Ce culoare ar trebui să aibă aura zodiei tale și de ce?

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce culoare ar trebui să aibă aura zodiei tale și de ce?

Berbec:

Berbecul gândește și vorbește cu foc în ochi și pasiune în suflet. Este cunoscut pentru impulsivitatea și furia sa. Aceste trăsături sunt motivul pentru care culoarea aurei sale va fi roșu aprins. Nu pentru că este o persoană nervoasă, ci pentru că roșul este culoarea perfectă pentru a exprima cine e cu adevărat. E pasional și neînfricat. În timp ce unii sunt intimidați de forța sa, alții sunt intrigați.


Taur:

Energia și aura Taurului întruchipează la perfecție semnele de pământ. E o persoană realistă care caută mereu să se perfecționeze, dar și pasională și creativă. Are o înclinație spre lucrurile fine. Culoarea aurei sale este portocaliu roșiatic, pentru că portocaliul este culoarea primordială a lumii creative, iar roșul simbolizează dragostea și pasiunea. Ține foarte mult la familie și la relațiile sale.


Gemeni:

Gemenii sunt cunoscuți pentru energia lor și pentru personalitatea lor amuzantă, sălbatică și liberă. Culoarea aurei lor este galben, care simbolizează fericirea, înțelepciunea și imaginația. Gemenii sunt o reprezentare îngerească a tinereții și a curajului.


Rac:

Racul este foarte grijuliu cu cei pe care îi iubește și se lasă mereu ghidat de inimă. De aceea, culoarea aurei lui este albastru. Vorba lui e blândă, iar faptele lui pline de compasiune. Inima sa este puternică, iar mintea și mai puternică. Deține o putere rară, puterea de a avea răbdare. El e lipiciul care ține lucrurile și oamenii împreună, făcând ca aura lui să fie de neegalat.


Leu:

Leul s-a născut pentru a fi lider. Știe ce vrea și nu va lăsa pe nimeni să îi stea în cale. Este evident de ce culoarea aurei lui este auriul. Leul caută aventura și oamenii vin la el pentru îndrumare. Cel mai mai bun lucru pe care crede că îl poate face pentru el este să-și îndeplinească toate visurile, speranțele și dorințele. Motivația sa îi inspiră pe ceilalți. E adesea lăudat pentru modul clar de gândire, precum și pentru judecata sa obiectivă asupra altor persoane.


Fecioară:

Fecioara este foarte analitică și tipicară. Din aceste motive, culoarea aurei sale este albastru verzui. Este un suflet sensibil, cu o mulțime de gânduri și opinii care îi trec prin minte. De asemenea, vrea să facă totul pe cont propriu, deoarece viziunea sa contează cel mai mult pentru ea. Unii îi admiră aura, pe când alții nu o înțeleg și totuși o apreciază.


Balanţă:

Balanța e o persoană magnifică, cu un suflet foarte bun. Culoarea aurei sale este roz. E plină de viață și energie și are tendința de a face pe oricine să simtă extaz. Îi place să arate bine mereu și să se simtă bine, lucruri molipsitoare de altfel. Motivul pentru care rozul aurei sale este blând și primitor este pentru că reprezintă optimism și speranță.


Scorpion:

Scorpionul e o persoană înverșunată care e adesea înțeleasă greșit. Pasiunea sa pentru oameni și lucruri e mai adâncă decât și-ar putea imagina cineva vreodată. Acesta este motivul pentru care culoarea aurei sale este vișiniu. Cu toate acestea, aura sa nu este întotdeauna la vedere, este interactivă în funcție de situația în care se află sau de persoanele cu care se află. Iar când e activă, oamenii se tem, dar nu pentru că energia sa este înfricoşătoare, ci pentru că nu au întâlnit niciodată o persoană cu o energie atât de puternică precum a sa.


Săgetător:

Săgetătorul este un spirit liber. Se bazează doar pe intuiția sa și se bucură să se lase purtat de val. De aceea, culoarea aurei sale este albastru deschis. Acesta are un mod divin de a gândi și de a privi lumea. Aura sa este primitoare și îi face pe cei din jurul său să fie calmi.


Capricorn:

Capricornul emană încredere prin toți porii. Culoarea aurei sale este albastru violet. Violetul reprezintă curajul de a intra în joc și albastrul simbolizează voința puternică. Nivelul său de energie este foarte ridicat față de ceilalți oameni din jurul lui.


Vărsător:

Vărsătorul este o persoană foarte apreciată și de încredere. Culoarea aurei sale este violetul. Este o ființă radiantă, carismatică, plină de viață și iubire. Perspectiva sa asupra vieții este diferită față de a celorlalți. Cu toate acestea, îi atrage cu ușurință pe oameni să-i urmeze modul de viață.


Peşti:

Peștii sunt cunoscuți pentru emotivitatea lor. Culoarea aurei lor este indigo, ce mai profundă nuanță de albastru. Și, în timp ce albastrul reprezintă calmul, indigoul reprezintă sensibilitatea sa. Gândurile și emoțiile lor sunt mai profunde și mai complexe decât ale celorlalți. Mai mult decât atât, adoră să ajute și să vindece oamenii, pentru că aura lor este foarte primitoare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS