Zodii norocoase în ziua de 1 octombrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodii norocoase în ziua de 1 octombrie 2021


Este o perioadă foarte prosperă și înfloritoare pentru nativii(ele) din zodiac. Aceștia(stea) au șansa să se facă remarcați(te) și să fie cu un pas mai aproape de visul lor. Aștrii le recomandă să muncească în continuare pentru ceea ce-și doresc și să nu renunțe cu ușurință. Balanțele, Vărsătorii și Peștii vor avea ocazia perfectă să evolueze și să se cunoască mai bine.


Balanţă:

De când a început sezonul Balanțelor, acești(ste) nativi(e) au fost supuși(se) mai multor provocări. Astăzi a sosit momentul să lași grijile în spate și să te bucuri de reușite. Este momentul să preiei controlul situației și să le demonstrezi celor din jur de ce ești capabil(ă).

În perioada care urmează te vei afla într-un proces de transformare. Ia cele mai bune alegeri pentru tine și concentrează-te asupra lucrurilor pe care ți le dorești de la viitor. Muncind din greu o să reușești să ajungi acolo unde ți-ai propus.


Nu te lăsa pus(ă) la pământ de criticile primite de la cei(le) din jur, ia totul ca pe niște lecții și învață să evoluezi în cea mai bună versiune a ta. Azi, aștrii ți-au pregătit multe surprize plăcute. De altfel, te numeri printre cele trei zodii norocoase în ziua de 1 octombrie 2021. Bucură-te de fiecare moment și trăiește clipa din plin. Citiţi și 14 septembrie - 30 octombrie 2021: Marte în Balanţă.


Vărsător:

A sosit momentul ca Vărsătorii să se numere printre cele trei zodii norocoase în ziua de 1 octombrie 2021. Acești(ste) nativi(e) au trecut prin momente dificile, iar acum este timpul să răsară Soarele și pe strada lor. Conjuncția armonioasă dintre Soare și Saturn în zodia ta te influențează în mod pozitiv și te vei simți plin(ă) de energie și dornic(ă) să începi proiecte noi.

Din multe puncte de vedere, este o perioadă foarte înfloritoare pentru tine. Fii atent(ă) la semnele pe care le primești și nu rata oportunitățile care îți ies în cale. Azi, Jupiter (planeta norocului și a abundenței) va fi și ea alături de tine.


În plan emoțional, ar fi bine să fii atent(ă) la relația pe care o ai cu cel(a) iubit(ă)Dacă au existat tensiuni între voi doi, astăzi ar fi momentul perfect să încerci să rezolvi lucrurile. Ai încredere în tine și în intuiția ta.


Peşti:

Soarele în Balanță îți influențează în mod direct casa carierei. Este momentul perfect să te afirmi în fața celor din jur. La fel ca multe alte zodii, te afli în prezent într-o perioadă de tranziție. Este momentul să schimbi ceva la viața ta și să faci pași mărunți către ceea ce îți dorești cu adevărat de la viață.

Nu uita că fiecare reușită va conta la evoluția ta. Nu te teme să îmbrățișezi viitorul și necunoscutul. Aștrii ți-au pregătit multe oportunități pentru a te putea face remarcat(ă).

Astăzi te vei număra printre cele trei zodii norocoase în ziua de 1 octombrie 2021. Vei fi energic(ă) și dornic(ă) să faci cât mai multe lucruri. Profită de această energie pentru a duce la bun sfârșit cât mai multe sarcini de pe lista ta cu priorități.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS