Horoscopul zilei de miercuri, 6 mai 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 6 mai 2020


Horoscop 6 mai 2020, Berbec:

Când un/o prieten(ă) sau persoana iubită vă cere ajutorul, trebuie să vă implicaţi, mai ales sufleteşte. Oferiţi-le sfaturi şi suport, chiar şi financiar dacă aveţi încredere şi vă permiteţi să luaţi o decizie de acest gen. Cel mai important însă este să le fiţi alături în momentele dificile, căci veţi fi trataţi la fel ulterior.


Horoscop 6 mai 2020, Taur:

Încercați să evitați astăzi discuţiile tensionate, conflictele, în general persoanele cu un temperament vulcanic. Fiţi răbdători(are) cu rudele voastre, mai ales dacă vă cer ajutorul într-o anumită situaţie. Dacă voi aveţi mai multă experienţă în acest domeniu, gândiţi-vă că nu aţi avut toate aceste cunoştinţe de la început şi că este normal ca persoana ajutată să nu înţeleagă totul din prima clipă.


Horoscop 6 mai 2020, Gemeni:

Nativii(ele) Gemeni îşi petrec ziua în compania persoanei iubite. S-ar putea chiar să primiţi o surpriză colosală, motiv pentru care, în plan sentimental, aştrii vă spun că veştile sunt foarte bune. Poate Cupidon vă urmăreşte din umbră, căci fericirea poate fi uşor văzută pe chipul vostru.






Horoscop 6 mai 2020, Rac:

Cineva din anturaj ar putea să îți strice buna dispoziție, astăzi. Din fericire, însă, ai câțiva(teva) prieteni(e) incredibili(e) care te pot scoate rapid din starea asta și îți readuc zâmbetul pe bune. Sună-i(le) de fiecare dată când simți nevoia să auzi o vorbă bună. Comentariile lor te vor surprinde. Prietenii(ele) sunt ca mini-vacanțele perfecte într-o zi stresantă.


Horoscop 6 mai 2020, Leu:

Ai luat câteva decizii greșite în ultima perioadă, așa că un moment de claritate ar putea readuce lucrurile înapoi în perspectivă, atât timp cât îți urmezi intuiția. Acesta ar putea fi progresul pe care l-ai așteptat atâta vreme, chiar dacă nu e exact ceea ce sperai. Încearcă să rămâi pozitiv(ă) în ciuda iluziilor spulberate.


Horoscop 6 mai 2020, Fecioară:

Dacă ai puțin timp liber astăzi, ar fi bine să îți aranjezi un pic mediul în care trăiești. Fă un pic de ordine în casă, pe birou etc. Nu există niciodată timp suficient pentru a face totul, desigur, însă te vei simți mai bine chiar și dacă rezolvi doar câteva din aceste lucruri. E un exercițiu bun să îți amintești că ești responsabil(ă) de propria viață.






Horoscop 6 mai 2020, Balanţă:

Este o zi a emoţiilor extreme, căci poţi trece de la fericire la disperare într-o clipă. Sau invers: acum eşti jos, lipsit de orice speranţă şi apare ca din senin un miracol care te propulsează direct în vârf. Nu privi lucrurile ca şi cum nu mai pot fi modificate, pentru că surprize pot apărea oricând şi te poţi trezi în faţa unei masive răsturnări de situaţie.


Horoscop 6 mai 2020, Scorpion:

S-ar putea simți că cineva încearcă să-ți îngreuneze viața acum, dar nu e așa. În realitate, această persoană încearcă doar să te determine să înțelegi puterea și abilitățile pe care le ai. Te provoacă să faci mai mult și să fii mai mult. Nu respinge sfaturile doar pentru că tu crezi că sunt prea dure pentru tine. Puteți (și ar trebui) să vă ridicați la provocarea pe care o primiți acum.


Horoscop 6 mai 2020, Săgetător:

Munceşti mult, dar, deşi agenda ta e încărcată, ai norocul de a găsi de fiecare dată persoanele potrivite care să participe la proiectele tale. Baţi la uşa potrivită, ţi se răspunde amabil fără a fi amânat(ă) sau trimis(ă) la plimbare şi, într-o atmosferă atât de constructivă, ajungi repede la scopurile propuse.






Horoscop 6 mai 2020, Capricorn:

Capricornii îşi vor petrece ziua de miercuri făcând tot felul de schimbări. Vei încerca o imagine nouă sau vei redecora locuinţa. Este foarte posibil ca spre după-amiază, un/o prieten(ă) foarte apropiat(ă) să îți ceară să îl/o împrumuți cu o sumă importantă de bani. Nu te grăbi să spui da, pentru că nici tu nu stai prea bine la acest capitol. Spre sfârșitul zilei, o veste neaşteptată poate să-ți strice buna dispoziție.


Horoscop 6 mai 2020, Vărsător:

Vărsătorii încearcă să se relaxeze și să se bucure de viaţă şi de tot ce îi oferă ea. Dacă în prima parte a zilei vei lenevi cât vei putea de mult, la amiază o veste primită de la un/o prieten(ă) te va agita și te va face să te ridici de pe canapea. Încearcă să nu îți pierzi cumpătul și să rezolvi problema cu tact și mult calm. Seara, partenerul(ă) de viaţă îți va face un cadou scump şi vei încheia ziua cu zâmbetul pe buze.


Horoscop 6 mai 2020, Peşti:

Peştii se resimt puternic după efortul depus în ultima perioadă la muncă și simt nevoia să se izoleze de lume. Asta va provoca, cel mai probabil, nemulţumirea familiei şi a prietenilor(elor) apropiați(te), în special a celor care aveau tot felul de planuri cu tine. Nu sta prea mult în cochilie și bucură-te de viață. Peștii care au familie vor petrece timp de calitate împreună cu partenerul(a) de viaţă, conform horoscop-urania.org.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS