Zodiac chinezesc dragoste 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc dragoste 2022


Șobolan:

Este anul în care îţi poţi rezolva toate problemele sentimentale, în caz că te confrunţi cu aşa ceva. Dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie, poate ar trebui să aduci ceva nou care să reaprinde flacăra pasiunii. Dacă eşti singur(ă), va trebui să-ţi foloseşti inteligenţa mai des. Ai putea cuceri mai multe persoane aşa, decât prin utilizarea farmecului. Nu sunt excluse câteva relaţii pasagere cu cineva din anturaj (cercul de prieteni(e) sau colegi(e)).


Bivol:

Stai bine la capitolul dragoste în acest an. Dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie, faci câteva schimbări care să anime cuplul. Dacă eşti singur(ă), anul ţi-ar putea aduce alături omul la care visezi. Pentru asta trebuie să dai dovadă de mai multă seriozitate. Nu este exclusă o relaţie cu un/o profesor(ară) sau un/o şef(ă).


Tigru:

Bucură-te de un an excelent alături de partenerul(a) de cuplu. Dacă eşti singur(ă), încearcă să fii mai calm(ă). Agitaţia ta îi/le poate speria pe potenţialii(ele) parteneri(e). Ai face bine să alegi mai atent, pentru a nu te trezi lângă persoane total nepotrivite.






Iepure:

Dragostea joacă un rol important în 2022 pentru tine. Încerci un echilibru perfect între viaţa de familie, viaţa socială şi viaţa profesională. Poţi deveni anxios(asă) atunci când lucrurile nu ţi se leagă aşa cum îţi doreşti. Dacă eşti singur(ă), flirtează mai mult, creează situaţii romantice şi pasionale. Pot apărea relaţii cu persoane mai în vârstă care să-ţi genereze sentimentul de securitate.


Dragon:

Dacă au fost momente de criză în relaţia ta, acum pare să răsară soarele în cuplu. Asta dacă vei încerca să înţelegi mai mult şi ce simte partenerul(a). Dacă eşti singur(ă), fii mai deschis(ă), mai tolerant(ă) şi mai respectuos(asă). Ai oportunitatea să întâlneşti oameni minunaţi dacă vei avea răbdarea să-i cunoşti dincolo de aparenţe.


Șarpe:

Nu sunt mari schimbări în cuplu faţă de 2021, mai ales dacă sunteţi persoane conservatoare şi tradiţionaliste. Dacă eşti singur(ă), apar mai multe posibilităţi sentimentale. Nu este exclusă o iubire la prima vedere sau reapariţia unei persoane din trecutul tău care să îţi reaprindă focul pasiunii.






Cal:

Viaţa de cuplu, dacă există una, funcţionează de minune. Nu trebuie să-ţi faci mari griji, însă nici n-ar trebui să o laşi să meargă din inerţie. Ar putea apărea probleme dacă devii distant(ă). Singur(ă)? Ai putea să închei anul tot aşa. Mai ales dacă îţi păstrezi atitudinea rece şi indiferentă.


Capră/Oaie:

Se anunţă o îmbunătăţire semnificativă a vieţii de cuplu. Dacă eşti singur(ă), va trebui să renunţi la atitudinea de independenţă excesivă. Sunt oameni care îşi doresc relaţii serioase şi de durată care se sperie de dorinţa ta arzătoare de libertate. Poţi avea parte de relaţii sporadice, foarte aprinse, de altfel, dar nu ceva care să dureze.


Maimuță:

Anul 2022 se anunţă perfect pentru cupluri. Poţi face câteva schimbări, cum ar fi să renunţi la egoismul excesiv. Gândeşte-te şi la nevoile partenerului(ei). Dacă eşti singur(ă), ai putea termina tot aşa. Te interesează prea mult viaţa socială decât un parteneriat romantic.






Cocoș:

Anul 2022 începe promiţător din punct de vedere romantic. Eşti pregătit(ă) să faci totul ca partenerul(a) să fie mulţumit(ă) şi împlinit(ă) de relaţie. Dacă eşti singur(ă), va trebui să înveţi să-ţi controlezi reacţiile impulsive. Ai putea speria potenţialii(ele) parteneri(e). Nu este exclus ca o relaţie de prietenie să se transforme în ceva mai mult.


Câine:

Prima parte a anului se anunţă excelentă din punct de vedere sentimental, atât pentru cei(le) singuri(e), cât şi pentru cei(le) aflaţi(te) într-o relaţie de cuplu. Deşi sunt şanse să fii nemulţumit(ă) de un oarecare comportament ale partenerului(ei), lucrurile se vor rezolva cu diplomaţie. Nu este exclusă o cerere în căsătorie. Dacă eşti singur(ă), socializează mai mult şi sunt şanse să întâlneşti oameni cu mare potenţial.


Mistreț:

Se anunţă o mulţime de schimbări, însă sunt ceva benefic pentru tine. Dacă relaţia de cuplu nu a fost aşa cum ţi-ai dorit, sunt şanse mari să recuperezi timpul pierdut şi să reveniţi pe făgaşul normal. Nu este exclus să apară un bebeluş până la finalul anului. Dacă eşti singur(ă), evită să te laşi influenţat(ă) de părerea celor din jurul tău. Ascultă-ţi inima de fiecare dată când îţi alegi un/o partener(ă) potenţial(ă)! Fii sincer(ă) cu tine însuţi(ăţi)!





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS