9 martie: Lună Plină în zodia Fecioară. Iată care este sfatul Universului!

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
9 martie: Lună Plină în zodia Fecioară. Iată care este sfatul Universului!


Aştrii vă sfătuiesc să renunţaţi la tot ce vă ține în trecut, să vă eliberaţi de durere și să vă concentraţi pe lucrurile importante care se întâmplă acum în viața voastră.


Berbec:

Asumaţi-vă riscul. Viața întreagă este un risc. Cel(a) ce merge cel(a) mai departe este dispus(ă) să îndrăznească.


Taur:

Vor exista mereu oameni care vă vor răni, așa că trebuie să vă păstraţi încrederea și doar să aveţi mai multă grijă în cine aveţi încredere și a doua oară.


Gemeni:

Vine un moment când vă daţi seama ce contează cel mai mult în viața voastră. Lăsaţi ca acel moment să fie acum și iar ceea ce contează, iubirea și bunătatea voastră.


Rac:

Nu este momentul să vă gândiți la ceea ce nu aveţi. Gândiţi-vă la ceea ce puteți face cu ceea ce aveţi.






Leu:

Fiecare moment este o oportunitate de a vă schimba viața, pentru că în orice moment puteți să vă schimbaţi modul de a simți.


Fecioară:

Dacă nu puteți să zburaţi, fugiţi. Dacă nu puteți să fugiţi, mergeţi. Dacă nu puteți să mergeţi, târâţi-vă. Orice aţi face însă, mergeţi înainte.






Balanţă:

Hrăniţi-vă cu gânduri mărețe, fiindcă nu veţi ajunge niciodată mai departe de gândurile pe care le aveţi.


Scorpion:

Nu există experiență căreia să nu îi puteți supraviețui dacă aveţi curajul să înfruntați viața.


Săgetător:

Fă ca râsul să fie rugăciunea voastră. Râdeţi mai mult. Nimic nu eliberează energiile blocate mai bine ca râsul. Nimic nu vă face inocenţi(te) așa cum o face râsul.






Capricorn:

Când v-aţi găsit calea, nu trebuie să aveţi teamă. Trebuie să aveţi destul curaj încât să faceţi greșeli. Dezamăgirea, înfrângerea și disperarea sunt unelte pe care Domnul ni le-a dat ca să ne arate drumul.


Vărsător:

De fiecare dată când vă îndoiţi de cât de departe puteți merge, amintiţi-vă cât de departe aţi ajuns. Amintiţi-vă toate lucrurile cu care v-aţi confruntat, toate bătăliile pe care le-aţi câștigat și toate fricile pe care le-aţi depășit.


Peşti:

În trecut sunt lecțiile. În viitor sunt obiectivele. Învăţaţi-le pe primele că să le atingeţi pe celelalte.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS