2020 va fi un an incredibil. Eşti pregătit(ă) pentru tot ce urmează?

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
2020 va fi un an incredibil. Eşti pregătit(ă) pentru tot ce urmează?


Anul 2020 începe cu dreptul - alinierea dintre Saturn şi Pluto din ianuarie va seta un ton pozitiv pentru tot anul şi va aduce un impuls incredibil sufletelor noastre. Energiile se aliniază pentru a produce armonie pe planeta noastră.

Anul 2019 este anul de tranziţie, ne pregăteşte să acceptăm această nouă energie şi ne deschide porţile către drumul nostru în viaţă.

Energia noastră va fi mai puternică ca niciodată şi trebuie să învăţăm să o gestionăm. Universul ne oferă posibilitatea de a ne dezvolta, de a creşte, de a atinge culmile spirituale.

Trebuie, însă, să reţinem că nu poate exista lumină fără câteva bucăţi de întuneric. 2020 nu vine ca o rezolvare a întunericului din jurul nostru sau chiar din sufletul nostru. Din contră, este momentul să ne ridicăm deasupra întunericului, să vedem acea luminiţă de la capătul tunelului şi să ne ghidăm către ea. Şi astfel întunericul va fi lăsat în spate.






Dacă nu ne ridicăm deasupra întunericului şi nu renunţăm la toate lucrurile negative, la oamenii toxici, la gândurile dificile, vom rămâne tot acolo, în acel punct al vieţii noastre în care nimic nu ne mai mulţumeşte. 2020 este anul în care ne eliberăm de tot ce este rău pentru noi. 2020 este anul în care mergem către lumină.

Totul va fi pus la îndoială. Totul va fi cu semn de întrebare. Tot ce ştiam se va schimba. În 2020 este vorba despre transformare - este vorba despre schimbarea care începe din interior. Lumea nu va mai fi ca înainte.

Trebuie, totuşi, să avem răbdare. Schimbările nu se vor întâmpla brusc. Totul va fi treptat, după planul Universului.

În următoarele luni trebuie să învăţăm să privim adânc în sufletul nostru şi să descoperim cine suntem cu adevărat; să ne punem întrebările potrivite, să aflăm ce avem de făcut pentru a ne transforma, pentru a ajunge pe drumul pe care vrem să mergem.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS