Horoscopul zilei de duminică, 8 martie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 8 martie 2020


Horoscop 8 martie 2020, Berbec:

Nativii(ele) acestei zodii au şansa de a-şi întâlni sufletul-pereche în această zi, căci aştrii au veşti foarte bune pentru ei(le) în plan sentimental. Într-un moment complet neaşteptat, vă veţi întâlni, iar privirile voastre îşi vor îmbrăţişa iubirea într-o secundă. Nu rataţi momentul, fiţi spontani(e) şi stabiliţi o întâlnire romantică.


Horoscop 8 martie 2020, Taur:

Taurii pot pleca liniştiţi în vacanţă. Urmează o perioadă fructuoasă, mai ales în afaceri, iar partea bună este că nu sunteţi nevoiţi(te) să faceţi mare lucru. Datorită faptului că aţi pus bazele proiectelor cu mult profesionalism în ultima vreme, acum doar veţi privi rezultatele pline de succes.


Horoscop 8 martie 2020, Gemeni:

Cei(le) aflaţi(te) sub acest semn zodiacal ar trebui să poarte o discuţie foarte importantă cu o anumită persoană în această zi. Fie prieten(ă), fie rudă, fie persoana iubită, însă dacă aveţi nevoie de răspunsuri trebuie să vă asiguraţi înainte de toate că puneţi întrebările potrivite. Altfel, veţi fi doar mai confuzi(e).






Horoscop 8 martie 2020, Rac:

Nativii(ele) acestei zodii pot ieşi la o plimbare în aer liber, singuri(e) sau însoţiţi(te) de o persoană dragă. Dacă sunteţi măcinaţi(te) de gânduri, profitaţi de ocazie şi discutaţi despre problemele voastre. Astfel vă veţi descărca, vă veţi uşura şi în plus aveţi oportunitatea de a dezbate subiectele şi de a obţine sfaturi preţioase.


Horoscop 8 martie 2020, Leu:

Pentru aceşti nativi(e) este tipul acela de zi în care se simt traşi(se) înapoi de indecizia persoanelor apropiate. Este o zi dificilă, în care trebuie să aveţi grijă la termenii folosiţi şi impactul avut asupra celor de lângă voi. Pe de o parte, dorinţa de a avansa spre îndeplinirea obiectivelor este mare. Pe de altă parte, nu trebuie să neglijaţi sentimentele altor persoane. În cele din urmă veţi demonstra că Leul rămâne regele junglei chiar şi fără prea multe eforturi depuse.


Horoscop 8 martie 2020, Fecioară:

Nativii(ele) născute în această zodie au parte de o zi în care îşi permit să pună în dificultate oameni importanţi din familie sau de la locul de muncă. Reuşiţi să-i faceţi pe oameni să-şi schimbe opiniile, folosind argumente bine puse la punct. Vă bucuraţi de un succes total în special în ceea ce priveşte discuţiile avute între patru ochi. Aveţi în faţă oameni care nu cunosc toate detaliile despre un subiect anume astfel că veţi reuşi să-i faceţi să privească imaginea de ansamblu.






Horoscop 8 martie 2020, Balanţă:

Balanţele trebuie să înţeleagă că dorinţa de a încerca lucruri noi nu poate fi pusă în valoare dacă la nivel de conversaţii abordaţi doar subiecte vechi. Demonstraţile oamenilor din jur că puteţi susţine cu încredere o discuţie despre ultimele apariţii cinematografice sau din domeniul modei. Chiar dacă nu stăpâniţi foarte bine un subiect, intuiţia voastră ar trebui să vă asigure suportul necesar pentru a convinge partenerul(a) de discuţie de cele mai bune intenţii.


Horoscop 8 martie 2020, Scorpion:

Nativii(ele) acestui semn zodiacal sunt abordaţi(te) de tot felul de persoane care par rău intenţionate. Acest lucru nu ar trebui să vă aducă în situaţia de a face un pas în spate şi a sta în expectativă. Din contră, luaţi fiecare caz în parte şi încercaţi să aflaţi motivele care stau în spatele acestor discuţii în contradictoriu. Poate cineva care vă ceartă sau caută să vă tragă la răspundere acţionează astfel doar pe motiv că s-a trezit pe partea greşită a patului.


Horoscop 8 martie 2020, Săgetător:

Săgetătorii se simt mai puternici ca niciodată! Este momentul potrivit pentru a-și repara imaginea greșită pe care și-au făcut-o în fața unei persoane de care le pasă.






Horoscop 8 martie 2020, Capricorn:

Capricornul va fi implicat azi într-o conversaţie care ar putea genera o experiență sublimă în viața lui, deci fii deschis(ă) să vorbești oricui, în orice moment, dar ar trebui să încerci să devii ceva mai creativ(ă). Exprimați-vă sincer și arătați tuturor celor pe care îi/le întâlniți astăzi, cât de unici(e) sunteți. Nu-ți fie teamă să spui adevărul.


Horoscop 8 martie 2020, Vărsător:

Vărsătorul se sincronizează astăzi cu o mulțime de tipuri diferite de oameni, care îi/le stimulează creativitatea. Acest lucru înseamnă că este un moment minunat pentru tine să începi să construiești o fundație pentru ceva unic și nou în viața ta. Este foarte probabil să primești un răspuns destul de pozitiv la efortul tău.


Horoscop 8 martie 2020, Peşti:

Pentru Peşti, cel mai interesant lucru despre energia pe care o simți azi este că îți poate oferi tot ajutorul de care ai nevoie, pentru a lua cele mai complicate decizii și de a le face suficient de simple pentru ca oricine să înțeleagă. Ești un/o profesor(ară) înnăscut(ă), deși rar ai șansa de a juca acest rol la potențialul tău maxim. Puteți comunica cu alții într-un mod pe care nimeni altcineva nu îl poate.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS