Horoscopul zilei de miercuri, 20 noiembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 20 noiembrie 2019


Horoscop 20 noiembrie 2019, Berbec:

Berbecii vor întâmpina câteva obstacole în viaţa lor personală. Dacă aveţi conflicte cu persoana iubită, aştrii vă sfătuiesc să comunicaţi deschis şi să vă expuneţi ideile, trăirile şi mai ales sentimentele. Discutaţi, căci doar aşa veţi reuşi să treceţi peste problemele de cuplu. Este o zi bună pentru afaceri, dar aveţi grijă dacă aveţi de semnat contracte importante.


Horoscop 20 noiembrie 2019, Taur:

Este timpul să luați unele decizii, dragi Tauri. Dacă aţi tot amânat acest lucru, mai ales în sfera afacerilor, este momentul perfect pentru o schimbare. Dacă nu vă simţiţi bine la serviciu, dacă stagnaţi şi nu vă înţelegeţi cu cei din echipa voastră, căutaţi un alt serviciu care să vă ofere beneficiile dorite. Aveţi curaj, urmăriţi-vă scopurile şi nu vă opriţi din a munci până în momentul în care obiectul vă este atins.


Horoscop 20 noiembrie 2019, Gemeni:

Gemenii vor afişa o atitudine pozitivă astăzi. Încă de dimineaţă veţi avea parte de complimente din partea cunoscuţilor/telor pentru o schimbare recent făcută în viaţa voastră. Practic, toate merg conform dorinţelor voastre. Profitaţi de lucrurile care vă înconjoară, bucuraţi-vă de oamenii dragi vouă şi de locurile noi pe care le veţi vizita.


Horoscop 20 noiembrie 2019, Rac:

Raci, este momentul potrivit pentru o schimbare în propria locuinţă. Dacă aţi strâns bani pentru anumite achiziţii, este ocazia perfectă pentru a ieşi la cumpărături. Luaţi cu voi câţiva/teva prieteni/e de nădejde pentru a vă ajuta să căraţi toate obiectele de decor, dar şi pentru a le monta în casa voastră. La finalul zilei veţi fi mulţumiţi/te, totul va arăta aşa cum aţi visat.


Horoscop 20 noiembrie 2019, Leu:

Astăzi este momentul să fiţi sinceri/e cu voi şi să vă puneţi ordine în gânduri şi în viaţă. Veţi simţi nevoia acută de a găsi un echilibru în viaţa voastră, iar pentru ca acest lucru să se întâmple veţi începe cu o „sesiune” de curăţenie în casă. Veţi experimenta un sentiment de satisfacţie uriaşă atunci când veţi fi terminat ceea ce v-aţi propus. Anumite persoane, dragi vouă, vă vor aprecia munca depusă şi trebuie să le mulţumiţi pentru acest lucru, dar şi pentru că sunt mereu aproape de voi atunci când aveţi nevoie.


Horoscop 20 noiembrie 2019, Fecioară:

Nativii/ele din Fecioară vor fi, astăzi, un pic mai vocali/e decât de obicei. Veţi protesta atunci când veţi întâlni o situaţie care vi se pare nedreaptă şi vă veţi cere drepturile atunci când veţi considera. Totuşi, trebuie să fiţi foarte atenţi/te la sincronizare. Aveţi nevoie de cineva care să vă pondereze atunci când tindeţi să exageraţi sau să intraţi în conflict cu o anumită persoană cu care, în mod normal, vă înţelegeaţi foarte bine. Aţi putea strica anumite relaţii şi nu este cazul.


Horoscop 20 noiembrie 2019, Balanţă:

Nativii/ele din Balanţă îşi vor găsi, astăzi, sufletul pereche într-o conjunctură total ciudată. V-aţi putea întâlni la cumpărături, la locul de muncă sau chiar în parcare. Oricum ar fi, profitaţi de această situaţie şi încercaţi să obţineţi cât mai multe informaţii despre această persoană specială. Într-un final, când veţi fi destul de mulţumiţi/te cu privire la cine este această persoană, trebuie să faceţi primul pas. Asta în cazul în care primul pas nu a fost făcut deja.


Horoscop 20 noiembrie 2019, Scorpion:

Aţi putea deveni emotivi, astăzi, în diferite situaţii în care, în mod normal, aţi fi fost foarte plictisiţi/te. Nu este nimic anormal să vă exprimaţi sentimentele în faţa prietenilor/elor sau a familiei aşa că nu vă faceţi griji. Urmează câteva zile destul de agitate pentru voi, motiv pentru care recomandarea aştrilor este să încercaţi să vă conservaţi energia cât mai mult timp posibil şi să evitaţi să vă consumaţi fără rost.


Horoscop 20 noiembrie 2019, Săgetător:

Săgetătorii/arele sunt pregătiţi/te şi pot ieşi, în sfârşit, din carapacea lor. S-a terminat cu izolarea, e timpul să petreceţi cât mai puţin timp singuri/e. Foarte important, aştrii vă sfătuiesc să analizaţi ce se întâmplă în prezent în viața personală, dar și profesională. Dacă schimbările din ultima perioadă nu sunt pe placul vostru, gândiți-vă că a venit timpul să fiţi fericiţi/te. Schimbaţi-vă locul de muncă sau puneţi punct relaţiei, dacă este toxică şi vă face nefericiţi/te.


Horoscop 20 noiembrie 2019, Capricorn:

În mod normal, Capricornii sunt nativii cei mai realişti din întreg zodiacul. În general, nu vă arde de glume şi sunteţi foarte bine ancoraţi/te în realitate. Pentru astăzi, aştrii vă sfătuiesc să nu vă apropiaţi de oameni prea mult. Există posibilitatea ca cineva care ți-a oferit un parteneriat de afaceri să aibă un plan în care interesele proprii să primeze. Doar părinții şi prietenii/ele foarte buni/e pot inspira încredere absolută.


Horoscop 20 noiembrie 2019, Vărsător:

Vărsătorii, pe 20 noiembrie, sunt băgaţi în seamă mai mult decât şi-ar dori. Ai grijă la mimică şi nu te da de gol în privinţa a ceea ce simţiţi cu adevărat. Aţi putea răni multe persoane. Există probabilitatea ca marea majoritate a zilei să o petreci pe drum. După ce vă întoarceți acasă, plănuiți o baie caldă sau o saună pentru a vă relaxa şi a elimina stresul. La sfârşitul zilei, persoana iubită te va surprinde cu o veste neaşteptată.


Horoscop 20 noiembrie 2019, Peşti:

Astăzi, Peştii sunt asaltaţi de prieteni/e, care cred că v-aţi izolat prea mult de lume. Cu toate acestea, sunteţi foarte activi/e şi gata de acţiune. Aveţi grijă, însă, din prea multă dorinţă, s-ar putea să daţi dovadă de imprudenţă. Este foarte posibil să deveniţi subiectul discuţiilor între colegi/e, în următoarele zile. Seara, vei găsi un obiect pe care aţi crezut că l-aţi pierdut pentru totdeauna.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS