Mercur iese din retrograd în data de 3 februarie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Mercur iese din retrograd în data de 3 februarie 2022


Mercur poate controla felul cum primești, interpretezi și comunici informațiile în această perioadă. În tot acest timp, în loc să meargă într-un ritm alert și direct ca de obicei, Mercur iese din retrograd în data de 3 februarie 2022.

Atunci când Mercur este în retrograd, cursul lui este anormal. Poți ajunge să dai curs unor noi aventuri și să ai noi percepții. Mercur se apropie mai mult de Pământ, intensificând astfel activitățile de zi cu zi. Mercur retrograd aduce oportunități importante pentru adaptare. Trebuie să îmbrățișezi schimbările, fără a te opune vehement.


Berbec:

Mercur retrograd a reușit să aducă schimbări majore la locul de muncă. În plan personal și în cadrul grupului de prieteni(e) din care faci parte totul merge bine. Nu-ți fie frică să ceri ajutorul atunci când ai nevoie de noi perspective în viață. E mult mai simplu să vorbești decât să ții totul în tine.


Taur:

Fazele lui Mercur retrograd de anul trecut te-au ajutat să fii mai flexibil(ă) și mai dispus(ă) să accepți schimbări. Anul acesta se va crea o mică punte între semnele de aer și semnele de pământ. Vei descoperi că poți avea limite dacă îți dorești cu adevărat. Fii deschis(ă) schimbărilor, însă acceptă fiecare plan pe rând, găsește-ți stabilitatea.


Gemeni:

Cu Mercur în retrograd ți se va propune să-ți îmbrățișezi natura flexibilă și schimbătoare. 2022 va fi un an intens pentru toții(ate) nativi(ele), însă va trebui să te adaptezi pe măsură ce trece timpul. Vei rămâne în urmă altfel, iar regretele vor apărea. Mercur iese din retrograd în data de 3 februarie 2022. Este momentul să trasezi o linie subțire între sentimentele tale și ceea ce-și doresc ceilalți(lelalte) de la tine.


Rac:

Pentru semnele de apă, Mercur retrograd va aduce provocări în plan financiar, acolo unde problemele continuă să apară. Trebuie să-ți deschizi mintea și să rămâi conștient(ă) de problemele pe care le ai. Pentru a găsi o rezolvare cât mai rapidă, acesta este remediul. Acest proces poate părea inconfortabil. Ai crezut în tot acest timp că nimic nu poate merge greșit în viața ta.


Leu:

Se pare că pentru acești(ste) nativi(e) această perioadă vine cu decizii importante. În plan profesional, cât și în plan personal trebuie să te decizi. Cei(le) mai mulți(te) dintre prieteni(e) îți vor da cu piciorul, iar tu te vei simți mai singur(ă) ca niciodată. Nu regreta nimic, mergi mai departe. Încearcă să găsești întotdeuana luminița de la capătul tunelului.


Fecioară:

Mercur în retrograd te-a făcut să-ți schimbi întreaga perspectivă asupra vieții. Fii mai flexibil(ă) și mai pregătit(ă) pentru schimbări. După ce această perioadă va trece, vezi găsi un nou sens al vieții. Îți vei da seama cu exactitate care sunt limitele. Fii deschis(ă) și ai încredere în felul tău de a fi, indiferent de situație. Acest lucru te va salva cu siguranță.


Balanţă:

Mercur iese din retrograd în data de 3 februarie 2022. Această perioadă va trece fără să-ți dai seama prin ce ai trecut. Nu vei pleca totuși fără câteva lucruri învățate. Vei descoperi că ești mult mai flexibil(ă), gata să te adaptezi atunci când situația o cere. Fii gata să-ți îmbrățișezi adevărata natură și nu te teme de ce vor spune apropiații(tele).


Scorpion:

Odată cu Mercur retrograd îți vei da seama că nu stai prea bine cu banii. Gândurile negre vor începe să apară. Dacă până acum nu ai crezut că te poți îngrijora, un proces lung și chinuitor te va măcina luni întregi. Încearcă să-ți cultivi răbdarea și să culegi roadele muncii tale. Îți vei da seama de puterea pe care o ai.


Săgetător:

Pentru acești(ste) nativi(e), cariera și viața personală vor fi afectate. Odată ce Mercur iese din retrograd în data de 3 februarie 2022, totul se schimbă. Dacă ai crezut că această perioadă va trece cu ușurință, surprizele continuă să apară și nu sunt pe placul tău. Gândește-te dacă vrei cu adevărat să-ți schimbi locul de muncă.


Capricorn:

Mercur retrograd ți-a adus schimbări în toate planurile. Deciziile pe care le-ai luat în toată această perioadă nu au rezonat deloc cu personalitatea ta. Fii mai flexibil(ă) și dornic(ă) de schimbare, asta pentru că dacă rămâi în același loc nu vei găsi nicio rezolvare.


Vărsător:

Mercur iese din retrograd în data de 3 februarie 2022 și această perioadă pare să aducă cu sine schimbări în plan personal. Îți vei da seama ce îți dorești cu adevărat. Vei vedea unde te situezi în acest moment și vei experimenta sentimente pe care nu le-ai mai întâlnit. Trebuie să-ți stabilești limite fără de care nu ai cum să mergi mai departe.


Peşti:

Mercur în retrograd te va provoca să faci schimbări în plan financiar. Fii mai conștient(ă) de puterea pe care o ai. Îți dai seama acum ce anume te face să te simți inconfortabil(ă). Acest proces poate părea greoi la început. În sfârșit vei cultiva un sens al autenticității pe care nu îl credeai posibil.


Când mai sunt perioade cu Mercur retrograd în 2022?

În 2022, Mercur va fi retrograd de patru ori. Prima dată din 14 ianuarie până în 3 februarie. Ulterior, pe măsură ce anul trece, mercur retrograd mai e din 10 mai până în 3 iunie și din 9 septembrie până în 2 octombrie. În cele din urmă, acesta își va face din nou simțită prezența din 29 decembrie până în 18 ianuarie 2023.

Toate zodiile vor întâmpina schimbări în această perioadă, indiferent de starea în care se aflau înainte. Cu toate că Mercur retrograd poate aduce schimbări semnificative, niciun/nicio nativ(ă) nu trebuie să se lase doborât(ă). Atunci când vine vorba de propria-i viață, fiecare este responsabil pentru acțiunile sale.

Energia primită de la Mercur îi/le ajută pe nativi(e) să fie creativi(e), plini(e) de viață, inventivi(e), deschiși(se) la noi experiențe, dar și foarte vorbăreți(e). Acesta guvernează toate domeniile de activitate și are un impact major pentru fiecare dintre ele.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS