Horoscopul sănătății, 18-24 noiembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, 18-24 noiembrie 2019


Horoscop 18-24 noiembrie 2019, Berbec:

În zilele de 20 și 21, Luna se deplasează prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, semn cum că mijlocul de săptămână ar trebui să te surprindă mai atent(ă) cu privire la starea ta de sănătate. Indiferent dacă te simți bine sau starea ta de bunăstare fizică lasă de dorit, este foarte important să te asiguri că nu îți neglijezi nevoile organismului și că aloci timpul necesar odihnei.


Horoscop 18-24 noiembrie 2019, Taur:

În weekend, dar mai exact vineri și sâmbătă, Luna se deplasează prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, indiciu că la finalul acestei săptămâni ar fi bine să nu exagerezi cu mesele copioase. Pentru a avea lunea viitoare bateriile încărcate la maximum, este recomandat să faci puțin sport, fie că alegi să mergi într-o drumeție sau să dai câteva ture de bazin.


Horoscop 18-24 noiembrie 2019, Gemeni:

Nativii(ele) acestui semn care s-au confruntat cu probleme de sănătate cărora nu le-au descoperit o rezolvare până acum s-ar putea să obțină informații mai clare în acest sens grație întoarcerii lui Mercur la mersul direct prin semnul Scorpionului. Totuși, s-ar putea să mai dureze până când se obține o ameliorare întrucât marți ajunge Marte în acea zodie, ceea ce nu conduce la o stare mai bună.






Horoscop 18-24 noiembrie 2019, Rac:

Vineri, Soarele ajunge în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, moment bun ca în această săptămână să încerci să faci unele modificări stilului tău de viață și alimentație, mai ales dacă nu te-ai simțit prea bine în ultima perioadă. Încearcă să vezi dacă se impun unele schimbări de regim alimentar sau să faci mai mult sport. În felul acesta, crește și nivelul tău de energie.


Horoscop 18-24 noiembrie 2019, Leu:

De marți până miercuri, Luna se mișcă prin semnul nașterii tale, ceea ce indică faptul că ești energic(ă) și pozitiv(ă) în prima parte a acestei săptămâni. Ai grijă însă cum îți gestionezi forțele pentru că s-ar putea să le disipezi în toate direcțiile fără a realiza ceva notabil. De asemenea, este foarte important să le conservi, astfel încât să îți ajungă pentru întreaga săptămână.


Horoscop 18-24 noiembrie 2019, Fecioară:

Luni și marți, Luna se deplasează prin casa subconștientului din horoscopul tău general, semn cum că există riscul să îți displacă atenția pe care o primești din jur ori poate nu ești mulțumit(ă) cu nivelul de apreciere pe care îl primești de la ceilalți/lelalte. Miercuri și joi, când revine însă în semnul nașterii tale, capeți o perspectivă pozitivă asupra lucrurilor din jur și pari să ai mai multă energie.






Horoscop 18-24 noiembrie 2019, Balanţă:

Miercuri și joi, Luna traversează casa subconștientului din horoscopul tău general, ceea ce indică faptul că s-ar putea să apară situații în care ești prea critic(ă) cu tine însuți(ăți). Nu este nimic rău în a-ți dori să îți atingi adevăratul potențial, dar dacă ajungi să te desconsideri din cauza unor lucruri care nu erau în controlul tău, înseamnă că deja deviezi de la calea autocunoașterii.


Horoscop 18-24 noiembrie 2019, Scorpion:

Marte începe marți să tranziteze semnul nașterii tale, iar Mercur revine miercuri la mersul direct prin acest semn, indiciu că vei avea mai multă energie în perioada următoare, iar cu nivelul stimei de sine stai mult mai bine decât în ultimele săptămâni. Ai la dispoziție toate motivele necesare pentru a fi încrezător(oare) în forțele tale și în capacitatea ta de a reuși în ciuda provocărilor.


Horoscop 18-24 noiembrie 2019, Săgetător:

Cu excepția zilei de 24 noiembrie, atunci când Luna intră în horoscopul tău general, nu ai motive să crezi că îți va merge prost în această săptămână. S-ar putea ca nici în ultima zi a acestei săptămâni să nu ai parte decât de o zi în care resimți oboseala mai acut decât până atunci, ceea ce riscă să te facă puțin apatic(ă). Dar, în principiu, dacă te înconjori de oameni pozitivi, va fi bine.








Horoscop 18-24 noiembrie 2019, Capricorn:

Intrarea lui Marte de marți în casa asociată cu viitorul din horoscopul tău general îți arată faptul că s-ar putea să ai unele temeri în legătură cu modul în care ar putea evolua unele lucruri în viitor. Încearcă să vezi dacă aceste temeri sunt întemeiate și dacă poți face ceva în privința acelora care sunt fundamentate. Nu rezolvi nimic dacă îți irosești energia îngrijorându-te.


Horoscop 18-24 noiembrie 2019, Vărsător:

Miercuri și joi, Luna se mișcă prin casa transformărilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, la mijlocul acestei săptămâni, s-ar putea să ai parte de evenimente cu impact emoțional suficient de puternic încât să genereze unele schimbări de optică destul de importante. Asigură-te că vei învăța ceva important pentru viitorul tău de pe urma acestor experiențe.


Horoscop 18-24 noiembrie 2019, Peşti:

Marte poposește marți în casa filozofiei de viață din horoscopul tău general, acolo unde își reia mersul în sens direct miercuri planeta Mercur. Puterea celor două combinate indică faptul că ai mai mult curaj să îți verbalizezi dorințele și nevoile, iar acest lucru te face să dai dovadă de mai multă hotărâre și perseverență în a dobândi ceea ce crezi că meriți cu prisosință.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS