Horoscop 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop 2022: dragoste, bani şi carieră, sănătate - oferit de horoscop-urania.org


Citiţi horoscopul anului 2022! Descoperiţi ce v-au pregătit aştrii pentru acest an în ceea ce priveşte dragostea, banii, cariera sau sănătatea şi vedeţi ce puteţi să faceţi pentru a atrage norocul de partea voastră!


Previziunile astrologice ale anului 2022
Horoscop 2022, Berbec

Horoscop Berbec 2022

Dragoste şi cuplu:
În viața de cuplu și în familie încă mai aveţi anumite chestiuni de rezolvat. Ceea ce veţi obţine în 2022 nu va consta în felul în care îi/le puteţi schimba pe ceilalți(lelalte), ci în felul în care vă veţi raporta la valorile persoanelor dragi vouă, scrie horoscop-urania.org.

Poate că nu vă înțelegi extraordinar cu toate neamurile, iar în relaţia de cuplu pot să apară tot felul de certuri, mai ales în lunile iunie, iulie şi august, însă veţi izbuti să vă administraţi mai bine agresivitatea și emoțiile și veţi afla metodele cele mai eficiente pentru a comunica bine cu persoanele din familie.

Intenția voastră nu va fi de a-i(le) îndepărta pe persoanele cu care nu rezonați, ci mai degrabă de a gestiona relația cu aceștia(stea). Sfârşitul verii și toamna lui 2022 anunță mult romantism și experiențe agreabile alături de cel(a) drag(ă) vouă. Cei(le) singur(e) au acum ocazia să își găsească persoana potrivită pentru ei(le) sau să trăiască o relație karmică din care vor avea foarte multe lucruri utile de învățat.

Pentru Berbecii care au copii, relația cu aceștia va fi una foarte bună în 2022. Mai mult de atât, Berbecii vor încerca să le intenţioneze mai bine viitorul celor mici, în special în ceea ce privește educația, finanțele și distracția.


Bani şi carieră:
2022 începe cu introspecție, cu analiză amănunţită și mai apoi continuă, începând cu lunile martie, aprilie şi mai, cu o strictă planificare pentru fiecare scop pe care v-ați propus să îl obțineți.

Vă gândeaţi la mai multe direcții financiare încă din 2021. Poate este vorba de urcarea în funcție la serviciu ori poate doriți să ţintiţi locul de muncă perfect. Unii Berbeci pot plănui investiții mari sau chiar afaceri avantajoase pentru viitor.

De reţinut! Nu mai vreţi să lucraţi doar de dragul banilor, ci vă doriţi să lucraţi cu pasiune, să vă placă ceea ce faceţi cu adevărat, să fiţi îndrăgostiți(te) de ceea ce faceţi. Astfel, încă de la începutul lui 2022 vă veţi gândi la ceea ce vă atrage cu adevărat să faceţi. Unii dintre voi vă veţi permite chiar să probaţi în anumite domenii sau vă veţi înscrie la cursuri de specializare.

În septembrie, octombrie şi noiembrie, proiectele și colaborările merg mai lent, au un ritm greoi, însă ar fi indicat să continuați și să vă notați toate ideile de viitor pe care le aveți, căci spre sfârşitul anului toate barierele se vor ridica, veți primi multe ocazii financiare și veți avea parte de succes în tot ceea ce înseamnă carieră, bani și investiții. Aveţi grijă la modul în care vă cheltuiți banii!


Sănătate:
Din punct de vedere al sănătăţii, ar fi recomandat să aveți mai multă grijă de voi, să mâncați mai sănătos, să faceți mai multă mişcare, să vă ţineţi sub control greutatea corporală, dar și eventualele riscuri sau afecţiuni de sănătate pe care le prezentați. Dacă vă păstraţi într-o formă bună, vă veți putea bucura de toate ocaziile enorme ale lui 2022.

Horoscop 2022, Taur

Horoscop Taur 2022

Dragoste şi cuplu:
În plan emoțional, acest an aduce o efervescență deosebită. Relațiile persoanelor născute în această zodie depind, de fapt, de relația pe care o construiesc cu ele însele, potrivit horoscop-urania.org.

Acest an este și unul al transformării, așadar cei(le) născuţi(te) sub acest semn zodiacal vor trebui să încerce să găsească armonia întâi în interiorul lor, să facă pace cu trecutul, să își găsească controlul și să își accepte vulnerabilitățile.

Iar aştrii le arată că ar trebui să înceapă cu ultimele, mai precis cu recunoaşterea şi acceptarea vulnerabilităţilor. Iubirea de sine și sprijinul primit din partea familiei va juca un rol tămăduitor deosebit de important, astfel încât Taurii să depășească cu succes furtunile interioare.

Doar atunci când sunteţi în regulă cu voi înşivă, puteţi merge mai departe, puteţi încerca să închegaţi noi relații. Abia acum sunteţi pregătiţi să întâlniţi marea dragoste, să vă implicaţi într-un cuplu sau să aprofundaţi relația pe care deja o aveţi. Această armonie interioară pare să fie resimțită de către cei(le) născute în această zodie, abia din iunie încolo.

Prin urmare, în plan emoțional, direcția majoră a lui 2022 nu este focalizată neapărat asupra găsirii prinţului(esei) din poveşti ori pe relațiile intime, ci asupra refacerii interioare, a dezvoltării spirituale și regăsirii de sine.


Bani şi carieră:
Începutul lui 2022 implică o înşiruire de planificări, de pregătiri, înscrieri la cursuri sau aplicări pentru noi servicii. La începutul acestui an vă veţi încerca norocul și nu doar veţi plănui, așadar s-ar putea să vă angajaţi, să încercaţi să deschideţi o afacere sau să încercaţi să încheiaţi unele parteneriate avantajoase. Toate aceste demersuri, mai ales în raport cu astrograma personală, vă poate aduce un succes de proporţii mari și venituri suplimentare importante pentru viitorul vostru.

În lunile martie, aprilie şi mai, eforturile voastre în carieră par să aibă un ritm mai domol, deși rezultatele vor fi evidente, însă se prea poate să aveţi senzația că întâlniţi piedici la tot pasul. Aceste bariere au mai degrabă rol de ghiduri, ajutându-vă să nu investiţi resursele și energia în direcții incorecte.

În restul lui 2022, veţi face tot posibilul să vă asiguraţi stabilitatea financiară, pe care o veţi și obține. Sunteţi hotărâți să munciţi, dar mai ales să găsiţi o metodă de a munci care să vă facă plăcere. Așadar, veţi încerca să vă dezvoltaţi și să activaţi în domenii care vă vor face cu adevărat fericiţi, care vă plac, care vă oferă motivație.

Sfârşitul lui 2022 va nota realizările importante ale nativilor(elor) acestei zodii, care în final își găsesc cumva calea în ceea ce privește cariera și direcția lor în viață.


Sănătate:
Pentru nativii(ele) născuţi(te) în această zodie, 2022 aduce multă energie, deși starea de sănătate depinde foarte mult de modul în care alegeţi să aveţi grijă de ea. Dacă aveţi vicii care vă pun în pericol sănătatea, ar fi indicat să renunţaţi la ele sau, cel puțin, să le diminuaţi.

Dieta este foarte importantă în 2022, mai ales că alimentația livrează nivelul de energie necesar pentru a vă finaliza cu succes planurile și pentru a vă îndeplini visurile.

Orice tip de mişcare va fi prielnic pentru voi, de la excursii la programe de grup, dans sau fitness. Spre sfârşitul anului, sistemul nervos și sistemul digestiv pot cauza unele probleme, motiv pentru care nu este indicat să vă neglijaţi odihna sau alimentația.

Horoscop 2022, Gemeni

Horoscop Gemeni 2022

Dragoste şi cuplu:
În privința emoțiilor, relațiilor și dragostei, acest an este unul al refacerii. Toate furtunile interioare se intensifică în primele şase luni ale lui 2022, forțând persoanele născute în zodia Gemeni să găsească rezolvări, dar mai ales răspunsuri pentru problemele relaționale pe care le au cu amicii(ele) apropiați(te), membrii(e) ai(le) familiei și cu partenerul(a) de viață.

Veţi căuta în interiorul vostru soluţii, veţi dori să faceţi o revizuire asupra a ceea ce puteţi suporta în continuare și ce nu, dar totodată vreţi să vă schiţaţi, măcar imaginar, cum arată relația perfectă pentru voi, ajunși în acest punct, pentru a ști mai bine ce doriţi să urmăriţi alături de partenerul(a) de viață sau... dacă este cazul să puneţi capăt relației. Veţi vrea, de asemenea, să identificaţi până unde este rolul vostru în relație.

Din punct de vedere familial, veţi trasa granițele relațiilor cu membrii(ele) familiei, astfel încât să nu mai existe neînţelegeri, ci responsabilități împărțite. Ținta Gemenilor nu se referă doar la buna înţelegere în familie, ci și la obținerea unui sprijin reciproc.

Ultimele şase luni ale anului aduc multe soluţii în ceea ce privește relațiile Gemenilor, dar totodată aştrii promit și noroc în dragoste. Chiar de la începutul verii veţi avea șanse reale să întâlniţi persoana potrivită pentru voi sau să începeţi o relație care va avea un impact deosebit de bun asupra vieții voastre, la un alt nivel (fie acesta financiar, cultural, spiritual etc.).

Tot în a doua jumătate a lui 2022, persoanele născute în zodia Gemeni, în special cei(le) implicați(te) deja într-o relație, veţi „trudi” mai mult pentru a obține buna înţelegere în cuplu, pentru a reaprinde flacăra dragostei și a readuce romantismul în viaţa voastră. Veţi dori să petreceţi mai mult timp lângă cel(a) pe care îl/o iubiţi, să organizaţi mici aventuri de weekend, surprize sau chiar concedii în locuri unde împreună veţi avea ocazia să vă recreaţi și să vă reconectaţi.


Bani şi carieră:
În prima parte a lui 2022 cariera nu reprezintă un scop pentru cei(le) născuţi(te) sub acest semn zodiacal. Însă acest an vine cu multe schimbări, astfel, începând cu luna martie, s-ar putea să simţiţi că nu mai rezonaţi cu actualul loc de muncă sau poate vă doriţi mai mult de la cariera voastră.

Veţi începe să realizaţi un plan bine pus la punct, până la cele mai mici detalii, privind ceea ce vă doriţi să faceţi cu adevărat în viitor, unde vă vedeţi în următorii ani, cu ce meserie v-ar plăcea să ieşiţi la pensie.

Unii(le) dintre voi vă veţi gândi serios să alegeţi calea întreprinzătorilor(arelor), să căutaţi deja afaceri pe care le-aţi putea susține fără să vi se pară dificil și fără să vă afecteze viața personală și familială. Alții(tele) dintre voi puteţi alege să vă schimbaţi serviciul ori chiar cariera.

Schimbările în cariera voastră pot fi line sau abrupte, ținând cont de vârstă, de tot ceea ce aţi reușit să realizaţi până acum, dar și de harta astrologică personală, conform horoscop-urania.org. În a doua jumătate a anului, blocajele întâlnite în planul carierei vor pica, aştrii vă vor aduce noroc, putere de muncă și vă vor favoriza parteneriatele avantajoase.

Este recomandat să încercaţi să nu rataţi nicio oportunitate, chiar dacă nu sunteţi hotărâți(te) în totalitate, căci Universul vă pune pe tavă tot ceea ce veţi avea nevoie. Sfârşitul lui 2022 vine cu o anumită transparenţă, astfel veţi avea o viziune foarte clară și detaliată a statutului vostru în carieră şi veţi şti precis ce vă doriţi și ce aveţi de făcut în continuare.


Sănătate:
În ianuarie, februarie şi martie, s-ar putea ca starea voastră de spirit să lase de dorit. Vă surprindeţi adesea supăraţi(te) și vă îngrijoraţi din cauza a tot felul de motive, unele pe care le puteți explica mai ușor, iar altele mai greu de înțeles.

În aprilie, mai şi iunie, se poate să vă confruntați cu aceeași stare care lasă de dorit. Daţi totuși semne că faceţi progrese, că lucrurile se mișcă înspre mai bine. Nu v-ar prinde rău să aflaţi părerea unui om specializat în studiul psihologiei, cel puţin o perioadă. E în interesul vostru să solicitați un sfat avizat din când în când.

Dacă nu v-aţi ocupat mai îndeaproape de aceste dispoziții nu prea plăcute, în iulie, august şi septembrie, se prea poate să nu fie o perioadă prea plăcută.

În octombrie, noiembrie şi decembrie 2022, nu mai sunteţi la fel de solicitaţi(te) ca până acum în privinţa sănătăţii, indiciu că faceţi progrese în a împăca contradicțiile între rațiune și simțire.

În 2022 trebuie să aveţi grijă îndeaproape de sănătatea voastră mentală. Sunteţi activi(e) în plan mental, poate mai mult ca persoanele din jurul vostru, dar asta ar putea însemna și că vă poartă gândul mai des la scenarii destul de sumbre, la întrebări existențiale cărora nu le găsiţi facil răspunsul.


Horoscop 2022, Rac

Horoscop Rac 2022

Dragoste şi cuplu:
Veți căuta să soluționați problemele pe care le aveţi cu partenerul(a) de cuplu/viață și cu familia, veţi restabili unele granițe, veţi aduce armonia și iubirea în relațiile cu persoanele dragi vouă.

În plan personal, readuceţi romantismul în cuplu și veţi avea grijă să vă bucuraţi de momentele petrecute împreună, să organizaţi mici surprize și să alungaţi rutina, scrie horoscop-urania.org. Dacă sunteţi singuri(e) vă puteţi implica într-o relație, în special în a doua jumătate a lui 2022, însă veţi rămâne precauţi(te), reţinuţi(te) și fermi(e) în ceea ce privește nevoile voastre emoționale.

Nu vă simţiţi dispuși(se) să mai faceţi compromisuri fără rost și preferaţi singurătatea decât o relație toxică pentru voi, întreținută doar de dragul de a vă umple timpul. Aştrii vă sugerează o amplificare a energiilor în planul dragostei începând din toamna acestui an, așadar perioada devine favorabilă pentru a reface o relație de dragoste ruptă cândva sau pentru a vă întâlni sufletul pereche.


Bani şi carieră:
Chiar dacă este important pentru voi să vă bucuraţi de siguranță financiară, vă veţi axa asupra altor aspecte care sunt legate de sănătate, de micile bucurii și plăceri ale vieții.

Banii vin și se duc, vin cu cheltuieli, uneori greoi. Încercaţi mai degrabă să vă acomodaţi într-o situație relativ nouă, poate că în anul precedent au apărut schimbări importante în ceea ce privește cariera. Așadar acest plan va fi marcat de adaptare.

În lunile martie, aprilie, mai, iunie, iulie şi septembrie pot să apară noi şanse de muncă și colaborări care să aducă un profit mai mulțumitor pentru voi, deși începutul lui 2022 pare amprentat de un ritm lent în ceea ce privește cariera.

Finalul de an aduce seninătate și lumină în planul carierei pentru voi, știind acum mult mai bine ce anume aveţi de gând să faceţi în viitorul apropiat, realizându-vă un plan al evoluției în carieră.

Deja vă veţi simți echilibrați(te) și gata să mergeţi mai departe, devenind îndrăzneți(e) în fața ocaziilor financiare, dar și de dezvoltare. Veţi avea curaj să cereţi angajatorilor(arelor) ceea ce consideraţi că meritaţi sau să încercaţi noi locuri de muncă ori studii de specialitate.


Sănătate:
Orice tip de sport este benefic pentru voi în 2022. Nu uitați să vă odihniţi bine, deoarece somnul este un alt dușman redutabil împotriva stresului. Încercaţi să vă stabiliţi o rutină sănătoasă cu privire la orele de somn și să vă relaxaţi cât mai des posibil.

Puteți încerca, de asemenea, alte forme de terapii antistres, dacă consideraţi că v-ar putea fi de ajutor, de la aromaterapie și terapie muzicală, la homeopatie, masaj, acupunctură și multe altele.

Horoscop 2022, Leu

Horoscop Leu 2022

Dragoste şi cuplu:
În plan familial vă veţi focaliza energia în stabilitatea relațiilor cu persoanele dragi, cu reluarea unor legături care au fost neglijate sau cu oameni pe care îi vedeţi mai rar, dar și asupra soluţionării unor probleme mai vechi care erau lăsate de la un an la altul (succesiuni, clarificarea unor bunuri, a unor donații, a unor credite etc.).

Cei(le) născuţi(te) în această zodie sunt hotărâți(te) să nu mai lase nicio chestiune nerezolvată pentru 2022, prin urmare, oricât de tulburător va fi, veţi lua fiecare dosar și fiecare problemă la rezolvat.

În ceea ce privește viața de cuplu, veţi dori să obţineţi linişte în casă, așadar veţi fi foarte atenți(te) la nevoile celui(ei) drag(e) și totodată veţi căuta să stimulaţi romantismul în cuplu, potrivit horoscop-urania.org. Veţi organiza mici aventuri, vacanțe în locuri relaxante, veţi încerca activități noi alături de cel(a) pe care îl/o iubiţi, veţi organiza surprize și veţi avea grijă ca viața socială a cuplului să fie plină.

Persoanele singure au ocazii mari să-şi întâlnească sufletul pereche în acest an, cu precădere în a doua jumătate a lui 2022. Comunicarea va fi excelentă, extinderea cercului de relații și perspicacitatea de care veţi da dovadă în acest an reprezintă platformele de lansare către posibile noi relații de dragoste. Veţi întâlni oameni interesanţi și puteţi clădi o relație solidă cu cineva din cercul vostru de prieteni(e) sau profesional.


Bani şi carieră:
Incă de la începutul lui 2022, veţi avea ocazia să vă dovediţi calitățile de lider(ă), să veniţi cu idei inovatoare pentru soluţionarea unor probleme acute de la serviciu ori din afaceri și totodată acum veţi găsi momentul favorabil pentru a organiza și a planifica în amănunt următorii pași în cariera voastră.

Este important să acordaţi o atenție aparte acestei planificări, care presupune recunoaşterea nevoilor, calităților personale, a unor eventuale blocaje și a punctelor forte totodată, la care să vă axaţi.

Din primăvară aştrii vă aduc beneficii în ceea ce privește comunicarea cu oamenii din jur, astfel că atât viața voastră socială, cât și cea profesională se va îmbogăți cu noi relații. Se poate să semnaţi parteneriate care vă vor aduce un profit semnificativ în viitorul apropiat.

Vara va fi o perioadă mai relaxată din punct de vedere al carierei și banilor, însă condiția de bază este ca să nu cheltuiţi excesiv banii, ci cu folos. Dacă altă dată vă permiteaţi cheltuieli pentru plăcerile voastre, dar și împrumuturi mai mari pentru cei(le) ce aveau nevoie, în 2022 este necesar să fiţi destul de atenți(te) cu banii, pentru că pot exista perioade de prăbuşire în care veţi apela la economii.

Toamna și finalul de an vin cu multe ocazii financiare, însă totodată cu instalarea unui ritm în ceea ce privește cariera. Dezorganizarea se sfârşeşte, situațiile imprevizibile devin tot mai rare, iar voi veţi simți că aţi intrat cumva într-un program care nu mai este atât de greoi ca în prima jumătate a lui 2022.


Sănătate:
În plan mental vă puteţi confrunta cu turbulențe, iar în ceea ce privește sănătatea fizică, la începutul lui 2022 nu se arată nicio boală severă în cazul vostru.

Cu toate acestea, în ciuda ritmului accelerat al vieții voastre, nu ar trebui să vă neglijaţi propriul corp. În schimb, ar trebui să faceţi programări la doctor pentru controalele de rutină, să adoptați un stil de viață echilibrat și, de asemenea, nu ar trebui să vă ignoraţi orele de somn.

Terapiile alternative pot fi de mare ajutor, precum și tratamentele cu aerosoli salini sau niște vizitele la SPA, care sunt capabile să vă elibereze de stresul acumulat și să vă relaxeze.

Horoscop 2022, Fecioară

Horoscop Fecioară 2022

Dragoste şi cuplu:
Este foarte interesant de urmărit planul sentimental al Fecioarelor, din punct de vedere astral. Deși poate la o primă vedere nu par foarte multe evenimente aici, totuși căminul poate fi zdruncinat de o singură schimbare de exemplu, dar suficientă pentru a da un cu totul alt curs relației.

Cei(le) care sunt deja implicați(te) într-o relație de cuplu pot lua o decizie cumva radicală sau care poate avea efecte majore asupra cuplului. De exemplu fie se decid să meargă mai departe cu relația, fie hotărăsc să se despartă. Unii(le) dintre ei(le) poate doresc să oficializeze relația sau chiar să facă planuri pentru un/o copil(ă). În tot cazul, Fecioarele pășesc către un al nivel sentimental, emoțional și ca responsabilitate când vine vorba despre viața de familie.

Cu membrii(ele) familiei vor încerca, de asemenea, să construiască relații mai apropiate, pot simți că s-au depărtat puțin de anumite rude cu care acum doresc să restabilească contactul.

Întreaga vară este pentru iubire, timp în care vor încerca să petreacă timpul cât mai frumos alături de persoana iubită, într-o atmosferă minunată acasă (pe care o pot îmbunătăți, redecora) sau în concedii.

Cei(le) singuri(e) își pot găsi sufletul pereche în 2022. În luna aprilie putem marca un moment important din punt de vedere astrologic în planul sentimental al nativilor(elor) Fecioară, care se referă cumva la o lecție a sincerității interioare, la identificarea nevoilor adevărate de iubire pe care le au și nu cele pe care le credeau. Practic trebuie să ocolească o minciună interioară, un fals, să își dea masca jos, să se privească într-o oglindă clară.

Dacă nu vor reuși, sunt tentați(te) să se îndrăgostească de persoane care le vor aduce, într-un fel sau altul, suferință. Fie sunt înșelați(te), fie acea persoană nu este disponibilă pentru o relație cu nativul(a) Fecioară ori poate să aibă alte scopuri ascunse, mimând o relație de dragoste cu nativul(a), însă de fapt să fie vorba despre alte interese.

Așadar, atenție la ceea ce simțiți cu adevărat! Încercați să nu vă lăsați păcăliți(te).


Bani şi carieră:
Cei(le) născuţi(te) în această zodie au știut întotdeauna cum să facă bani, măcar cât să își asigure confortul și să aibă grijă și de plăcerile lor personale.

Anul 2022 aduce câteva provocări în privința carierei și a banilor: sunt invitați să învețe lecția eficienței când vine vorba de muncă, dar mai ales a moderației, iar pe de altă parte se vor concentra către organizarea bugetului și cheltuielilor inutile.

În prima parte a anului trebuie să învețe să se adapteze la nou sau chiar ei să facă o schimbare în ceea ce privește cariera și planul profesional.

Fie trebuie să își adapteze programul pentru a lăsa loc și altor activități (apariția unui(ei) copil(e), implicarea în relație, nevoia de un sport pentru a-și menține sănătatea etc.), fie vor începe o afacere. Aștrii susțin inițiativa și demersurile necesare ca nativii(ele) Fecioară să muncească într-un domeniu, loc sau colectiv care le place cu adevărat. Cu alte cuvinte, este timpul ca Fecioarele să își analizeze mai atent visurile și să înceapă să facă ceva pentru a le împlini, căci Universul le este alături.

Multe Fecioare pot începe acum cariera/jobul/afacerea vieții lor.

Relațiile cu partenerii încep să devină efervescente la începutul primăverii, astfel că noi proiecte și parteneriate se pot încheia, iar noi uși se vor deschide.

2022 este un an generos în ceea ce privește cariera, oferindu-le nativilor(elor) Fecioară oportunități cu adevărat nemaipomenite, dar și puterea de a le susține, de a profita de acestea.

Vara reprezintă o perioadă în care Fecioarele vor avea foarte multe idei despre cum să evolueze și cum să obțină venituri suplimentare, chiar dacă vor prefera mai degrabă să se relaxeze și să se bucure de concediu. Este recomandat să noteze toate aceste idei, căci curând le vor fi de mare ajutor.

Din toamnă vor reuși să reia ritmul parteneriatelor, însă totodată au învățat deja cum să termine la muncă ziua de lucru, fără să mai aducă nimic acasă. Finalul de an poate fi puțin mai agitat, în contextul în care se vor îngrămădi oportunitățile chiar înainte de sărbători.

Un semnal de alarmă trebuie tras în ceea ce privește cheltuirea banilor, căci aștrii par să pedepsească achizițiile inutile.


Sănătate:
Din punct de vedere al sănătății, anul 2022 începe foarte bine pentru Fecioare. Starea lor de sănătate este una excelentă și sunt atente să mențină un stil de viață activ.

Cu toate astea, spre sfârșitul anului, stresul își va pune serios amprenta asupra lor și din acest motiv se vor confrunta cu probleme. Vor fi nevoite să acorde mult mai multă atenție sănătății mintale. Un prim pas ar fi să se îndepărteze pe cât posibil de tot ceea ce le face să fie mereu anxioase, neliniștite și tensionate, inclusiv de persoanele toxice si să găsească activități care să le readucă buna dispoziție.

Horoscop 2022, Balanţă

Horoscop Balanţă 2022

Dragoste şi cuplu:
Va urma...


Bani şi carieră:
Va urma...


Sănătate:
Va urma...

Horoscop 2022, Scorpion

Horoscop Scorpion 2022

Dragoste şi cuplu:
Va urma...


Bani şi carieră:
Va urma...


Sănătate:
Va urma...

Horoscop 2022, Săgetător

Horoscop Săgetător 2022

Dragoste şi cuplu:
Va urma...


Bani şi carieră:
Va urma...


Sănătate:
Va urma...

Horoscop 2022, Capricorn

Horoscop Capricorn 2022

Dragoste şi cuplu:
Va urma...


Bani şi carieră:
Va urma...


Sănătate:
Va urma...

Horoscop 2022, Vărsător

Horoscop Vărsător 2022

Dragoste şi cuplu:
Va urma...


Bani şi carieră:
Va urma...


Sănătate:
Va urma...

Horoscop 2022, Peşti

Horoscop Peşti 2022

Dragoste şi cuplu:
Va urma...


Bani şi carieră:
Va urma...


Sănătate:
Va urma...

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS