1 februarie 2022: Lună Nouă în Vărsător

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
1 februarie 2022: Lună Nouă în Vărsător


Berbec:

Acum îţi poţi tura motoarele în forţă spre un vis demult ţinut sau să îţi reînnoieşti o prietenie. Dacă ţi-ai propus să faci un grup, să aduni o echipă de oameni în care ai deja încredere că puteţi împreună împlini un vis sau să aranjezi orice fel de reuniune, acum este timpul perfect. Te poţi baza pe prietenii(ele) tăi(ale). Această Lună Nouă este oportunitatea finală de a-ţi urmări visele şi creşte influenţa benefică asupra oamenilor. Vine totuşi cu nişte legături ataşate, cum ar fi de o universitate, de un tărâm străin sau de o companie de publicat media.


Taur:

Această Lună Nouă luminează puternic zona carierei tale. Poţi fi chemat(ă) să reocupi sau să aperi ori să reafirmi o veche titulatură. Este timpul să revizuieşti direcţia vieţii tale profesionale şi să îţi reînnoieşti eforturile spre acele obiective pe care încă le mai vrei obţinute dar viaţa a fost prea agitată ca să îţi permită să revii la ele până acum. Este oportunitatea perfectă să relansezi cariera şi să îţi reconstruieşti imaginea publică. Această Lună Nouă este o ultimă şansă să îţi stabilizezi autoritatea şi să îţi consolidezi imaginea. Poate fi timpul să plăteşti datorii unor prieteni(e) sau să investeşti bani în visurile tale chiar dacă ştii că nu vor fi perfecte.


Gemeni:

Universul intenţionează să îţi extindă orizonturile! Această Lună Nouă aduce runda a doua de oameni care te inspiră şi idei care îţi reînnoiesc credinţa şi îţi ridică privirea spre un viitor mai verde şi luminos. Te-ai gândit să călătoreşti sau te duci la un nou curs? Acum este timpul să se întâmple. Dacă te oboseşte cariera şi relaţiile sau dacă trag de tine în direcţii diferite, te va ajuta o nouă abordare. Acum te poţi focaliza asupra lucrurilor în care crezi.






Rac:

Această Lună Nouă îţi va aduce energia de viaţă nouă spre finanţele tale, în special pe orice înseamnă recompense, bonusuri, împrumuturi sau investiţii comune. Poate aduce o colaborare de afaceri cu cineva din trecut, o oportunitate de a relansa o afacere sau de a reinventa modul în care îţi administrezi banii. Tendinţa continuă şi primeşti şansa de a-ţi stabili mult mai bine şi clar orice tip de afacere financiară. Poate că situaţia profesională nu este pe gustul tău şi aspiri să scapi. Nu va fi niciodată perfect, de aceea investeşte acolo unde contează cu adevărat.


Leu:

Luna Nouă aduce o nouă strălucire în zona relaţiilor tale şi este timpul să îţi focalizezi toată energia asupra partenerului(ei). Dacă încă cauţi această persoană, este o oportunitate excelentă să te gândeşti cu atenţie ce fel de persoană vrei să fie. Dacă reînnoieşti vechi legături, aceasta este şansa ta de a fi sincer(ă) şi de a face totul bine de această dată. Această Lună Nouă îţi dă ocazia să reevaluezi încotro ţi se îndreaptă o relaţie importantă, să vezi unde eşti dispus(ă) să faci compromisuri şi dacă poţi susţine cu încredere continuarea poveştii. Te simţi captiv(ă) într-o relaţie în care nu mai este iubire? Sau poate este multă iubire şi pasiune dar ceva vă stă în calea exprimării? Nu te lăsa captiv(ă) într-o problemă de mentalitate şi eliberează-te de problemă. Luaţi o scurtă vacanţă plină de vigoare împreună şi schimbaţi-vă filozofia!


Fecioară:

Această Lună Nouă este şansa ta de a fi atent(ă) la cum îţi conduci viaţa de zi cu zi. Este timpul să te reîntorci la un mod sănătos şi productiv de a mânca şi de a face sport. Luna Nouă este a doua ta şansă de a pune totul într-o ordine funcţională, ceva ce Fecioarele adoră să facă. Dacă îţi e greu să te reconciliezi cu nevoile partenerului(ei) şi ale familiei, poate este timpul să îţi pui pe primul plan propria ta stare de bine, este oricum singura cale să poţi ajuta pe oricine, prin propriul tău exemplu.






Balanţă:

Această Lună Nouă este şansa ta să te focalizezi asupra tuturor acelor lucruri care îţi aduc bucurie şi fericire, să te distrezi cu copiii(lele) tăi(ale) sau să te reîntorci la o pasiune mult iubită. Este şi o bună oportunitate să găseşti iubirea sau să te reconectezi cu o veche dragoste. Te vei distra şi te vei putea exprima uşor şi liber(ă). Dacă ai înclinaţii creative, acum e momentul perfect să îţi focalizezi atenţia asupra unui proiect creativ şi să îi dai mai multă forţă a vieţii. Iubirea, creativitatea şi copiii(lele) continuă să menţină topul preocupărilor tale, dându-ţi multe momente de bucurie. Poate că e nevoie să faci anumite sacrificii în viaţa de zi cu zi dar va merita până la urmă!


Scorpion:

Această Lună Nouă îţi oferă o a doua şansă de plus de energie ca să îţi finalizezi îmbunătăţiri în casă, în familie sau în aspecte imobiliare. Un părinte îţi poate ocupa mult timp şi este bine că îi dai acest timp ca să fii sigur(ă) că acasă este exact aşa cum trebuie să fie. Proiectele imobiliare lăsate în repaus vor primi o nouă porţie de energie acum. Ai putea purta după tine un stres financiar care îţi domină mintea dar merită să o dai deoparte în numele iubirii, copiilor(lelor) şi casei. Focalizează-te din nou să îţi construieşti o fundaţie de siguranţă emoţională de unde îţi extragi puterea.


Săgetător:

Pregăteşte-te ca lumea din jurul tău să ţâşnească plină de viaţă cu mulţi oameni în ea şi multe idei care îţi umplu mintea de vigoare. Dacă ţi-ai propus să te reconectezi cu oamenii, să afli mai multe despre un curs sau să te uiţi după o maşină nouă, acesta este îndemnul de a-ţi începe cercetările sau de a lua contact cu ce vrei. Dacă vrei să îţi perfecţionezi scrisul, este un bun moment pentru aşa ceva. Orice îţi hrăneşte mintea şi îţi întăreşte relaţionarea cu oamenii va avea câmp deschis. Şi călătoriile sunt pe lista bifată de Luna Nouă în Vărsător. Dacă ai amânat o călătorie sau o comunicare importantă, acum este timpul să reconsideri totul. Ai a doua şansă să stabileşti contacte pozitive în caz că ai angajamente de familie care te fac să te simţi că un/o martir(ă). Acum îţi poţi asuma mai clar doar acele angajamente pe care le poţi duce şi care previn apariţia unor dificultăţi mai târziu.






Capricorn:

Este timpul pentru un nou start proaspăt financiar, dar cel mai important, este timpul să îţi revizuieşti priorităţile şi să îţi regândeşti cum să îţi investeşti energiile mai înţelept în munca ta. Totul este despre bani acum pentru tine pentru că Luna Nouă pune lumina sa asupra finanţelor tale. Este a doua şansă să îţi creşti veniturile şi să ai grijă de orice facturi şi cheltuieli. Sunt moduri prin care îţi poţi administra resursele mai inteligent? Este vreo sursă de venit la care nu te-ai gândit? Un mod de a tăia cheltuieli inutile? Dacă te-ai gândit să foloseşti anumite abilităţi şi nu ai făcut-o până acum, Luna Nouă îţi poate aduce oportunităţile căutate. Este şi o bună ocazie să te ocupi de aspecte de sănătate şi să ai grijă de corpul tău. Lucrurile pot să nu fie perfecte dar ar trebui să fii capabil(ă) să găseşti resursele de a le rezolva. Primeşti această energie astrală.


Vărsător:

Această Lună Nouă semnalează momentul anual de a te reinventa, de a te promova şi de a te focaliza să ai grijă de tine, prima persoană din viaţa ta. Tu eşti un semn zodiacal aşa de conştient(ă) social şi cu o aşa de mare viziune, deci nu este urmă de îndoială că, în caz că tu ai grijă de tine şi alţii(tele) vor beneficia, deci să nu te ruşinezi. Este şi o oportunitate perfectă pentru o nouă imagine, o nouă garderobă, orice care îţi creşte aparenţa şi îţi revigorează stima de sine. Este runda a doua în care să te duci după ceea ce îţi doreşti şi în care să îţi îndrepţi viaţa în direcţia dorită. Un mic sacrificiu acum poate să preîntâmpine dificultăţi financiare viitoare cu prietenii(ele) şi aliaţii(tele). Chiar dacă o situaţie nu e perfectă, tu oricum eşti cea mai bună persoană să conduci drumul.


Peşti:

Luna Nouă în Vărsător este ocazia ta de a te reconecta cu ghizii spirituali. Dacă eşti implicat(ă) în instituţii ample, această Lună Nouă poate semnala un nou început ca urmare a unor restructurări aici, redefinindu-ţi relaţia cu colectivul. După o perioadă de incertitudine, ai o nouă şansă să îţi consolidezi poziţia într-o mare instituţie şi să reuşeşti să progresezi. Responsabilităţile sporite la muncă sau în relaţie cu un părinte îţi poate cere un sacrificiu. Foloseşte-ţi intuiţia. Este şi o şansă de a-ţi recupera şi întări puterea personală.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS