13 mai - 25 iunie 2020: Venus retrograd în Gemeni

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
13 mai - 25 iunie 2020: Venus retrograd în Gemeni


Berbec:

Venus guvernează modul în care vă arătaţi sentimentele. Dar odată cu Venus retrograd, cuvintele și acțiunile voastre ar putea fi ușor interpretate greșit, așa că acum nu este momentul să spuneţi sau să faceţi lucruri la care nu vă gândiţi cu adevărat. Este bine să comunicaţi sincer cu prietenii(ele) și partenerul(a) pentru a evita orice problemă în relaţii.


Taur:

Venus este planeta voastră guvernatoare, așa că veţi simți cu siguranță starea de pre-retrogradare. Banii, proprietatea și stima de sine pot fi afectate în acest moment. Asiguraţi-vă că economisiţi mai mult decât cheltuiţi. Vă veţi simți mai bine dacă puteți renunța la cumpărături impulsive şi negândite.


Gemeni:

Gemeni, Venus retrograd va avea loc în zodia voastră, astfel încât veţi simți de data aceasta schimbările la nivel personal. Va trebui să fiţi atenţi(te) cu percepția voastră în acest timp, deoarece este posibil să nu vedeţi lucrurile așa cum sunt cu adevărat. De asemenea, va trebui să acordaţi atenție vibrației pe care o simţiţi, primele impresii sunt importante.






Rac:

Pentru Raci, Venus retrograd oferă o șansă de a face o introspecție. Veţi petrece acest timp evaluând ceea ce vă aduce cu adevărat plăcere în relațiile voastre și ce adaugă valoare vieții voastre de zi cu zi. Între timp, știți unde trebuie să setați granițele și să vă ascultați intuiția. Începeți să vă ascultați inima acum, înainte de a acţiona prea cerebral.


Leu:

Prieteniile Leilor nu sunt scutite de efectul lui Venus iar acum sunteți obligaţi(te) să determinați care dintre prieteni(e) adaugă cu adevărat valoare vieții voastre, precum și ceea ce oferiți celorlalți(te). Aruncați o privire sinceră asupra cercurilor sociale. Este posibil să fie nevoie să fiți prezenţi(te) şi activi(e) pentru prietenii(ele) voştri(astre) și poate doriți să abandonaţi un anumit grup de prieteni(e) sau asociați(te).


Fecioară:

Cu Venus retrograd, păstrați lucrurile discrete și luaţi măsuri lent şi încet în timpul acestui tranzit, deoarece nu veți putea vedea lucrurile cu aceeași claritate și atenție la detalii ca de obicei. Fiţi conştienţi(te) de modul în care apăreţi în public. Nu luați decizii impulsive care v-ar putea afecta reputația. Acţiunile încete și conștiente vă vor ajuta.






Balanţă:

Sunteţi obligaţi(te) să începeţi să priviţi spre exterior și să evaluaţi modalitățile prin care vă puteți extinde influenţa și sufletul în limitele stabilite. Acum este un moment bun pentru a începe să studiați ceva de interes pentru care nu aţi avut timp până acum. Chiar dacă nu vă puteți demonstra în public abilităţile, puteți explora mental ce vă este pe plac.


Scorpion:

Retrogradarea lui Venus vă duce în adâncul sufletului vostru. Este timpul să vă confruntați cu adevărurile pe care le-aţi evitat, despre felul în care vă iubiţi pe voi și despre relațiile voastre cele mai intime. Acum este un moment bun pentru a demara o vindecare interioară. Obişnuinţele și modul în care interacţionaţi trebuie să le transformați în avantajul vostru. Acest moment de pre-retrogradare a lui Venus poate aduce provocări, dar este și o oportunitate de a vindeca.


Săgetător:

Este o idee bună să fiţi mai prezenţi(te) și să vă adaptaţi pentru cei(le) dragi și prieteni(e) acum. Fiţi atenţi(te) la modul în care acțiunile și cuvintele voastre îi/le vor afecta pe cei(le) care contează pentru voi. Cuvintele voastre pot depăși uneori gândurile voastre, așa că încercaţi să rămâneţi mai concilianţi(te) și mai sensibili(e) decât de obicei, deoarece toată lumea se simte vulnerabilă.






Capricorn:

Obiectivul pentru voi în timpul retrogradării lui Venus este de a găsi un echilibru între viața profesională și cea privată. Este timpul să dedicaţi cât mai mult timp plăcerii și timpului liber, dar și muncii și responsabilităților. În această perioadă, acordați atenție sarcinilor zilnice care trebuie îndeplinite.


Vărsător:

Starea de pre-retrogradare a lui Venus v-ar putea împinge către decizii impulsive în viaţa sentimentală, întâlniri și romantism. Atenție, înainte de a vă angaja prea repede în orice relaţie. Încercați să vă echilibraţi dorinţele şi ideile despre dragoste acum.


Peşti:

Fiţi confortabili(e) pentru că această fază de retrogradare vă cere să fiţi prezenţi(te) și să vă conectaţi cu lucrurile care vă fac să vă simţiţi bine. Aveţi grijă de familie și persoanele dragi, deoarece ar putea avea nevoie de sprijin. Mângâierea și susținerea este o modalitate excelentă de a vă conecta cu persoanele de care sunteţi cel mai apropiaţi(te) și pentru a consolida legăturile, conform horoscop-urania.org.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS