Topul zodiilor care nu sunt întotdeauna subtile

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Topul zodiilor care nu sunt întotdeauna subtile


Avem în jurul nostru persoane care sunt întotdeauna deschise cu privire la detaliile din viața lor și nu au nicio problemă cu asta, dar mai sunt și cele care sunt opusul lor, care nu știu cum să își ascundă sentimentele sau să dea semnale subtile atunci când își doresc.

Nu spunem că ar trebui să facem parte dintr-o categorie sau alta, ci doar că este important să îți dai seama când anume ar trebui să fii subtilă și când nu. Pe lângă asta, contează să fii sinceră și să spui întotdeauna ceea ce gândești. Iar când vine vorba de cum să îl faci conștient pe cel de care îți place de sentimentele tale, urmează-ți instinctul și nu te ghida după așa-zise reguli.

Astrologia vine în ajutorul nostru și ne spune care sunt cele 5 zodii care nu reușesc să fie subtile în viața de zi cu zi:


1. Berbec:

Femeia Berbec se dedică în totalitate proiectelor în care ea este implicată, astfel că oricât de mult și-ar dori, niciodată nu o să știe cum să fie subtilă. Entuziasmul ei îi face această misiune imposibilă, fiind mereu deschisă la aventuri și experiențe noi. Pe lângă asta, nu are niciodată răbdare și își asumă până la capăt ceea ce spune sau face.






2. Leu:

Femeile Leu sunt mereu deschise și sociabile. Pe lângă asta, au o personalitate extrem de interesantă cu care reușesc să atragă pe oricine. Atunci când au o idee, vor face orice le stă în putință pentru a reuși să o ducă la capăt, iar astfel nu vor reuși să țină ascunse proiectele în care sunt implicate. Sunt mereu sincere și subtilitatea nu le stă în caracter.


3. Taur:

Femeia Taur face parte din categoria celor care nu știu cum să fie subtile. Personalitatea ei poate cuceri pe oricine și are un minunat simț al determinării. Întotdeauna va face ceea ce își propune, chiar dacă pe parcurs va avea parte de anumite obstacole. Nu așteaptă o confirmare din partea celor din jur și mereu va spune lucrurilor pe nume.






4. Săgetător:

Femeia Săgetător are extrem de multă încredere în propria persoană și știe cum să facă față momentelor grele prin care trece. Astfel că, oricât de mult și-ar dori, toți apropiații ei știu atunci când se confruntă cu perioade mai puțin bune. Pentru ea, adevărul constituie un punct important al oricărei relații, fie ea de prietenie, sentimentală sau profesională, iar subtilitatea nu este punctul ei forte.


5. Scorpion:

Personalitatea femeii Scorpion nu îi permite să fie subtilă și spunem asta pentru că ea mereu este deschisă și trăiește totul la intensitate maximă. Este ambițioasă și mereu le spune celor din jur care sunt proiectele în care se implică. Din acest motiv, nu își dorește ca cineva să îi preia din atribuții, având tendința de a deține controlul, chiar și atunci când nu este cazul.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS