Horoscopul zilei de vineri, 15 noiembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 15 noiembrie 2019


Horoscop 15 noiembrie 2019, Berbec:

Berbecii vor avea parte de o zi destul de aglomerată la serviciu, dar şi în viaţa personală. Aveţi grijă cu ce persoane intraţi astăzi în contact. S-ar putea să fiţi implicaţi/te în mod involuntar în conflicte cu alţi/te membri/e ai/le companiei ori chiar cu şeful/a vostru/astră. Fiţi însă calmi/e şi oferiţi explicaţiile de care aceştia/stea au nevoie pentru a clarifica situaţia delicată.


Horoscop 15 noiembrie 2019, Taur:

Taurii încep să simtă efectele unor riscuri financiare chiar în portofelul lor. Dacă mediul de lucru nu vă oferă şi stabilitate din acest punct de vedere şi oricât de mult v-ar plăcea atmosfera colegilor/elor, trebuie să vă gândiţi şi la clădirea unui viitor, la o familie şi la imposibilitatea de a vă întreţine într-o astfel de situaţie. Dacă aveţi destulă experienţă şi capacitatea de a vă descurca în mai multe domenii de activitate, nu stagnaţi, ci căutaţi să evoluaţi în acest sens.


Horoscop 15 noiembrie 2019, Gemeni:

Gemenii vor afla astăzi ce înseamnă iubirea absolută din partea unei persoane foarte dragi. Veţi avea parte de o surpriză extraordinară şi de un moment pe care nu îl veţi uita toată viaţa. Bucuraţi-vă de compania acestei persoane, iar dacă vă doriţi o viaţă întreagă alături, nu mai staţi pe gânduri, ci faceţi pasul cel mare.






Horoscop 15 noiembrie 2019, Rac:

Nativii Rac trebuie să facă neapărat o schimbare în viaţa lor. Aveţi curaj, încredere în propria persoană, doar aşa veţi reuşi să vă impuneţi şi să obţineţi respect din partea celor din jur. La muncă demonstraţi-vă talentul, fiţi perseverenţi/te atunci când doriţi să subliniaţi o perspectivă în care credeţi cu tărie că va aduce succesul companiei. Nu trebuie să vă fie frică să încercaţi.


Horoscop 15 noiembrie 2019, Leu:

Astăzi aţi putea să vă oferiţi singuri/e un răgaz. Este posibil să fi avut o săptămână foarte aglomerată şi agitată, motiv pentru care meritaţi să vă relaxaţi pentru a vă recăpăta puterile. Pentru că aţi fost corecţi/te şi respectuoşi/ase cu cei/le din jurul vostru, în special cu anumite persoane cu care aţi intrat în contact prin prisma locul de muncă, aştrii vă vor întoarce această atitudine pozitivă şi vă puteţi aştepta la lucruri extraordinare. Nu uitaţi de persoana iubită şi de faptul că a fost mereu lângă voi, chiar şi în momentele mai puţin bune. Fiţi recunoscători/are!


Horoscop 15 noiembrie 2019, Fecioară:

Un/o prieten/ă foarte bun/ă vă va cere ajutorul într-o situaţie destul de complicată, care pare a fi fără ieşire. Datorită răbdării şi a perseverenţei cu care aţi fost înzestraţi/te veţi reuşi să găsiţi o soluţie la care nimeni nu s-a gândit iniţial. Veţi fi în centrul atenţiei şi aţi putea primi chiar un bonus. Totuşi, ar trebui să rămâneţi la fel de modeşti/ste ca şi până acum pentru a nu fi catalogaţi/te greşit de prieteni/e sau colegii/e de muncă.






Horoscop 15 noiembrie 2019, Balanţă:

Foarte puţini oameni reuşesc să îşi exprime sentimentele la fel cum o faceţi voi. Renunţaţi să mai fiţi duri/e cu voi şi să încercaţi să vă purtaţi ca şi până acum. Veţi începe ziua alături de prieteni/e şi o veţi încheia la fel, poate chiar cu o petrecere la care veţi merge chiar dacă aveţi anumite reţineri. Există chiar şi o mică şansă să întâlniţi o persoană specială care vă va face să vă simţiţi ca în liceu.


Horoscop 15 noiembrie 2019, Scorpion:

Chiar dacă pentru voi poate fi ceva ciudat şi tabu, exprimarea unor emoţii pozitive cum ar fi dorul sau iubirea pentru o altă persoană reprezintă lucruri normale şi nimeni nu se va uita circumspecţi/te la voi (cu excepţia prietenilor/elor apropiaţi/te care vă cunosc şi care credeau că nu veţi face astfel de lucruri niciodată în viaţă). Totuşi, veţi descoperi beneficiile unei astfel de abordări şi veţi reuşi să vă alintaţi exact aşa cum vă doriţi.


Horoscop 15 noiembrie 2019, Săgetător:

Săgetătorul găseşte foarte greu azi să se concentreze pe ce are de făcut la muncă, dar acest lucru poate fi evitat dacă te gândeşti la satisfacţia pe care o vei avea după ce îţi termini treaba. Oricum, ai un motiv foarte bun pentru lipsa ta de concentrare. Ai observat schimbări mari care se petrec în jurul tău, iar asta te pune pe gânduri. Rămâi ancorat/ă în realitate şi nu te lăsa cotropit/ă de gânduri.






Horoscop 15 noiembrie 2019, Capricorn:

Capricornul este posibil să fi simțit recent gustul amar al unei despărţiri, iar asta te-a aruncat într-o timiditate excesivă, gândindu-te că totul s-a întâmplat din cauza ta. Ţine minte că niciodată, într-o relaţie, nu este vina doar a unei persoane. Viaţa de cuplu nu e uşoară şi chiar nu este pentru toată lumea. Încearcă să nu te mai desconsideri atât de mult şi acordă-ţi mai multă încredere. Totul va fi bine.


Horoscop 15 noiembrie 2019, Vărsător:

Vărsătorul rar are parte de astfel de zile. Ai absolut zero griji, eşti în formă şi totul parcă se potriveşte fără efort în tot ce faci. Îţi faci prieteni/e noi, poate descoperi că-ţi place ceva ce până acum ai evitat, iar aspectul financiar se îmbunătăţeşte simţitor. Poate e momentul să-ţi faci şi nişte planuri personale, de viitor în doi.


Horoscop 15 noiembrie 2019, Peşti:

Peştii se vor regăsi azi la o petrecere. Chiar dacă păreţi a fi că sunteți singurul/a care se distrează, cel mai probabil nu veți fi. O altă persoană, de s#x opus, vă remarcă sinceritatea şi dezinvoltura, iar acest lucru nu poate decât să vă fie de folos. Este oricum timpul să renunţi la imaginea pe care ţi-ai făcut-o despre cum ai vrea să fie jumătatea ta. Poate că ce cauţi este exact în faţa ta, sau lângă tine.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS