Horoscopul zilei de sâmbătă, 14 decembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 14 decembrie 2019


Horoscop 14 decembrie 2019, Berbec:

Dragi Berbeci, s-ar putea să fiţi nevoiţi să faceţi o vizită medicului. Dacă nu v-aţi simţit prea bine în ultima vreme, un control de rutină nu ar strica. Spre seară, aştrii vă recomandă multă odihnă, motiv pentru care, dacă nu este imperios necesar, rămâneţi în intimitatea locuinţei voastre. O carte bună sau un film interesant şi o baie fierbinte vă vor pune pe picioare pentru o nouă zi, poate una mult mai agitată.


Horoscop 14 decembrie 2019, Taur:

Indiferent dacă veţi petrece ziua singuri/e ori în compania unei persoane dragi, veţi avea ocazia să vă relaxaţi şi să vă reîncărcaţi bateriile. Cineva special din viaţa voastră vă va pregăti o surpriză extraordinară. Bucuraţi-vă de fiecare clipă în compania acesteia, s-ar putea ca relaţia dintre voi să devină mult mai apropiată.


Horoscop 14 decembrie 2019, Gemeni:

Pentru Gemeni ziua de sâmbătă aduce linişte. Aveţi ocazia să scăpaţi de stresul acumulat în ultima vreme la serviciu şi oportunitatea de a participa la un eveniment foarte important pentru voi. Puteţi planifica chiar şi o vacanţă de câteva zile în viitorul apropiat. Discutaţi cu prietenii/ele ori cu persoana iubită pentru a pune la punct toate detaliile.


Horoscop 14 decembrie 2019, Rac:

Racii se pot bucura de timpul liber de astăzi alături de familie ori de prieteni/e. Asiguraţi-vă că vă îndepliniţi sarcinile casnice încă de la primele ore ale dimineţii pentru a avea toată după-amiaza destinată celor dragi. Ieşiţi în oraş, mergeţi la un film sau la o piesă de teatru. Veţi avea astfel ocazia de a vă reîncărca bateriile, de a vă relaxa şi de a vă umple sufletul cu bunădispoziţie.


Horoscop 14 decembrie 2019, Leu:

Dragi Lei, odihniţi-vă puţin. Aştrii te sfătuiesc să ai mai multă grijă de sănătatea ta, să nu faci eforturi până la epuizare. Dacă eşti invitat/ă la o petrecere, nu exagera cu mâncarea şi băutura. Astfel, o să eviţi stările de greaţă, dar şi mahmureala. Dacă nu eşti implicat/ă într-o relaţie, este foarte posibil ca această seară să-ţi aducă partenerul/a la care ai visat. Ai curaj şi fă primul pas, nu vei regreta!


Horoscop 14 decembrie 2019, Fecioară:

Şi Fecioarele ar trebui să se relaxeze mai mult. În plus, astăzi şi nu numai, renunţă la aroganţă, nu toţi/ate sunt subalternii/ele tăi/ale. Mai ales la muncă. Oferă şi altor altor colegi/e şansa să se afirme şi să demonstreze că sunt capabili/e. Tu ai demonstrat ce aveai de demonstrat, aşa că nu mai tânji după laude. Aştrii te sfătuiesc să-ţi schimbi comportamentul, pentru că nu va fi decât în beneficiul tău.


Horoscop 14 decembrie 2019, Balanţă:

Balanţele, în schimb, caută toate motivele din lume ca să lenevească. O idee bună ar fi să petreci mai mult timp alături de prieteni/e, să te binedispui. Fii, însă, cu băgare de seamă, pentru că există o anumită persoană în cercul tău de prieteni/e care tânjeşte pentru tine sentimente pe care momentan nu le observi. Aşa că, fii mai atent/ă la ce se întâmplă în jurul tău, ca să nu fii luat/ă prin surprindere şi să nu ştii cum să reacţionezi.


Horoscop 14 decembrie 2019, Scorpion:

Pentru Scorpioni, câteva clipe de singurătate la începutul zilei ar fi perfecte. Ai putea da un telefon la serviciu să anunţi că vii mai târziu. În a doua parte a zilei, există o mare probabilitate să obţii o victorie importantă la locul de muncă, cel mai probabil vei încheia un contract important pentru societatea la care lucrezi. Asta va aduce după sine laude şi o primă substanţială. În dragoste, dacă eşti implicat/ă într-o relaţie, te-ai putea confrunta cu o situaţie neplăcută. Gândeşte-te bine, înainte să iei o decizie!


Horoscop 14 decembrie 2019, Săgetător:

Pentru nativii/ele din Săgetător, în plan profesional se întrevăd schimbări importante și pozitive. Ideea unui viitor mai bun vă va da optimism și încredere în sine, care vă vor ajuta să depășiți cu entuziasm orice fel de obstacol. Și în viața personală e o perioadă favorabilă. Vă simțiți mai confortabili/e și în siguranță alături de persoana iubită, cu care veți împărtăși clipe minunate în zilele următoare. Și pentru nativii/ele care nu și-au găsit jumătatea e un moment în care își pot explora latura romantică, spune horoscopul.


Horoscop 14 decembrie 2019, Capricorn:

Calculele financiare ar putea avea un rezultat pozitiv pentru cei/le din zodia Capricorn. E o perioadă în care v-ați putea bucura de unele câștiguri, care vă vor ajuta, mai ales dacă vreți să faceți unele achiziții sau investiții în aceste zile. La serviciu, colaborarea cu colegii/ele se va dovedi importantă, mai ales că veți fi văzuți/te ca niște oameni de valoare, cu imaginație. Încercați să lucrați în echipă și veți putea descoperi că puteți obține rapid rezultate spectaculoase.


Horoscop 14 decembrie 2019, Vărsător:

Astăzi, Vărsătorii se vor simți în măsură să ia mai ușor decizii majore. În profesiune e important, de asemenea, ca să nu amânați proiecte, ci să treceți imediat la treabă, pentru a le rezolva. Dacă vi se oferă, nu refuzați ajutorul unei persoane din anturaj. În viața personală, sunteți văzuți/te ca niște persoane agreabile și vă va fi ușor să vă faceți noi contacte, noi cunoștințe. Iar dacă simțiți nevoia să vă revedeți cu un/o vechi/e prieten/ă, e un bun moment pentru a reînvia o relație veche.


Horoscop 14 decembrie 2019, Peşti:

Nativii/ele din Pești ar trebui astăzi să țină cont că o relație bună se bazează inclusiv pe compromisuri. Chiar dacă unele lucruri ar putea să nu fie pe placul vostru, ați putea face concesii în fața persoanei iubite și să faceți pasul înapoi în unele situații. Așa veți putea preveni orice dispută. În plan financiar, horoscopul recomandă să faceți calcule cu mare atenție și să evaluați bine înainte de a face o investiție, mai ales dacă este una majoră.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS