Recomandarea/Sfatul zilei de 29 martie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea/Sfatul zilei de 29 martie 2021


Recomandarea/Sfatul zilei de 29 martie 2021, Berbec:

BERBECII sunt foarte energici, dar şi intensitatea emoţională va atinge cote înalte. Depinde doar de voi unde o direcţionaţi şi, mare atenţie să nu fiţi agresivi(e) verbal!


Recomandarea/Sfatul zilei de 29 martie 2021, Taur:

TAURII au o zi excelentă serviciu. O femeie s-ar putea să vă ajute şi să vă ofere sfatul sau susţinerea de care aveţi nevoie într-o situaţie delicată.


Recomandarea/Sfatul zilei de 29 martie 2021, Gemeni:

GEMENII lucrează tema relaţiilor şi a studiului. S-ar putea să primiţi ajutor din partea colegilor(elor), aşa că nu vă încăpăţânaţi să faceţi totul de unii(ele) singuri(e).


Recomandarea/Sfatul zilei de 29 martie 2021, Rac:

RACII pot negocia contracte sau discuta despre acte şi documente. Aveţi o zi productivă în special pe partea birocratică.






Recomandarea/Sfatul zilei de 29 martie 2021, Leu:

Relaţia cu străinătatea reprezintă punctul de interes pentru LEI. Fie începeţi o relaţie la distanţă prin intermediul online-ului, fie vorbiţi despre un serviciu, un proiect.


Recomandarea/Sfatul zilei de 29 martie 2021, Fecioară:

Comunicarea nu este punctul forte al FECIOARELOR azi. Cei(le) cu care discutaţi azi se vor opune în mare parte ideilor voastre, dar încercaţi să vă păstraţi calmul.






Recomandarea/Sfatul zilei de 29 martie 2021, Balanţă:

Dragostea le bate la uşă BALANŢELOR. Aşadar nu refuzaţi o întâlnire romantică sau, dacă vă simţiţi curajoşi(ase), iniţiaţi voi una.


Recomandarea/Sfatul zilei de 29 martie 2021, Scorpion:

SCORPIONII, în schimb, pot stârni un conflict cu superiorii(arele). Aveţi grijă cum vă exprimaţi, pentru că altfel s-ar putea să fiţi sancţionaţi(te)!


Recomandarea/Sfatul zilei de 29 martie 2021, Săgetător:

SĂGETĂTORII sunt prinşi cu diverse activităţi. La capitolul negocieri staţi foarte bine, iar o femeie vă poate ajuta cu idei.






Recomandarea/Sfatul zilei de 29 martie 2021, Capricorn:

Indiferent de repercusiuni, CAPRICORNII ar trebui să spună adevărul azi pentru a clarifica posibile neînţelegeri.


Recomandarea/Sfatul zilei de 29 martie 2021, Vărsător:

VĂRSĂTORII primesc veşti bune din străinătate. Zona financiară şi zona muncii sunt destul de bine aspectate, aşa că profitaţi.


Recomandarea/Sfatul zilei de 29 martie 2021, Peşti:

PEŞTII vor rezolva o chestiune delicată în familie. Dacă până acum aţi avut ezitări, vor dispărea ca prin minune după o discuţie sinceră.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS