Horoscopul sănătății, 21-27 octombrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, 21-27 octombrie 2019


Horoscop 21-27 octombrie 2019, Berbec:

În zilele de 23 şi 24 octombrie, Luna se deplasează prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, indiciu că mijlocul săptămânii vine cu o sensibilitate ridicată în raport cu virusurile de sezon și alte surse de disconfort. Bine ar fi să nu te expui la medii care te pot pune în contact cu persoane care suferă de răceală sau gripă deoarece sistemul tău imunitar ar putea fi mai sensibil decât de obicei.


Horoscop 21-27 octombrie 2019, Taur:

În zilele de 25 şi 26 octombrie, Luna se deplasează prin casa sănătății din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că primești un imbold de energie în a doua jumătate a acestei săptămâni. Fii atent(ă) însă pentru că s-ar putea ca acest avânt să nu coincidă cu un plus de productivitate la locul de muncă. Simți mai degrabă nevoia de a-ți dedica ție timp, de a te răsfăța după o perioadă lungă de oboseală.


Horoscop 21-27 octombrie 2019, Gemeni:

Cu excepția zilei de 27 octombrie, atunci când Luna poposește în casa sănătății din horoscopul tău general, nu se arată alte zile în care s-ar putea ca nivelul tău de energie sau tonusul mental să aibă de suferit. În ultima zi a săptămânii, ar fi recomandat așadar să nu pui presiune prea mare pe tine, ci să te concentrezi pe activități care îți permit să te pui pe picioare pentru lunea viitoare.






Horoscop 21-27 octombrie 2019, Rac:

Aștrii nu formează aspecte distonante pe casele sănătății din horoscopul tău general, dar cu toate acestea, s-ar putea să se găsească totuși pricini care să te supere săptămâna aceasta. Este vorba despre unele tensiuni cu familia și partenerul duminică, discuții în contradictoriu care riscă să conducă la o degradare a stării tale de spirit de weekendul acesta.


Horoscop 21-27 octombrie 2019, Leu:

Apogeul tău în materie de energie și vitalitate se înregistrează tocmai luni, dar acest lucru nu înseamnă automat că nu vei mai avea forța necesară să faci față provocărilor în zilele care urmează. Ce-i drept, s-ar putea să fie nevoie de mai multă automotivație decât de obicei, dar vei vedea că, în definitiv, vei reuși să duci la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus fără să cazi lat(ă) de oboseală.


Horoscop 21-27 octombrie 2019, Fecioară:

Cu excepția zilei de 21 octombrie, atunci când Luna poposește în casa subconștientului și îți produce oscilații de stare de spirit, nu ai motive să te îndoiești că aștrii nu vor fi de partea ta în această săptămână cu doza necesară de energie și tonus mental pozitiv. Ce-i drept, s-ar putea să nu le simți influența benefică prea des, dar dacă faci un exercițiu de voință, ele te vor susține.






Horoscop 21-27 octombrie 2019, Balanţă:

Marți și miercuri, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, semn cum că în prima parte a acestei săptămâni poți avea tendința de a fi prea critic(ă) cu tine însuți(ăți). Încearcă să vezi ce anume te determină să ai o astfel de atitudine vizavi de propria persoană și care este impactul ei asupra modului în care merg lucrurile între tine și ceilalți.


Horoscop 21-27 octombrie 2019, Scorpion:

Soarele poposește miercurea aceasta în zodia nașterii tale, indiciu că la mijlocul acestei săptămâni se deschide o perioadă în care trebuie să acorzi mai multă atenție propriei persoane, atât la nivel fizic, cât și interior. Acest lucru înseamnă că sunt favorizate activitățile care presupun să ai grijă de tine. O tunsoare nouă sau un articol de îmbrăcăminte nou te poate face să te simți ca un om nou.


Horoscop 21-27 octombrie 2019, Săgetător:

Soarele pătrunde miercurea aceasta în casa subconștientului din horoscopul tău general, indiciu că de la mijlocul acestei săptămâni începând, ai putea fi mai introspectiv(ă) decât de obicei. Iată deci un moment bun să te concentrezi pe redobândirea echilibrului la nivel interior, mai ales dacă ai trecut printr-o perioadă mai stresantă în ultima vreme. Găsește-ți timp pentru tine dacă poți.






Horoscop 21-27 octombrie 2019, Capricorn:

Cu excepția zilei de 26 octombrie, atunci când s-ar putea să fii silit(ă) să faci unele lucruri pe care nu ai vrea neapărat să le faci, te bucuri de un tonus mental bun și de bună dispoziție. Ar fi bine să mai lucrezi la modul în care te manifești atunci când vine vorba de unele situații de viață. Ai nevoie să dai dovadă de ceva mai multă stăpânire de sine și de capacitatea de a nu lua în nume de rău.


Horoscop 21-27 octombrie 2019, Vărsător:

Joi și vineri, Luna se mișcă prin casa filozofiei de viață din horoscopul tău general, moment numai bun să găsești timp la sfârșitul săptămânii să reflectezi la unele întâmplări de viață care te-au pus pe gânduri în ultima vreme. S-ar putea să constați că ele au venit la pachet cu lecții care te pot ajuta să eviți unele greșeli care te pot costa scump pe viitor. Încearcă să ți le însușești cât mai repede.


Horoscop 21-27 octombrie 2019, Peşti:

Soarele poposește miercurea aceasta în casa filozofiei de viață din horoscopul tău general, indiciu că te așteaptă câteva săptămâni în care trebuie să te concentrezi mai mult de dezvoltarea personală. Caută să îți faci mai mult timp decât până acum să reflectezi la alegerile din trecut și să mergi la seminare motivaționale.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS