28 martie 2021: Lună Plină în Balanţă ce va aduce energii vindecătoare

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
28 martie 2021: Lună Plină în Balanţă ce va aduce energii vindecătoare


Berbec:

Luna Plină în Balanţă va aduce armonie în relații, domolirea conflictelor, vindecarea rănilor în parteneriatele personale și cele profesionale. Citiţi și: 21 martie - 14 aprilie 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Berbec.


Taur:

Luna Plină în Balanţă va ajuta la terminarea unor proiecte profesionale și începerea altora noi şi îţi va aduce recompense pentru munca dificilă din ultima vreme.


Gemeni:

Luna Plină în Balanţă va susţine romantismul în relaţiile de dragoste, împăcarea după certuri, renunțarea la concepțiile învechite, poate chiar și la eliminarea persoanelor care nu mai aduc ceva bun în viața ta. Poate vă interesează şi: Veşti bune pentru majoritatea zodiilor, dar în special pentru Gemeni!






Rac:

Vei avea parte de o atmosferă caldă în familie, vei putea renunța la vechi în favoarea noului. Eşti dispus(ă) să negociezi pentru a crea o atmosferă armonioasă, plină de dragoste.


Leu:

Relațiile publice vor fi favorabile, ar trebui să adopți modele noi de gândire, lăsând în urmă concepțiile învechite.


Fecioară:

Renunță la activități care nu îţi aduc niciun profit iar dacă vei avea încredere ţi se vor deschide perspective favorabile.






Balanţă:

Finalizezi conflictele mai vechi, conștient(ă) că îţi consumă inutil energia, eşti nerăbdător(are) să întorci o nouă pagină, să vezi ce îţi rezervă viața.


Scorpion:

Analizezi trecutul dintr-o perspectivă nouă, ai o dispoziție caritabilă, fiind dispus(ă) să îţi oferi ajutorul.


Săgetător:

Luna Plină luminează relațiile de amiciţie și activitățile sociale. Închide capitole vechi, inclusiv la prieteni(e) care te-au dezamăgit și acceptă noul în viața ta.






Capricorn:

Termini proiecte importante pentru carieră și statutul tău social. Eşti pregătit(ă) pentru experiențe noi.


Vărsător:

Spiritualitatea va juca un rol important în următoarea perioadă în atitudinea ta față de viitor. Perspectivele devin mai largi.


Peşti:

Înțelegi importanța comunicării, a corectitudinii și a compromisului în relația cu cel(a) pe care îl/o iubeşti și în problemele financiare. S-ar putea să vă placă și: A început sezonul Peştilor! Sfatul Universului pentru toate zodiile.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS