Zodiile cele mai predispuse spre infidelitate din această primăvară

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiile cele mai predispuse spre infidelitate din această primăvară


Taur:

Se știe că Taurul aleargă mereu după plăcerile simțurilor, este foarte senzual și își dorește o iubire plină de patimă. În perioada când Venus se află în semnul Taurului, nativii(ele) acestei zodii sunt mai predispuși(se) la aventuri sentimentale și se prea poate să calce strâmb. Nu o fac pentru că nu își iubesc partenerii(ele), dar vor senzații tari.


Rac:

În general, nativii(ele) acestei zodii sunt niște familiști(ste) convins(e) și partener(e) fidel(e), dar, dacă se simt neglijați(te) sau nevoile lor emoționale nu sunt satisfăcute, s-ar putea să-și caute fericirea în afara cuplului. În primăvara aceasta, Racii vor fi ușor de sedus, mai ales dacă trec printr-o perioadă tensionată cu partenerul(a) oficial(ă).






Scorpion:

Dacă există o zodie care să fie regina seducției, aceea este zodia Scorpionului. Nativii(ele) acestei zodii sunt considerați(te) cei(le) mai buni(e) parteneri(e) intimi(e) din zodiac, mereu în căutarea unor experiențe noi și tulburătoare. Iată de ce nu-i de mirare că Scorpionul se numără printre infidelii din horoscop în această primăvară.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS