Horoscopul zilei de sâmbătă, 16 noiembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 16 noiembrie 2019


Horoscop 16 noiembrie 2019, Berbec:

Berbeci, acceptaţi ajutorul din partea persoanelor apropiate. Există momente când, chiar dacă sunteţi siguri/e că vă puteţi rezolva singuri/e problemele, pot apărea situaţii complet neaşteptate care vă vor bloca activitatea. Dacă aveţi aliaţi/te de încredere, nu ezitaţi să cereţi un sfat. Veţi face mult mai uşor faţă situaţiilor stresante şi veţi găsi mai uşor rezolvări pentru a obţine succesul mult dorit.


Horoscop 16 noiembrie 2019, Taur:

Taurii fac progrese mari în ultima vreme, mai ales în dragoste. Este un lucru foarte bun dacă decideţi să comunicaţi deschis, să vorbiţi despre problemele voastre ori chiar să apelaţi la terapia de cuplu. Înţelegerile s-ar putea să vă îndepărteze, iar dragostea nu va mai fi de ajuns pentru a rămâne împreună. Din acest motiv, este necesar să vă deschideţi sufletul, să faceţi sacrificii şi să încercaţi să înţelegeţi şi opiniile persoanei iubite.


Horoscop 16 noiembrie 2019, Gemeni:

Dacă nu aveţi dorinţa de a face prea multe, este de înţeles, dragi Gemeni. Sunt zile şi zile şi este normal să aveţi uneori momente de oboseală, să vă simţiţi extenuaţi/te. Ar fi indicat să vă luaţi o scurtă vacanţă, câteva zile libere, departe de aglomeraţia oraşului, de stresul involuntar de la serviciu şi de proiectele complicate vă vor readuce pe linia de plutire şi vă vor reîncărca cu energie.


Horoscop 16 noiembrie 2019, Rac:

Racii au parte de o seară destinată familiei. Luaţi cina împreună şi depănaţi amintiri. Este un moment bun pentru a vă detaşa de tot stresul şi toate sarcinile obositoare de la serviciu. Dacă aveţi un anunţ de făcut, poate o cerere în căsătorie, este momentul şi locul potrivit. Cei/le apropiaţi/te vor fi extrem de încântaţi/te şi fericiţi/te pentru orice decizie aveţi de gând să luaţi în viitorul apropiat.


Horoscop 16 noiembrie 2019, Leu:

Ai mare grijă cu cine alegi să petreci cel mai mult timp. Pentru că aceste persoane tind să îţi influenţeze gândurile şi să te preseze să faci lucruri pe care altfel nu le-ai face. E recomandat să te odihneşti astăzi, dar nu ai cum să faci asta dacă alegi greşit oamenii alături de care petreci timpul. Dacă vrei, profită de ziua liberă şi fă o călătorie solitară. Sau orice altceva care să îţi aşeze gândurile pe un făgaş drept.


Horoscop 16 noiembrie 2019, Fecioară:

E important ca astăzi să reuşeşti să îţi relaxezi mintea. Poţi petrece dimineaţa meditând şi ascultând muzică clasică. Eliberează-te de orice gând, dacă e posibil. De obicei eşti o persoană a cărui minte funcţionează continuu. Acum e momentul perfect să te odihneşti şi să laşi gândurile departe de tine. E posibil să nu poţi face asta întreaga zi, dar concentrează-te la păstrarea limpezimii minţii indiferent de situaţie. Orice s-ar întâmpla, nu merită stresul.


Horoscop 16 noiembrie 2019, Balanţă:

De obicei eşti în stare să vorbeşti singur/ă despre orice. Dar azi ar fi bine să nu îţi cheltuieşti energia suplimentară pentru asta. Dacă simţi nevoia să dai explicaţii sau să te aperi, într-o anumită situaţie, aminteşte-ţi că nu merită să consumi energie pentru asta. Nu e nevoie să fii permanent pe poziţii de luptă. Explorează profunzimile minţii tale.


Horoscop 16 noiembrie 2019, Scorpion:

Concentrează-te doar pe odihnă astăzi. Poate dura câteva zile pentru a putea să îţi recapeţi nivelul ridicat de energie şi emoţii. Eşti sensibil/ă la astfel de sentimente, ele te ajută să vezi dincolo de minciună şi să ajungi direct la adevărul oricărei probleme. E posibil însă să dureze ceva mai mult pentru a reveni la nivelul de energie din ultimele zile. Ai încredere însă în puterea ta de regenerare.


Horoscop 16 noiembrie 2019, Săgetător:

Săgetătorul are astăzi în plan să facă ceva ce îi va bucura sufletul. Este ceva care te pasionează, la care nu trebuie să te gândești prea mult și îți aduce imediat fericire. Auziţi chemarea dragostei, iar fericirea pe care o obţii din acest sentiment este de neegalat. Ai parte de o stabilitate generală astăzi, ceea ce te face un om fericit pe tot parcursul zilei.


Horoscop 16 noiembrie 2019, Capricorn:

Capricornul este oarecum nesigur pe ceea ce are de făcut, mai ales pentru că se simte obosit din timpul săptămânii. Astăzi este foarte indicat să nu faceţi nimic, să vă relaxaţi şi să vă limpeziţi mintea. Încercați să renunțați la planuri măreţe astăzi şi doar să staţi şi să leneviţi, chiar şi câteva ore daca este posibil. Relaxarea minții astăzi vă va avantaja mai târziu, pentru săptămâna viitoare.


Horoscop 16 noiembrie 2019, Vărsător:

În schimb, Vărsătorul are toate şansele să piardă azi orice șansă de a-şi linişti mintea şi sufletul. Sunteți deosebit de introspectiv în această perioadă, în comparație cu unele dintre celelalte semne zodiacale. Acestea fiind spuse, grija pentru tine te va ajuta să rămâi cu capul limpede. Astăzi este o zi perfectă pentru a ne relaxa, deci încearcă să faci asta. Analizele pot fi făcute şi mâine.


Horoscop 16 noiembrie 2019, Peşti:

Pentru Peşti, azi este foarte posibil să continuați să simțiți o energie emoțională puternică. De asemenea, te-ai putea simți puțin târât/ă în ​​jos de inundația constantă de emoții pe care le-ai procesat în ultima vreme. Luați-vă astăzi timpul pentru a vă odihni. Dormiți dacă puteți, mâncați un mic dejun copios și relaxați-vă dimineața. Citește o carte bună pentru a-ți vindeca mintea şi de a te desprinde puţin de realitate.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS