Recomandarea zilei de 7 martie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 7 martie 2020


Recomandarea zilei de 7 martie 2020, Berbec:

Sunteţi mereu pe fugă, dar inspiraţi adânc și liniştiţi-vă. Nu deveniţi prea impulsivi(e) și nu vă grăbiţi, indiferent dacă este vorba de acea relație fierbinte sau de acel moment al carierei extraordinare pe care l-aţi aşteptat.


Recomandarea zilei de 7 martie 2020, Taur:

Viața este despre creștere, nu despre câştiguri şi a ajunge la destinaţie. A fi încăpăţânaţi(te) este ceva care poate fi, de fapt, înrădăcinat în natura voastră practică şi pământească, dar aveţi și tendința să păstraţi o ranchiună când nu obţineţi ceea ce vă doriţi cel mai mult.


Recomandarea zilei de 7 martie 2020, Gemeni:

În momentul în care emoțiile și sentimentele tind să apară, vă retrageţi subit. Totuși, nu evitaţi aceste experienţe, deoarece acestea vă vor ajuta să aflaţi și mai multe despre lume și oamenii din jurul vostru.






Recomandarea zilei de 7 martie 2020, Rac:

Când lucrurile devin un pic mai dure în viață, sunteţi primii(ele) care fac pasul înapoi. Uneori viața poate fi grea, dar nu are rost să vă lăsaţi afectaţi(te) de lucrurile întâmplate înainte. Permiteţi viitorului să intre și să vă schimbe viaţa pentru totdeauna.


Recomandarea zilei de 7 martie 2020, Leu:

Dintre toate semnele zodiacale puternice, sunteți mereu dornici(e) să vă dezlănțuiți urletul. Dar trebuie să învățați să faceţi şi compromisuri. Uneori trebuie să vedem lucrurile într-o altă culoare pentru a le înțelege frumusețea.


Recomandarea zilei de 7 martie 2020, Fecioară:

Chiar dacă relațiile, proiectele și planurile voastre nu se potrivesc exact cu viziunea inițială, este în regulă. Chiar dacă întotdeauna aveți intenţii bune, criticați destul de mult oamenii de lângă voi.






Recomandarea zilei de 7 martie 2020, Balanţă:

Sunteți cel mai pregătiţi(te) să vă asociați și să vă schimbați planurile inițiale atunci când situaţia o impune. Știți cine sunteți, ce puteţi realiza și nu vă pierdeți în relaţii şi parteneriate neproductive.


Recomandarea zilei de 7 martie 2020, Scorpion:

Pasiunea este grozavă, dar a intra într-un război sau într-un joc al orgoliilor nu este distractiv. Deschideţi-vă inima, mai degrabă decât să faceţi rău cuiva care se apropie să vă vadă vulnerabilitatea. Nu înseamnă că următoarea persoană pe care o întâlniţi vă va răni așa cum au făcut-o alții(tele) din trecutul vostru.


Recomandarea zilei de 7 martie 2020, Săgetător:

Sunteţi exuberanţi(te), iar acest lucru vă face să păreţi rezistenţi(te) pentru unii(ele), dar respingători(are) pentru alţii(tele). Fiţi sinceri(e) cu intențiile voastre, chiar dacă doriţi doar să vă distraţi și să vă bucuraţi de libertate!






Recomandarea zilei de 7 martie 2020, Capricorn:

Trebuie să vă ascultați uneori sentimentele și inima, chiar dacă nu sunt în întregime practice. Fericirea și dragostea merită, așa că nu fugiți! O luptă grea vă va aduce satisfacţii şi bucurii neaşteptate.


Recomandarea zilei de 7 martie 2020, Vărsător:

Aveţi întotdeauna dreptate. Sau cel puţin asta credeţi. Încăpățânarea voastră în ceea ce privește opiniile voastre este drăguță până nu vă face să arătați aroganţi(te), așa că ascultaţi alți oameni și reţineţi ce au de spus.


Recomandarea zilei de 7 martie 2020, Peşti:

Nu vă aruncați atât de repede în relații, proiecte și eforturi noi, fără să vă dați seama că trebuie să urmați un plan. Aveți emoții atât de vibrante și frumoase, așa că lăsați iubirea și viața să se întâmple natural şi firesc, fără a forţa lucrurile să aibă loc.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS