Horoscopul zilei de vineri, 1 octombrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de vineri, 1 octombrie 2021


Horoscop 1 octombrie 2021, Berbec:

Ieși din zona de confort și totul se va rezolva de la sine. Vei face față oricărei situații, indiferent de context și de provocări. Spontaneitatea și creativitatea sunt la capacitate maximă. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 1 octombrie 2021, Taur:

Simți că trebuie să te retragi din realitatea dură a zilei de azi. Ai nevoie de liniște și de multă odihnă pentru a duce la bun sfârșit proiectele în care ești implicat(ă). Opoziția Lunii cu Saturn va evidenția blocajele actuale ale carierei care îți stau în cale. Din fericire, vei reuși să-ți găsești echilibrul în viață și să fii un ajutor de nădejde pentru cei(le) din jur, spune horoscopul zilei de azi. E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 1 octombrie 2021, Gemeni:

Azi, o problemă din trecut va reveni în viața ta. Tot ce trebuie să faci este să găsești soluția salvatoare, dar pentru acest lucru ai nevoie de puțină liniște. Planurile de viitor au nevoie de o examinare mai atentă. Indiferent cât de energic(ă) te simți, trebuie să scapi de starea de agitație și să iei cea mai bună decizie pentru tine și partenerul(a) de cuplu.






Horoscop 1 octombrie 2021, Rac:

Horoscopul zilnic spune că ești foarte devotat(ă) partenerului(ei) de cuplu, familiei și cercului de prieteni(e). Azi trebuie să-ți aduni toate resursele pentru a rezolva problemele unei persoane apropiate. Comunicarea este cheia pentru fiecare situație conflictuală, așa că nu ezita să-ți spui părerea și să aduci în prim plan așteptările pe care le ai de la persoana iubită.


Horoscop 1 octombrie 2021, Leu:

Nu mai încerca să te ferești de lumina reflectoarelor. Trebuie să fii mereu mândru(ă) de rezultatele pe care le ai și să dai dovadă de multă putere pentru a face față criticilor persoanelor neavizate. Nu este deloc bine în relația de cuplu, trebuie să iei o decizie. Nu mai sta și te gândi dacă nu te mai regăsești în brațele partenerului(ei) actual(e).


Horoscop 1 octombrie 2021, Fecioară:

Azi e important să ai o pauză doar pentru tine. Ai multe probleme de rezolvat atât în sfera sănătății, dar și la locul de muncă. În loc să te agiți și să nu ajungi la niciun rezultat, mai bine încetinești ritmul pentru o perioadă. De asemenea, nu uita de talentele pe care le ai. Te pot scoate din rutina pe care deja nu o mai suporți, spune horoscopul zilei. Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.






Horoscop 1 octombrie 2021, Balanţă:

Ești foarte fericit(ă) de mai mult timp, iar acest lucru îți creează o stare de neliniște. Trebuie să te relaxezi în ceea ce privește cariera și să-ți îndrepți toate eforturile spre reconectarea cu prietenii(ele). Vei trece cu bine și peste blocajele din relația de cuplu. Ai nevoie să exprimi tot ceea ce simți și vrei neapărat ca toți(ate) cei(le) din jur să știe ce au de făcut pentru a rămâne alături de tine. Citiţi și 14 septembrie - 30 octombrie 2021: Marte în Balanţă.


Horoscop 1 octombrie 2021, Scorpion:

Nu poți să nu te preocupi de traiectoria ta profesională astăzi. Apar probleme în jurul familiei și în casă, dar cu calm le vei rezolva pe toate. Trebuie să iei frâiele în mâini și să înfrunți orice situație conflictuală care apare azi. S-ar putea să vă placă și 10 septembrie - 7 octombrie 2021: Venus în Scorpion.


Horoscop 1 octombrie 2021, Săgetător:

Horoscopul de azi spune că cu greu poți rămâne într-un singur loc pentru o bună perioadă de timp. Trebuie să scapi cât mai repede de rutină și de orice fel de obligații și să pleci în căutarea aventurii, dacă asta te face fericit(ă). Vei avea ceva probleme la nivel de comunicare, dar întâlnirile cu prietenii(ele) sunt cele mai bune pentru a te elibera și a scăpa de stresul cotidian.






Horoscop 1 octombrie 2021, Capricorn:

Vrei un spațiu numai pentru tine, cu multă liniște și în care să-ți pui în ordine gândurile. Orice fel de sentimente față de partenerul(a) de cuplu trebuie eliberate, doar așa va înțelege ce simți cu adevărat pentru el(a). Vei întâmpina câteva probleme în plan financiar, dar economiile pe care le ai te vor ajuta să ieși din impas. Ia cele mai bune decizii pentru tine. Există șanse mari să fii promovat(ă) la locul de muncă.


Horoscop 1 octombrie 2021, Vărsător:

Nu mai înțelegi nimic din ce se întâmplă în relația cu partenerul(a) de cuplu. Trebuie neapărat să verifici starea actuală a relației pentru a merge mai departe. Ai nevoie de o perspectivă nouă în viața ta pentru a găsi fericirea pe care ți-o dorești de ceva timp. Nu mai sta prea mult pe gânduri și vezi care sunt cele mai bune soluții, spune horoscopul zilei de azi.


Horoscop 1 octombrie 2021, Peşti:

Azi vei elimina multe dintre sarcinile pe care le aveai în program. Ți-ai adunat toată energia și ai dus la bun sfârșit multe dintre proiectele în care erai implicat(ă). Ziua aceasta este pentru planuri. Weekendul se apropie cu pași repezi, așa că nu ezita să pleci într-un loc în care să scapi de rutina zilnică și să-ți pui ordine în gânduri.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS