construiască relații mai apropiate, pot simți că s-au depărtat puțin de anumite rude cu care acum doresc să restabilească contactul.

Întreaga vară este pentru iubire, timp în care vor încerca să petreacă timpul cât mai frumos alături de persoana iubită, într-o atmosferă minunată acasă (pe care o pot îmbunătăți, redecora) sau în concedii.

Cei(le) singuri(e) își pot găsi sufletul pereche în 2022. În luna aprilie putem marca un moment important din punt de vedere astrologic în planul sentimental al nativilor(elor) Fecioară, care se referă cumva la o lecție a sincerității interioare, la identificarea nevoilor adevărate de iubire pe care le au și nu cele pe care le credeau. Practic trebuie să ocolească o minciună interioară, un fals, să își dea masca jos, să se privească într-o oglindă clară.

Dacă nu vor reuși, sunt tentați(te) să se îndrăgostească de persoane care le vor aduce, într-un fel sau altul, suferință. Fie sunt înșelați(te), fie acea persoană nu este disponibilă pentru o relație cu nativul(a) Fecioară ori poate să aibă alte scopuri ascunse, mimând o relație de dragoste cu nativul(a), însă de fapt să fie vorba despre alte interese.

Așadar, atenție la ceea ce simțiți cu adevărat! Încercați să nu vă lăsați păcăliți(te).






Bani şi carieră:
Cei(le) născuţi(te) în această zodie au știut întotdeauna cum să facă bani, măcar cât să își asigure confortul și să aibă grijă și de plăcerile lor personale.

Anul 2022 aduce câteva provocări în privința carierei și a banilor: sunt invitați să învețe lecția eficienței când vine vorba de muncă, dar mai ales a moderației, iar pe de altă parte se vor concentra către organizarea bugetului și cheltuielilor inutile.

În prima parte a anului trebuie să învețe să se adapteze la nou sau chiar ei să facă o schimbare în ceea ce privește cariera și planul profesional.

Fie trebuie să își adapteze programul pentru a lăsa loc și altor activități (apariția unui(ei) copil(e), implicarea în relație, nevoia de un sport pentru a-și menține sănătatea etc.), fie vor începe o afacere. Aștrii susțin inițiativa și demersurile necesare ca nativii(ele) Fecioară să muncească într-un domeniu, loc sau colectiv care le place cu adevărat. Cu alte cuvinte, este timpul ca Fecioarele să își analizeze mai atent visurile și să înceapă să facă ceva pentru a le împlini, căci Universul le este alături.

Multe Fecioare pot începe acum cariera/jobul/afacerea vieții lor.

Relațiile cu partenerii încep să devină efervescente la începutul primăverii, astfel că noi proiecte și parteneriate se pot încheia, iar noi uși se vor deschide.

2022 este un an generos în ceea ce privește cariera, oferindu-le nativilor(elor) Fecioară oportunități cu adevărat nemaipomenite, dar și puterea de a le susține, de a profita de acestea.

Vara reprezintă o perioadă în care Fecioarele vor avea foarte multe idei despre cum să evolueze și cum să obțină venituri suplimentare, chiar dacă vor prefera mai degrabă să se relaxeze și să se bucure de concediu. Este recomandat să noteze toate aceste idei, căci curând le vor fi de mare ajutor.

Din toamnă vor reuși să reia ritmul parteneriatelor, însă totodată au învățat deja cum să termine la muncă ziua de lucru, fără să mai aducă nimic acasă. Finalul de an poate fi puțin mai agitat, în contextul în care se vor îngrămădi oportunitățile chiar înainte de sărbători.

Un semnal de alarmă trebuie tras în ceea ce privește cheltuirea banilor, căci aștrii par să pedepsească achizițiile inutile.






Sănătate:
Din punct de vedere al sănătății, anul 2022 începe foarte bine pentru Fecioare. Starea lor de sănătate este una excelentă și sunt atente să mențină un stil de viață activ.

Cu toate astea, spre sfârșitul anului, stresul își va pune serios amprenta asupra lor și din acest motiv se vor confrunta cu probleme. Vor fi nevoite să acorde mult mai multă atenție sănătății mintale. Un prim pas ar fi să se îndepărteze pe cât posibil de tot ceea ce le face să fie mereu anxioase, neliniștite și tensionate, inclusiv de persoanele toxice si să găsească activități care să le readucă buna dispoziție.





Horoscop 2022, Balanţă

Horoscop Balanţă 2022

Dragoste şi cuplu:
Balanțele singure vor trece printr-un an în care iluzia iubirii se va estompa pentru totdeauna pe măsură ce își vor da seama că nu se va întâmpla, cel puțin nu în 2022. Totuși, acest lucru nu ar fi o problemă pentru nativii(ele) acestei zodii, deoarece vor duce o viață de celibatari(e) plăcută și distractivă.

Balanțele implicate într-o relație vor trece printr-o criză greu de administrat și din care nu va fi ușor de ieșit. Dragostea nu le zâmbește acestor reprezentanți(te) ai(le) zodiacului. Multe Balanțe vor fi infidele în acest an. Rutina și monotonia vor face ravagii în relația lor și vor avea nevoie de acea gură de aer proaspăt pe care le-o oferă o aventură.

Cu partenerul(a) stabil(ă) pe care îl/o au deja va fi necesar să discute pentru a clarifica anumite puncte și a stabili noi parametri pe care să se bazeze relația. Criza va fi inevitabilă, dar vor putea ieși din ea dacă iubirea persistă în inimile celor doi.

2022 va fi un an dezechilibrat în materie de dragoste. Cu siguranță nu va fi perfect, dar nu am putea spune că tot ce se va întâmpla va fi negativ.

Cu o viață socială înflăcărată ca cea care îi așteaptă în 2022, oportunitățile, pretendenții(tele) și ieșirile nu vor lipsi.

Celibatarii(ele) vor avea experiențe foarte distractive, dar pentru nativii(ele) care au un/o partener(ă), lucrurile s-ar putea complica. Amintește-ți că oportunitatea este inamicul fidelității și apucăturile Balanței vor fi cele care pot pune capăt relației.

Pur și simplu, în acest domeniu, orice se poate întâmpla și trebuie foarte mare atenție. Unii(ele) ar putea crede că se află în fața adevăratei lor iubiri și se vor lansa într-o aventură plăcută, dar nu definitivă.

Cuplurile căsătorite vor trebui să-și păzească căsnicia de intrigi și de aceeași viață socială revitalizantă care va fi atât de favorabilă, încât va provoca unele încurcături. Să rămâi calm(ă) și să nu le lași dus(ă) de mărturii false sau trucuri poate fi cheia pentru a menține relația sănătoasă și pentru a nu eșua în dragoste.






Bani şi carieră:
Banii vor intra cu ușurință anul acesta, dar vor ieși cu viteză egală datorită numărului mare de cheltuieli pe care le ai. Să ai grijă de banii tăi precum de o comoară va fi cheia pentru a evita o subfinanțare serioasă.

Începând din septembrie, Balanța ar putea experimenta o creștere a salariului, o promovare sau posibilitatea de a-și crește câștigurile bănești.

În cele mai multe cazuri, banii vor fi într-un echilibru pozitiv și vor exista resurse financiare pentru a face față fiecărei probleme care apare.

Poate că cele mai dificile luni vor fi aprilie și mai, în care se recomandă să economisești până vin vremuri mai bune. Uneori, acest lucru pare complicat atunci când trăiești de la o zi la alta fără prea multe venituri suplimentare, dar poate fi realizat prin atingerea unui echilibru între bani și organizarera nevoilor reale față de cheltuielile exagerate.

Viața socială fluidă pe care o vei avea va fi cheia pentru a obține noi locuri de muncă și afaceri. Vei face bani și îți vei face relații.






Sănătate:
Nu va fi un an bun pentru sănătatea Balanțelor. Există mult stres în viața lor și anumite boli vor bate la ușă. Schimbările radicale nu fac prea bine acestor nativi(e), așa că vor fi excesiv de nervoși(ase) și îngrijorați(te). Medicina tradițională îi/le va putea ajuta puțin.

Orice s-ar întâmpla, trebuie să știi că nu va fi nimic de viață și de moarte. Așadar, nu trebuie să îți faci prea multe griji, pentru că toate bolile și alte tulburări de sănătate vor fi generate de oboseala și stresul de la muncă, lucruri care pot fi stăpânite dacă îți propui acest lucru. Așa că, va fi esențial să te oprești când te confrunți cu multă epuizare și să te recuperezi cu o odihnă bună.

Obiceiurile alimentare bune, exercițiile fizice și câteva ore de relaxare îți pot pune sănătatea pe drumul cel bun.

În cazul unui disconfort localizat, va fi necesar să mergi la medic pentru a preveni transformarea acestuia în afecțiuni mai mari. Totul va depinde de analiza și de intuiția ta pentru a ști când să te oprești.





Horoscop 2022, Scorpion

Horoscop Scorpion 2022

Dragoste şi cuplu:
Scorpionii care nu au încă partener(ă) vor trebui să treacă printr-o perioadă decisivă de introspecție înainte de a începe o relație serioasă. Dacă vrei să eviți greșelile din trecut în ceea ce privește dragostea, acum va trebui să schimbi felul în care abordezi iubirea.

Este timpul să stai în fața oglinzii tale interioare și să-ți dai seama de marginile aspre pe care le ai și care fac ca relațiile tale de dragoste să se termine în eșecuri neașteptate. Anul acesta îți vei da seama că iubirea singură nu este suficientă pentru ca o relație să prospere.

În acest fel, un/o partener(ă) stabil(ă) va avea nevoie de timp pentru a intra în viața ta, dar atunci când o va face, vei fi pregătit(ă) să-l(o) primești și să-i oferi spațiul pe care îl merită.

În cazul celor care au un/o partener(ă), se vor consolida împreună proiecte noi, de la planuri de extindere a familiei până la proiecte de călătorie către destinații pe care nu și-ar fi imaginat niciodată că le pot vizita. De multe ori, vor efectua proceduri care vor aduce mari beneficii relației.

Pe de altă parte, vor fi redescoperiri în dragoste, deoarece la orice vârstă este posibil să se realizeze un nou început. Una dintre problemele pe care această zodie o va rezolva este obsesia sa pentru persoana iubită.

Dacă ești într-o relație, anul acesta este perfect pentru a consolida acea relație și a face toți pașii care erau în așteptare. Te vei concentra asupra evoluției cuplului și vei obține rezultate neașteptate. Partenerul(a) tău(a) va aprecia efortul și schimbarea ta de atitudine, așa că va fi, de asemenea, înclinat(ă) să lase alte probleme deoparte și să pună relația pe primul loc.

Dacă iei în calcul tot ceea ce faci pentru ca relația ta de dragoste să se îmbunătățească și toate rezultatele obținute, vei simți și mai multă motivație care va genera impulsuri noi pentru a deveni un/o partener(ă) de dragoste mai bun(ă).

Opiniile tale vor înceta să mai fie adevăruri absolute și vor redeveni puncte de vedere. Prin urmare, ești mai dispus(ă) să-ți asculți partenerul(a) și să te hrănești cu perspectiva lui/ei asupra diferitelor domenii ale vieții. Tot acest proces îți va oferi în cele din urmă o relație mai strânsă, o companie aproape indestructibilă și un cuplu pregătit să facă față oricărei împrejurări.

Când Scorpionul se află într-o relație, are ideea greșită că partenerul(a) său(a) e proprietatea sa, o greșeală gravă! Cu toate acestea, această viziune se va schimba în 2022, Scorpionul devenind mai deschis și mai independent.

Acum, în cazul celor care nu au un/o partener(ă), situația va fi prosperă. Aceștia(stea) vor încerca să fie alături de o persoană fără nicio așteptare.

Pe măsură ce lunile trec, vei începe să-ți tratezi relația mai formal, până la punctul în care vei crede că îți întemeiezi o familie. În această situație, aștrii îți recomandă calm și răbdare, deoarece lucrurile trebuie luate treptat.

Vor avea loc schimbări mari și o criză importantă. Schimbă felul în care iubești și ceea ce aștepți de la dragoste.

Dacă ești căsătorit(ă), va fi un an foarte dur și instabil pentru tine. Vei trece printr-o puternică criză relațională și o vei depăși doar dacă există multă dragoste și o dorință nebună de a o repara cu orice preț. Mulți(te) dintre voi veți sfârși prin a vă despărți. Încearcă să stai departe de familia extinsă, deoarece aceasta ar putea fi cauza disputelor din cuplu.

Dacă ești singur(ă), vei fi în continuare liber(ă). Nu te vei îndrăgosti în acest an, ci vei experimenta, distra și vei avea câteva relații sporadice.

Dacă ai un/o prieten(ă), nu este un an bun pentru a te logodi sau căsători. Va fi multă instabilitate. Distrați-vă bine, iubiți-vă, dar nu vă căsătoriți!






Bani şi carieră:
La locul de muncă trebuie să fii mai ordonat(ă) și mai disciplinat(ă). În acest fel, performanța ta de la serviciu va fi răsplătită printr-o promovare sau printr-o schimbare. Aceasta poate însemna chiar schimbarea locului de muncă, acțiune care va fi în beneficiul tău și al organizației.

Din punct de vedere economic, schimbările vor avea o influență pozitivă. Acesta este momentul potrivit de a începe o afacere și a investi.

Pentru acei Scorpioni care au intenția de a forma o companie sau de a promova proiecte economice, acesta este momentul potrivit pentru a începe o etapă financiară pozitivă, asumarea riscurilor este cheia.






Sănătate:
Anul acesta trebuie să ai foarte multă grijă la stres, din moment ce nu știi cum să-l administrezi. Ai tendința de a deveni copleșit(ă) și de a nu ști ce să faci. Așa că a-ți lua măsuri de precauție pentru ca un vârf de stres să nu ajungă să strice toate lucrurile bune pe care le are 2022 pentru tine, este o măsură la fel de importantă precum respirația.

Problemele emoționale vor fi principala cauză a bolilor tale. Tensiunea constantă se va reflecta în sistemul nervos. Pe de altă parte, retenția de lichide va deveni o problemă, așa că este necesar să ai grijă de alimentația ta pentru a evita acest tip de problemă.

De asemenea, acordă o atenție deosebită pielii, deoarece ai putea suferi unele alergii sau erupții cutanate, mai ales când au loc schimbările de anotimp. Folosirea protecției solare și includerea legumelor și verdețurilor în dieta ta sunt cele mai bune sugestii pe care le poți adopta pentru a evita aceste dezechilibre.





Horoscop 2022, Săgetător

Horoscop Săgetător 2022

Dragoste şi cuplu:
Creșterea romantismului va fi ceea ce va ieși în evidență în cazul Săgetătorilor singuri în acest an. Se vor simți mai dornici să exploreze și să se exploreze pe ei înșiși pentru a vedea care este limita lor în ceea ce privește iubirea.

În 2022, vei fi deosebit de seducător(are), senzual(ă) și relaxat(ă) atunci când vine vorba de a trimite semnale genului opus și de a cuceri.

Angajamentul nu va veni anul acesta, dar celibatarii(ele) vor fi fericiți(te) că vor continua să se bucure de libertate. Săgetătorul este mereu liber și distractiv, e un lucru care îl poartă în sânge și care de obicei este molipsitor în rândul prietenilor(elor) și apropiaților(telor).Nu se pune problema de logodnă anul acesta, ci mai degrabă de îndepărtarea inelului.

Acestea fiind spuse, pentru Săgetătorii care au un/o partener(ă), 2022 nu aduce un pronostic bun, deoarece este foarte probabil ca multe relații să se încheie, mai ales dacă nu au fost construite cu o bună comunicare și încredere, care sunt două dintre bazele fundamentale de conviețuire și afecțiune reciprocă. Despărțirile bruște vor fi o constantă care va lăsa traume cu multe greșeli amare.

Săgetătorii care se află într-o relație formală se vor simți mai liberi ca oricând în acest an, ceea ce este rezultatul faptului că s-au făcut clar înțeleși atunci când trebuiau să o facă. Așa că acum este momentul să lași relația să-și urmeze cursul. Dacă cuplul trebuie să facă un pas înainte, îl va face fără să-și dea seama, spontan și fără planuri.

Pentru a depăși eventualele obstacole, se recomandă o atenție sporită cuplului, întrucât diferențele de idei și personalitate vor fi prezente tot anul.

Acum, în cazul celor care nu au un/o partener(ă), își vor menține statutul cu mare mândrie, evitând relațiile serioase cu viclenie și multă clasă.

Nu se vor bloca în conflicte legate de Cupidon, doar vor da frâu liber dorinței, dar fără angajamente majore. Își vor păstra esența pură și nu se vor pleca în fața curtării conservatoare sub nicio formă în 2022.






Bani şi carieră:
Banii îți vor permite să îți acorzi pauzele de care ai nevoie. Asta înseamnă că îți poți permite vacanțe, cumpărarea unei locuințe sau schimbarea mașinii. S-ar putea chiar să le poți face pe toate trei.

Norocul va fi de partea ta atât timp cât nu abuzezi de el. Restul va depinde de munca ta, care va fi cea mai bună și productivă anul acesta.

Situația ta financiară va fi mai dinamică și mai expansivă decât în anii precedenţi dacă lucrezi constant. Banii se înmulțesc și asta doar datorită marelui tău spirit de luptă și progres care te caracterizează, punând mare efort la nivel profesional.






Sănătate:
Te poți odihni liniștit(ă) în acest an, deoarece te vei bucura de o sănătate de fier. Acest lucru îți va permite să întreprinzi proiecte solicitante atât din punct de vedere fizic, cât și psihic, deoarece corpul și mintea ta sunt inegalabile.

O pregătire fizică puternică va fi o completare perfectă pentru un psihic bun. Mai mult decât atât, îți va menține frumusețea și vei arăta bine.

Majoritatea Săgetătorilor vor încerca noi activități fizice care le vor stârni interesul și care nu îi vor face să renunțe ușor.

Vei deveni mai conștient(ă) de sănătate și te vei supune unor tratamente și sesiuni de rutină care îți vor îmbunătăți organismul.





Horoscop 2022, Capricorn

Horoscop Capricorn 2022

Dragoste şi cuplu:
Reprezentanții(tele) singuri(e) ai(le) acestei zodii vor găsi dragostea în 2022. Relațiile stabile, sensibile și pe termen lung vor fi scopul principal al acestor nativi(e), pe care îl vor realiza mai ușor decât de obicei.

Pe lângă viteza cu care se vor lăsa seduși(se) de acea persoană specială pe care o întâlnesc, este că se vor îndrăgosti de cineva cu un profil spiritual marcant. Această iubire profundă și pură îi/le va determina să exploreze zone care transcend fizicul și materialul, pentru a începe să dezvolte abilități precum telepatia, percepția și credința în acele lucruri care nu pot fi văzute, ci mai degrabă simțite.

Capricornii care sunt deja într-o relație vor simți nevoia să investigheze noi domenii împreună cu partenerul(a) lor. Au ajuns la o înțelegere intelectuală și fizică care este satisfăcătoare, dar tot lipseşte ceva. Din această cauză, nativii(ele) acestei zodii vor începe să exploreze tărâmuri până acum neatinse.

Prezența lui Venus pe parcursul lunii ianuarie va face ca cei(le) căsătoriți(te) sau cuplați(te) să întâmpine probleme de comunicare și vor fi nevoiți(te) să se pună de acord asupra multor lucruri pentru ca situația să nu degenereze. Cu toate acestea, pe măsură ce zilele trec, atmosfera se va încălzi până când va reveni complet la normal.

Capricornii care au pe cineva trebuie să fie mai animați, altfel va apărea un sentiment de plictiseală și monotonie care în viitor va fi greu de schimbat.

Începând cu luna mai, energiile emoționale vor fi reînnoite odată cu sosirea primăverii. Vor fi noi redescoperiri și pasiunea se va ridica în beneficiul vostru pentru a ajunge la o conexiune și mai profundă.

În rest, Capricornii care nu au un/o partener(ă) de cuplu vor rămâne singuri, în special cei care sunt concentrați asupra carierei lor și în cazul celor care au ieșit recent dintr-o relație și vor să-și găsească liniștea. Pentru aceștia nu este momentul pentru o altă relație!






Bani şi carieră:
Banii vor fi din belșug anul acesta și îți permit să te răsfeți cu lucruri materiale care, deși oarecum banale, îți oferă mai multă încredere în tine. Poate fi vorba de haine sau chiar de o intervenție chirurgicală care să îți sporească frumusețea naturală.

Nu vei întâmpina absolut nicio problemă majoră în ceea ce privește economia ta, pentru că dacă cineva știe să se descurce atât de bine cu ceea ce are, atunci acea persoană ești tu.

Trebuie să fii foarte precaut(ă) din punct de vedere financiar în timp ce Mercur este retrograd. Atunci nu este un moment bun să investești, ci să îți organizezi banii!






Sănătate:
2022 este însoțit de anumite alerte pentru tine. Ignorarea simptomelor părților vitale, cum ar fi inima sau sistemul digestiv, nu va face decât să trebuiască să rezolvi probleme mai grave în viitor.

O vizită la doctor la începutul anului va împiedica sănătatea să se transforme într-o bătaie de cap. În plus, corpul tău îți va cere să faci mișcare zilnic, dar va trebui să te înclini spre ceva moderat, cum ar fi yoga sau pilates. Toate acestea te vor ajuta să te menții în formă fără a fi nevoie să te epuizezi cu o rutină care nu se potrivește personalității tale.

În cele din urmă, îngrijirea musculaturii și articulațiilor va trebui să fie o prioritate pentru tine. Mulți(te) nativi(e) se vor confrunta cu supraponderalitatea, un rău care astăzi este mai dăunător și ucide mai mulți oameni în lume decât accidentele rutiere.

Excesele alimentare și lipsa unui program din cauza volumului mare de muncă te vor face să iei câteva kilograme în plus. În acest an trebuie să pui capăt acestei lipse de control și să iei măsuri pentru a putea ajunge și rămâne la greutatea ideală.





Horoscop 2022, Vărsător

Horoscop Vărsător 2022

Dragoste şi cuplu:
Cei(le) singuri(e) vor simți o nevoie puternică de a fi într-o relație, astfel încât să poată împărtăși tot binele și răul din viața lor cu cineva. Excesul de libertate a devenit singurătate, iar Vărsătorul nu este un semn zodiacal care să stea departe de compania umană.

Așa se face că încetul cu încetul își va da seama că independența și libertatea sunt valori care trebuie folosite cu măsură.

Anul acesta, dragoste va veni la tine prin muncă, studiu sau prietenie. Mulți Vărsători își vor da seama în cele din urmă că sunt îndrăgostiți de un/o cunoscut(ă) sau apropiat(ă) de mai mult timp decât ar fi crezut. Odată ce relația începe, acești(ste) nativi(e) vor simți că au renăscut.

Vărsătorii care sunt deja într-o relație se vor axa mai mult asupra romantismului și prieteniei în cuplul lor.

Activitățile pe care le-au făcut împreună când s-au întâlnit pentru prima dată vor reapărea. În acest fel, cuplurile vor dobândi o amprentă tinerească, aproape adolescentină și se vor reconecta la flirt și joacă.

Astfel, Vărsătorul va asista la renașterea copilului din el și la cât de bine poate fi pentru cuplu să se relaxeze mental și să lase formalitățile și grijile deoparte, chiar și pentru o perioadă.

Nativii(ele) din Vărsător încep o fază de dragoste mai solidă în 2022. Este recomandat să fii precaut(ă) atunci când vine vorba de probleme sentimentale. În plus, este necesar să renunți la ceea ce nu a mers bine și a lăsat cicatrici.

Pentru cei(le) care au un/o partener(ă) de cuplu, instabilitatea ar putea dispărea în sfârșit din viața lor. Ar putea apărea acea jumătate pe care ai căutat-o în tot acest timp.

Este posibil ca la jumătatea anului să întâlnești o persoană care înțelege nevoia ta de libertate și care va dori să te urmeze în aventurile tale.

Din nou, în cazul celor care au un/o partener(ă) de cuplu, 2022 le pregătește situații în care consecințele unor decizii din trecut vor ieși la suprafață, dar comunicarea sinceră va fi cheia pentru depășirea obstacolelor.

Amintește-ți că o relație nu e doare pasiune și uneori trebuie să negociezi astfel încât să dureze mai mult decât ai crezut. Cu toate acestea, unele cupluri nu vor trece testul, iar relațiile care nu sunt construite prin încredere se pot termina mai devreme decât ar fi crezut.

Prin urmare, o bază fermă poate face diferența între un viitor fericit sau un sfârșit clar.






Bani şi carieră:
Economia Vărsătorului va crește vertiginos în acest an și va putea face cheltuieli importante, cum ar fi achiziționarea unei locuințe, a unei case de vacanţă și chiar achitarea unor împrumuturi despre care credea că va dura mulți ani.

Cu toate acestea, în ceea ce privește banii, este necesar să îi distribui corect sau datoriile pot deveni o adevărată problemă.

A fi rațional(ă) și a nu cheltui în exces chiar și în vremuri bune poate fi cheia pentru a ajunge la sfârșitul anului chiar și cu unele economii în contul bancar.

Administrarea atentă a bugetului este un sfat pentru a evita pierderile economice, deoarece situația financiară poate deveni confuză și instabilă oricând.






Sănătate:
Nervii nu ajută inima și sistemul sanguin. Te stresezi mai mult decât este necesar și poți avea și probleme cu colesterolul în acest an. Calmul va fi crucial în 2022 dacă vrei să stai departe de medic și de camera de urgență. O dietă sănătoasă va fi primordială.

Activitățile în aer liber care includ exerciții fizice te vor ține departe de problemele articulare. Deci, lasă lenea deoparte, deoarece vei avea numeroase beneficii.

Sănătatea ta va avea suișuri și coborâșuri în 2022. Ar fi indicat să ai o grijă deosebită în ceea ce privește sistemul circulator și nervos.

În luna iunie, sistemul tău imunitar va fi slăbit, astfel încât e posibil să suferi de gripă ori amigdalită. Consumul de fructe și legume te va ajuta să rămâi activ(ă), deoarece ai nevoie de asta în toate cele 365 de zile ale anului. Astfel, vei evita posibilele tulburări alimentare precum gastrita sau ulcerele la care ești vulnerabil(ă).





Horoscop 2022, Peşti

Horoscop Peşti 2022

Dragoste şi cuplu:
Peștii singuri își vor păstra acest statut pe tot parcursul anului 2022. În mod surprinzător, singurătatea nu îi va împovăra. În parte, acest miracol se va întâmpla pentru că nu vor fi complet singuri, ci doar cu lipsa unui(ei) partener(e) romantic(e), ceea ce nu este același lucru.

Pe de altă parte, se vor găsi, de asemenea, mai maturi și fără atât teamă de a înfrunta viața fără compania unui(ei) partener(e) de cuplu. Prin urmare, vor fi relaxați, dorind să cunoască oameni noi și să se lase seduși și duși acolo unde îi poartă viața.

Dacă ești căsătorit(ă), vei rămâne așa și lucrurile vor continua să fie la fel. Dacă apare o problemă, va fi pentru că nu acorzi atenție persoanei iubite și aceasta se va simți ignorată.

Dacă ești singur(ă), vei fi în continuare liber(ă).

Munca și imaginea ta vor fi cel mai important lucru pentru tine și marea ta prioritate. Te vei concentra doar asupra ta!

Pe de altă parte, Peștii care sunt căsătoriți sau într-o relație vor face tot posibilul pentru a menține această situație. Peștii nu au nevoie de o pauză de la rutină pentru a se simți împliniți, așa că tocmai stabilitatea pe care o aduce repetarea perpetuă a cotidianului le va oferi siguranța de a putea rămâne căsătoriți sau de a trăi împreună mai mult timp.

Cei(le) care sunt implicați(te) în relații extrem de serioase, vor începe să se gândească la mărirea familiei. Așa că ne putem aștepta ca relațiile serioase ale Peștilor să se consolideze în acest an, ceea ce se datorează dăruirii totale căreia s-au dedicat în anii precedenți.






Bani şi carieră:
Banii vin din multe părți anul acesta și vor juca un rol foarte important. Vei sta fantastic cu banii în 2022. Va fi un an foarte prosper și în expansiune.

Te vei bucura de bani și de tot ceea ce poți obține cu ajutorul lor. Îți vei cumpăra haine noi și îți vei schimba imaginea. Ai putea să-ți cumperi chiar și o casă mai frumoasă sau mai mare.

Nivelul tău de trai crește. Trenul vieții se accelerează și vei trăi ca un om bogat.

Pe de altă parte, ai putea primi un bonus la locul de muncă sau bani cadou de la părinții tăi. Există, de asemenea, oportunități de a face afaceri și de a câștiga bani în plus.






Sănătate:
Peștii vor avea o sănătate foarte bună anul acesta. Se vor simți viguroși, puternici și dispuși să facă lucruri noi. O recomandare a aștrilor este să caute o pasiune care este legată de fizic, cum ar fi gimnastica, dansul sau un sport cu mingea. Acest lucru le va permite să se distreze în timp ce își folosesc corect energia pentru sănătate.

Cu toate acestea, trebuie să aibă grijă la frig, întrucât gâtul și bronhiile pot fi afectate. Virușii așteaptă întotdeauna oportunitatea de a se strecura într-un corp relaxat, așa că ține garda sus!

Sănătatea ta va fi în general foarte bună în 2022. Dacă te vei confrunta și cu momente sporadice de energie scăzută sau te îmbolnăvești, acestea vor fi chestiuni nesemnificative și trecătoare.

Vei fi obsedat(ă) de imagine. Vei avea grijă de alimentația ta, vei face sport zilnic, deoarece vrei să ai un fizic de invidiat.

Dacă ai câteva kilograme în plus, acesta va fi un moment bun pentru a scăpa de ele.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS