Horoscopul zilei de joi, 31 octombrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 31 octombrie 2019


Horoscop 31 octombrie 2019, Berbec:

Berbeci, a venit timpul să vă recunoaşteţi greşelile în faţa celor care v-au păsuit nedreptăţile şi să faceţi lumină acolo unde v-aţi ascuns în întuneric. Dacă aveţi sentimente serioase faţă de o persoană, nu mai staţi pe gânduri, nu vă mai comportaţi copilăreşte. Acum aveţi ocazia de a vă descărca sufleteşte şi de a face acei paşi necesari pentru a-i câştiga inima.


Horoscop 31 octombrie 2019, Taur:

Tauri, fugiţi de stres cât de mult puteţi. Dacă întâmpinaţi dificultăţi la serviciu, aştrii vă recomandă o pauză de câteva zile. Încercaţi să obţineţi un concediu şi plecaţi într-o vacanţă spontană, fie alături de persoana iubită, fie alături de prieteni, fie, de ce nu, singuri. Uneori şi singurătatea poate fi benefică. Veţi avea ocazia să vă puneţi ordine în gânduri.


Horoscop 31 octombrie 2019, Gemeni:

Dragi Gemeni, s-ar putea să fiţi invitaţi spontan la un eveniment tematic în această seară. Probabil cu ocazia Halloweenului, va trebui să vă costumaţi şi să vă puneţi în aplicare cele mai creative idei pentru a ieşi din anonimat. Mai mult ca sigur veţi reuşi să atrageţi atenţia mai multor persoane la o petrecere, ceea ce va atrage cu sine creşterea stimei de sine. Nu uitaţi să vă distraţi.






Horoscop 31 octombrie 2019, Rac:

Astăzi veţi simţi că sunteţi împliniţi sufleteşte şi veţi realiza, pentru prima dată într-o lungă perioadă de timp, ce aveţi lângă voi: familia, prietenii şi persoana iubită. Nu veţi avea nevoie de nimic altceva pentru a fi fericiţi. Această împlinire vă va face să fiţi mult mai creativi şi mai productivi la locul de muncă. Este important ca seara să o treceţi în compania persoanei iubite, pentru a completa o zi de succes, urmărind un film la care cu siguranţă veţi adormi.


Horoscop 31 octombrie 2019, Leu:

Este momentul perfect pentru a vă face planuri pe termen mediu şi lung. Nu vă veţi simţi în stare să performaţi la locul de muncă, însă veţi avea suficient timp pentru a vă pregăti pentru viitor. Planurile pe care le veţi face vă vor ajuta atât profesional, cât şi sentimental. Împreună cu persoana iubită puteţi pune la cale un nou capitol din viaţa voastră, dar şi o aventură la care visaţi de foarte mult timp.


Horoscop 31 octombrie 2019, Fecioară:

Veţi trece prin anumite momente destul de stresante pe parcursul zilei, însă la final veţi realiza că aţi făcut progrese uriaşe în anumite proiecte pe care le aveţi în desfăşurare. Vă veţi trezi în mijlocul unei petreceri pe care chiar voi trebuie să o organizaţi. Veţi avea foarte mult de muncă pentru că veţi dori ca totul să iasă exact aşa cum vă doriţi. Veţi refuza ajutorul prietenilor, însă într-un final vă veţi răzgândi. Ar fi bine pentru toată lumea să analizaţi bine situaţia şi să vă adaptaţi, astfel încât să nu pierdeţi timp preţios.






Horoscop 31 octombrie 2019, Balanţă:

Ai putea descoperi că e dificil să treci peste anumite lucruri, când e vorba despre relaţiile cu alţii. Comunicarea e cea mai mare problemă a ta, din cauza ei s-ar putea să nu înţelegi ce ţi se spune, iar reacţia ta să fie dură şi deloc empatică. Singura bucurie o vei găsi în munca ta, vei aştepta cu nerăbdare un moment special la serviciu, spre sfârşitul zilei. Rămâi pozitiv şi încearcă să nu te preocupe chestiuni în care nu eşti implicat direct.


Horoscop 31 octombrie 2019, Scorpion:

Vei avea o zi destul de bună astăzi, mai ales la locul de muncă, acolo unde reuşeşti să obţii lucrurile pe care le doreşti. Vei avea succes şi vei simţi succesul mai mult decât în alte zile. După muncă vei face mici planuri cu prietenii şi e un moment bun să vă bucuraţi unii de prezenţa celorlalţi. Faptul că ieşi rar cu ei îi va face pe prietenii tăi să simtă că îi accepţi aşa cum sunt şi te vei distra alături de ei pe cinste.


Horoscop 31 octombrie 2019, Săgetător:

E posibil să fii tentat să faci un lucru destul de imatur astăzi, puţin autodistructiv, pentru a-ţi distrage atenţia de la analiza interioară pe care ai tot făcut-o în ultima vreme şi de la eforturile de creştere personală. E foarte important să echilibrezi distracţia cu introspecţia şi să nu laşi gândurile să te copleşească. Mai ales că asta ar putea afecta unele relaţii cu oameni apropiaţi. E important să fii în cunoştinţă de cauză dacă te cândeşti să iei decizii abrupte.






Horoscop 31 octombrie 2019, Capricorn:

Capricornul se bucură astăzi de un succes total. Vei fi foarte productiv la locul de muncă și probabil vei face câteva observații surprinzătoare despre cei din jurul tău, care te vor ajuta să înțelegi ce se întâmplă în viața colegilor tăi. Spre seară ai putea să îţi pregăteşti ţinuta pentru Halloween. Mâine se anunţă o petrecere importantă, pe care sigur nu vrei să o ratezi.


Horoscop 31 octombrie 2019, Vărsător:

Vărsătorul se simte copleşit de muncă, dar şi el este cu gândul la distracţie. După ce vă luptaţi cu unele frământări interioare, luaţi o pauză de la atâta efort intelectual şi încercaţi să vă relaxaţi, în aşteptarea evenimentului de mâine. De asemenea, o evaluare a sentimentelor ar putea să vă ajute în viaţa privată, pentru că este posibil să fii nevoit să faci o alegere foarte curând.


Horoscop 31 octombrie 2019, Peşti:

Pentru Peşti, ziua de azi se rezumă la o călătorie auto-reflectantă asupra vieţii, iar lucrurile pe care le înveți acum sunt semnificative și importante pentru tine. S-ar putea să fiți nevoit să renunţaţi la unele idei învechite despre voi înșivă și la modul în care vă duceţi existenţa. Seara va fi plină de emoții și momente noi, cu adevărat minunate, cu prietenii. Răspunsurile pe care le căutați vor veni cu ușurință în scurt timp.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS