Horoscopul sănătății, 4-10 noiembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, 4-10 noiembrie 2019


Horoscop 4-10 noiembrie 2019, Berbec:

În zilele de 6 şi 7 se poate să nu fii în cea mai bună formă a ta, iar acest lucru se datorează trecerii Lunii prin casa subconștientului din horoscopul tău general. Pe fondul tranzitului ei, este posibil să fii destul de apatic(ă) și mai degrabă introvertit(ă). Situația revine la normal în weekend, atunci când se mută în semnul nașterii tale și îți readuce buna dispoziție și un tonus fizic mai bun.


Horoscop 4-10 noiembrie 2019, Taur:

La sfârşitul acestei săptămâni, se poate să te enerveze tot felul de lucruri destul de ușor. Nu este de mirare așadar că te expui riscului de a spune sau de a face lucruri pe care ajungi să le regreți mai devreme sau mai târziu. Încearcă să găsești cauza acestei stări de agresivitate și vezi cum anume o poți înlătura înainte să ajungă să îți pună în pericol relațiile cu cei dragi din jur.


Horoscop 4-10 noiembrie 2019, Gemeni:

În zilele de 4 și 5 noiembrie, Luna îți traversează casa filozofiei de viață din horoscopul general, motiv pentru care s-ar putea ca dispoziția ta mentală să fie una armonioasă în primele două zile ale săptămânii. Asigură-te că încerci să îți cultivi această stare de spirit și după acest astru schimbă semnul și te provoacă să îți muți atenția pe alte sectoare de viață cu o orientare mai practică.






Horoscop 4-10 noiembrie 2019, Rac:

La mijlocul săptămânii, Luna traversează casa filozofiei de viață din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că vei fi într-o formă mentală bună, capabilă să calculeze corect riscurile și să profite de oportunitățile care îți apar în cale. Unde mai pui că intuiția ta este mai ascuțită ca oricând, ceea ce te ajută să citești printre rânduri și să te poziționezi cu un pas înaintea tuturor.


Horoscop 4-10 noiembrie 2019, Leu:

Zilele acestei săptămâni nu ies în evidență din punct de vedere al dispoziției tale fizice și/sau mentale, dar s-ar putea ca în weekend să ai mai multă energie decât de obicei. Este posibil însă ca acest lucru să nu aibă legătură cu capacitatea ta de a-ți prezerva energia, ci cu faptul că ai un tonus bun și o stare de spirit optimistă care îți permite să privești partea plină a paharului.


Horoscop 4-10 noiembrie 2019, Fecioară:

La începutul săptămânii, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, semn că trebui să descoperi o stare de echilibru între momentele de solicitare maximă de la serviciu și cele în care te relaxezi, la serviciu sau acasă. În caz contrar, riști să te extenuezi încă de luni sau marți, ceea ce te face să mai scazi din productivitate în zilele care urmează.






Horoscop 4-10 noiembrie 2019, Balanţă:

La mijlocul acestei săptămâni, ar trebui să îți faci mai mult timp pentru tine, fie să te odihnești, fie să faci mișcare. Orice formă de odihnă, dar cu precădere cea activă, îți vor fi extrem de prielnice în aceste zile. Caută așadar să găsești disponibilitatea de a aduce unele modificări necesare stilului tău de viață. Analizează atent și vezi cum anume l-ai putea ajusta.


Horoscop 4-10 noiembrie 2019, Scorpion:

La finalul acestei săptămâni, riscă să te prindă din urmă stresul și presiunea pe care le-ai resimțit în ultima perioadă. Caută să îți faci timp să te odihnești și nu îți lua pe umeri angajamente sociale mai multe decât poți duce. În caz contrar, s-ar putea să ajungi în situația de a le contramanda în ultimul moment și de a supăra astfel persoane care se așteptau la mai mult de la tine.


Horoscop 4-10 noiembrie 2019, Săgetător:

Nivelul de energie și bună dispoziție de care te bucuri în această săptămână se situează la cote normale, semn că aștrii nu ți-au pregătit vreo surpriză din acest punct de vedere. Acest lucru nu înseamnă totuși că nu trebui să ai grijă în ce anume îți investești energia și cât de mult te implici emoțional în evenimentele acestei zile. S-ar putea să întreci măsura și ai parte de o dezamăgire.






Horoscop 4-10 noiembrie 2019, Capricorn:

Aștrii nu ne oferă prea multe detalii despre cum îți merge pe acest plan în această săptămână. Există însă un aspect care se perfectează în cursul zilei de vineri și care îți transmite că pe la începutul weekendului primești un imbold de bună dispoziție care te ține întreg sfârșitul de săptămână. Încearcă să te bucuri de el și să îl folosești la adevăratul său potențial.


Horoscop 4-10 noiembrie 2019, Vărsător:

Luni și marți, Luna se mai află încă în semnul nașterii tale, ceea ce înseamnă că se întrevede un început de săptămână în care nu îți lipsesc nici voia bună, nici energia. Ar putea exista însă posibilitatea în care le folosești haotic, fără a realiza mare lucru sau pe tot felul de lucruri care nu au prea multă importanță în viitor. Încearcă să gândești în perspectivă și să ai un plan bine definit.


Horoscop 4-10 noiembrie 2019, Peşti:

La mijlocul acestei săptămâni, starea ta de spirit este la înălțime, iar acest lucru se datorează tranzitului Lunii prin semnul nașterii tale. Există însă și dezavantajul că s-ar putea să ai parte uneori de unele fluctuații de dispoziție, dar nu te alarma pentru că nu este vorba de ceva care să interfereze cu planurile tale. Aşadar, te simți bine în pielea ta și acest lucru se vede.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS