Recomandarea zilei de 4 martie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 4 martie 2020


Recomandarea zilei de 4 martie 2020, Berbec:

Recomandarea de care nativii(ele) acestei zodii beneficiază astăzi este să fie foarte atenţi(te) la cuvintele pe care le folosesc în momentele în care se enervează.


Recomandarea zilei de 4 martie 2020, Taur:

Astăzi, nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să renunţe la orgoliu, deoarece nu vor avea nimic de câştigat din acest lucru.


Recomandarea zilei de 4 martie 2020, Gemeni:

Sfatul de care aceşti(ste) nativi(e) au parte astăzi este să nu se mai implice atât în sarcinile mărunte. Pierd foarte mult timp încercând să rezolve prolemele mici, problemele care pot aştepta.


Recomandarea zilei de 4 martie 2020, Rac:

Astăzi, nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să aibă mai mult încredere în ei(ele) înșiși(sele). Nu sunt cele mai sigure persoane şi mereu au nevoie de câte cineva care să le spună că pot face un anumit lucru.


Recomandarea zilei de 4 martie 2020, Leu:

Recomandarea de care nativii(ele) acestei zodii au parte astăzi este să nu mai fie atât de autoritari(e). Aceasta este firea lor şi lucrul acesta îl au în sânge, dar le este destul de greu în viaţă din cauza acestui defect.






Recomandarea zilei de 4 martie 2020, Fecioară:

Sfatul zilei pentru nativii(ele) acestei zodii este să îşi aducă aminte de vorbele spuse de oamenii maturi din familia lor. Ziua de 4 martie este ziua în care ceea ce li s-a spus se va adeveri.


Recomandarea zilei de 4 martie 2020, Balanţă:

Nativii(ele) născute în această zodie sunt sfătuite să iasă din zona lor de confort. Vor descoperi mult mai multe lucruri interesante atât despre lume, cât şi despre ei(le) înșiși(sele) şi vor învăţa că lumea nu este chiar atât de mică pe cât credeau ei(le).


Recomandarea zilei de 4 martie 2020, Scorpion:

Astăzi, acestor nativi(e) li se recomandă să se folosească de armele lor secrete. Situațiile vor cere acest lucru de multe ori pe parcursul întregii zile, iar aceştia(stea) le vor trece cu succes dacă vor face ceea ce trebuie.


Recomandarea zilei de 4 martie 2020, Săgetător:

Astăzi, acestor nativi(e) li se recomandă să o ia de la capăt ori de câte ori este nevoie. Chiar dacă ziua de astăzi nu va fi una tocmai bună pentru ei(le), dacă nu vor renunţa şi vor încerca de fiecare dată, la finalul zilei vor trage linie şi vor constata că toate lucrurile pe care şi le-au propus le-au realizat.


Recomandarea zilei de 4 martie 2020, Capricorn:

Astăzi, acestor nativi(e) li se recomandă să fie atenţi(te) la detalii. Viaţa va încerca să le transmită mai multe indicii subtile şi să îi/le înveţe câteva lecţii.






Recomandarea zilei de 4 martie 2020, Vărsător:

Recomandarea de care nativii(ele) acestei zodii au parte astăzi este să se lase purtaţi(te) de val. Nu trebuie să se mai gândească aşa mult la fiecare mişcare şi, dacă se vor lăsa în voia sorţii, vor privi viaţa cu alţi ochi şi vor fi mult mai relaxaţi(te).


Recomandarea zilei de 4 martie 2020, Peşti:

Recomandarea de care nativii(ele) acestei zodii beneficiază astăzi este să aibă foarte multă grijă la prieteni(e). Nu toţi(ate) cei(le) care spun că le sunt prieteni(e) chiar le sunt şi, pentru a vedea ce persoane le sunt aproape cu adevărat, trebuie să se dea cu un pas în spate şi să privească situaţia din exterior.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS