Cum să-ţi pregăteşti sufletul şi inima pentru Crăciun

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cum să-ţi pregăteşti sufletul şi inima pentru Crăciun


Este un moment favorabil pentru a ne coborî în inima noastră și în sufletul nostru și a ne regăsi bucuria și pofta de viață. Iată ce poți face pentru a le pregăti pentru Crăciun. Crăciunul înseamnă mult mai mult decât cadourile puse sub brad și luminițe frumos colorate. Este perioada din an în care suntem mai deschiși către bucurie, către generozitate și conectare cu ceilalți. Este un moment prielnic pentru a ne coborî în inima noastră și în sufletul nostru și a ne regăsi bucuria și pofta de viață. Iată ce poți face pentru a le pregăti pentru Crăciun.


Ascultă muzică de Crăciun. Da, știu, unele melodii se repetă și parcă nu mai suporți. Ai însă la dispoziție destule mijloace pentru a găsi o muzică de sezon pe placul tău, care să îți dea o stare de bună dispoziție și să îți aducă zâmbetul pe buze.






Hotărăşte-te să te bucuri de această perioadă. Lucruri neașteptate pot surveni oricând. Insă acestea te vor afecta mai puțin dacă tu ești hotărât/ă să te bucuri de zilele lunii decembrie indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul tău. Unde mai pui că luarea acestei decizii te va face să te simți mai stăpân/ă pe viața ta. Nu vei aștepta de la alții/tele să te facă fericit/ă pentru că tu ai luat deja această decizie. Bucuria care va veni de la alții/tele nu va fi decât un bonus, ceea ce o va face cu atât mai savuroasă. Nu uita că ceea ce emani se întoarce înzecit la tine.


Fii generos/asă. Oferindu-le celorlalți/te zâmbetul tău, timpul tău ba chiar și ajutor financiar sau un cadou oricât de mic, intri în starea de generozitate caracteristică acestei perioade. Pe lângă faptul că faci lumea mai bună, această atitudine funcționează ca un truc minunat pentru a scăpa de temerile legate de bani sau de mentalitatea de sărăcie. Și asta pentru că simplul act de a dărui îi arată Universului că ai încredere în faptul că abundența sa îți este disponibilă în orice moment.






Fă-ți timp pentru oamenii dragi. Prezența celor dragi ne încălzește întotdeauna sufletul și inima. După ce tot anul te-ai concentrat asupra vieții de zi cu zi, fă-ți timp pentru a petrece timp cu ei/le și a face lucruri care vă fac plăcere și care ar putea arăta minunat într-un album de fotografii dedicate acestei luni din an.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS