Horoscopul dragostei, 18 august 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 18 august 2019


Horoscop 18 august 2019, Berbec:

Dacă întâmpinați probleme în dragoste, dragi Berbeci, nu cereți sfatul nimănui, ci bazați-vă doar pe ce va spune intuiția.


Horoscop 18 august 2019, Taur:

Taurii nu cred deloc în coincidențe, așa că vor interpreta niște semnale din partea unei persoane că pe o invitație mai îndrăzneață.


Horoscop 18 august 2019, Gemeni:

Gemenii sunt într-o pasă tristă astăzi, au nevoie de oameni și de activități care să le redea entuziasmul.


Horoscop 18 august 2019, Rac:

Iar Racii pot decide să pună capăt unei povești cu suișuri și coborâșuri. E vorba de o situație care le consumă foarte multă energie.






Horoscop 18 august 2019, Leu:

O zi plină de aventuri și de întâmplări ce vor deveni amintiri plăcute pentru Lei. Timpul petrecut cu cei dragi îi va încarcă sufletește.


Horoscop 18 august 2019, Fecioară:

Fecioarele așteaptă că o persoană să le demonstreze că merită să le stea alături. Sunt puțin viclene și parcă se distrează pe seama cuiva.






Horoscop 18 august 2019, Balanţă:

Chiar când credeau că o problema este fără rezolvare, Balanțele găsesc o soluție minune care îi va scapă de multe griji de acum.


Horoscop 18 august 2019, Scorpion:

Scorpionii rămân în continuare printre preferații lui Cupidon. Zilele cu soare lângă persoana iubită parcă nu mai au sfârșit.


Horoscop 18 august 2019, Săgetător:

Săgetătorilor le poate atrage atenția o persoană cu care nu credeau că au prea multe în comun. Acești nativi sunt imprevizibili și își schimbă des opiniile.






Horoscop 18 august 2019, Capricorn:

Norocul este și de partea Capricornilor astăzi în dragoste. O poveste începe să capete contur, iar ei să spere la un viitor alături de cineva drag.


Horoscop 18 august 2019, Vărsător:

Vărsătorii, în schimb, nu încheie foarte bine săptămâna. O veste proastă le poate da peste cap toată starea bună de până acum.


Horoscop 18 august 2019, Peşti:

Peștii nu vor decât să lenevească și să petreacă timp cu ei înșiși, ceea ce nu sună deloc a un plan prea rău.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS