Evenimente astrologice în luna februarie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Evenimente astrologice în luna februarie 2022


Luna se anunţă destul de puternică în ceea ce priveşte transformările. Venus, planeta plăcerilor, a iubirii şi a banilor, este în mişcare directă de la sfârşitul lui ianuarie. Mercur, mesagerul cosmic şi planeta comunicării, iese şi el din retrograd în 3 februarie.

Lunaţiile sunt şi ele foarte puternice. Luna Nouă din prima zi a lui februarie în Vărsător se sincronizează cu începutul Anului Nou Chinezesc. Luna Plină din Leu, sporeşte creativitatea şi romantismul, cu atât mai mult cu cât se aliniază cu iubăreţii cosmici Marte şi Venus.






Lună Nouă în Vărsător – 1 februarie 2022

Încă din prima zi a lui februarie, Luna Nouă în Vărsător ne motivează pentru un nou început. Mai mult, stimulează şi mai mult energia sezonului Vărsătorului care se va încheia în 18 februarie 2022. Toată concentrarea se va muta asupra viitorului. Viitor care, se pare, arată mai strălucitor graţie ieşirii lui Mercur din retrograd (3 februarie 2022).

Luna Nouă de la început de februarie este numai bună pentru a te face să revii cu picioarele pe pământ şi să-ţi stabileşti noi obiective. Ce dorinţe neconvenţionale ies la suprafaţă, sub puternica energie a deloc tradiţionalului Vărsător?






Mercur iese din retrograd – 3 februarie 2022

În sfârşit putem răsufla uşuraţi(te). Mercur îşi încheie prima mişcare retrogradă (din cele patru ale acestui an!). Deşi se va resimţi câteva săptămâni umbra retrogradă, totuşi, te poţi bucura de o comunicare mai clară. Îţi planifici acţiunile fără a te mai teme că orarul îţi va fi dat peste cap. Este un moment prielnic să începi să pui în acţiune ideile pe care le-ai avut până acum.

Vestea bună este că se dă startul unei perioade de trei luni fără planete retrograde. Este pentru prima dată din aprilie 2021 încoace când nicio planetă majoră nu se află în mişcare retrogradă. Iată un moment prielnic pentru a te concentra asupra noilor proiecte şi să îţi focalizezi toată energia în planurile personal şi profesional.






Energia Sezonul Vărsătorului

Soarele este în Vărsătorul cel inovator ale cărui energii revoluţionare vor domina luna februarie. Te simţi mai conectat(ă) cu grupurile de care aparţii. Începi să îţi accepţi unicitatea şi să vizualizezi dorinţe şi speranţe la nivel de colectiv.

Soarele se va alinia cu responsabilul Saturn în 4 februarie 2022 şi va ajuta pe fiecare în parte să devină mai serioşi(ase) în ceea ce priveşte progresul personal. Aproape de ieşirea Soarelui din Vărsător, Mercur – aflat acum în mişcare directă – va intra şi el în Vărsător, unde se va alinia cu Saturn. Comunicarea cu prietenii(ele), deşi neconvenţională, va fi productivă.






Acţiunea asteroizilor

Asteroizii nu sunt folosiţi în astrologie, aşa cum sunt folosite plantele. Însă unii dintre ei au puternice influenţe astrale. La 1 februarie 2022, asteroidul Juno intră în Vărsător. Juno reprezintă iubirea adevărată, romantismul, angajamentul. Iar prezenţa lui în Vărsător aduce moduri mai puţin obişnuite de a trata o relaţie.

În 8 februarie 2022, asteroidul Ceres, responsabil cu iubirea de sine, deschide calea către vindecarea sinelui. De asemenea, în 14 februarie 2022, asteroidul Pallas, zeiţa războinică, intră în Berbec deschizând calea către acţiunile decisive.






Săptămâna Sfântului Valentin sub Lună Plină

Săptămâna Sfântului Valentin nici că putea fi mai romantică. Luna Plină în Leu din 16 februarie aduce în lumină iubirea, romantismul, pasiunea. Cu atât mai mult cu cât Venus şi Marte îşi vor uni forţele fix în aceeaşi zi. Este o perioadă propice să-ţi exprimi sentimentele şi să spui ce vrei dintr-o relaţie.


Plonjarea în Sezonul Peştilor

La doar câteva zile după Luna Plină, Soarele intră în zodia Peşti, aducând nevoia de a curăţa spaţiul şi mintea. Tranziţia este împuternicită de prezenţa misticului Jupiter în Peşti, ceea ce sporeşte norocul, abundenţa, creativitatea.

Te poţi aştepta la momente de clarviziune şi inspiraţie, mai ales după ce Jupiter din Peşti se conectează cu imprevizibilul Uranus pentru prima dată după 10 ani.






Pluto şi Nodurile Destinului

Misteriosul Pluto are conexiune importantă, în 14 februarie 2022, cu Nodul Nord al Destinului. Acest trigon armonios dă un sentiment puternic de hotărâre şi intensitate legată de viitorul colectiv. La nivel de societate apar soluţii, puterea de a îndrepta lucrurile, abilitatea de transforma conexiunea dintre oameni într-un mod pozitiv.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS