Horoscopul zilei de sâmbătă, 13 iulie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 13 iulie 2019


Horoscop 13 iulie 2019, Berbec:

Berbecii ar fi mai câștigați dacă și-ar petrece sâmbăta în familie, alături de cei dragi, și nu umblând după plăceri de moment, altfel riscul de epuizare mentală este mare. Încearcă să ignori tentațiile, oricum vor fi la tot pasul, și concentrează-te pe lucruri care au semnificație și te fac mai puternic. Și nu uita să discuți cu cei dragi, s-ar putea ca unii să aibă probleme despre care nu ai nici cea mai mică idee.


Horoscop 13 iulie 2019, Taur:

Taurii decid să își asume responsabilitatea pentru greșelile din ultima perioadă, din relația de cuplu. Însă între a lua problemele în piept și a te lăsa copleșit de regrete este o linie fină, ușor de trecut. Nativii din Taur nu ar trebui să pice pradă tentației de a nu mai face nimic, pentru a evita un nou pas greșit. Grija e una, frica e cu totul altceva. Iar cu frică nu se poate rezolva nimic.


Horoscop 13 iulie 2019, Gemeni:

Puși în fața unor decizii importante, Gemenii își petrec întreaga zi analizând fiecare problemă în parte, în încercarea de a găsi soluția ideală. Din păcate, s-ar putea ca o astfel de soluție să nu existe. De multe ori avem de ales între un rău mare și unul ceva mai mic, chiar dacă nu ne convine. În orice caz, o problemă rezolvată e preferabilă unei amânări. Lucrurile nu se vor rezolva de la sine și sub nicio formă nu se vor îmbunătăți fără pași fermi.






Horoscop 13 iulie 2019, Rac:

Nu este exclus ca Racii să aibă parte de o reîntâlnire emoționantă cu o persoană din trecut, care le-a marcat destinul. O fostă iubire sau o persoană alături de care au trăit momente unice le dă lumea peste cap, iar sentimente considerate ca fiind stinse revin cu o intensitate care copleșește. Cei care au idei cu privire la o nouă poveste de dragoste ar face bine să amâne orice pas pentru câteva zile. Emoțiile puternice i-ar putea duce acolo unde nu și-au dorit niciodată.


Horoscop 13 iulie 2019, Leu:

Pentru Lei e o zi în care se pot bucura de succes în plan sentimental. Fie că e vorba despre revigorarea unei relații, fie că e vorba despre o nouă dragoste, aștrii vă sunt foarte favorabile astăzi. Horoscopul îndeamnă în schimb la precauție în ceea ce privește marile achiziții sau transferurile financiare. De asemenea, nu e recomandat nici să împărtășiți cu cineva proiectele pe care vi le-ați propus.


Horoscop 13 iulie 2019, Fecioară:

Astăzi, Fecioarele ar trebui să evite purtarea unor discuții în contradictoriu. Există riscul ca discuțiile să degenereze, iar unele afirmații v-ar putea strica orice bunădispoziție. Încercați să petreceți ziua liberă mai degrabă în compania prietenilor sau bucurați-vă de sport ori de hobby-urile voastre pentru a menține un ton pozitiv, spune horoscopul. Iar dacă mergeți la cumpărături, ar fi bine să evitați cheltuielile mari.






Horoscop 13 iulie 2019, Balanţă:

Sâmbătă, pentru Balanțe, bunădispoziția va fi alimentată de o serie de evenimente cu încărcătură pozitivă. Fie că e vorba despre o reuniune publică, de o întâlnire cu mai mulți prieteni sau de o reuniune de familie, veți avea parte de entuziasm și atmosferă plăcută. Horoscopul recomandă în schimb să evitați efortul fizic sau exercițiile grele, dacă practicați sport/fitness.


Horoscop 13 iulie 2019, Scorpion:

Pentru Scorpioni, se pare că astăzi nu e o zi tocmai favorabilă pentru a încerca să vă impuneți cu orice preț punctul de vedere în fața celorlalți. Asta ar putea fi valabil dacă sunteți angajați în derularea unui proiect cu mai multe persoane sau dacă participați la un eveniment, precum o întâlnire de familie sau între prieteni. Complimentele și politețea în astfel de situații vă vor aduce mai mult câștig, spune horoscopul.


Horoscop 13 iulie 2019, Săgetător:

Săgetătorii ar putea resimți sentimente de invidie față de o persoană apropiată, care are un succes neașteptat. Deși normale, aceste emoții scot la iveală ceva foarte important. Este posibil ca anumite dorințe să fi rămas neîndeplinite, de unde și sentimentul neplăcut resimțit. În loc să te concentrezi pe alte persoane, află ce îți dorești cu adevărat. Poate că drumul pe care mergi nu ți se potrivește, iar în agitația de zi cu zi nu ai observat acest lucru.






Horoscop 13 iulie 2019, Capricorn:

Capricornii care vor să-și urmărească visul să nu se aștepte la încurajări. Adevărul este că cei mai mulți oameni ezită să-și asume riscuri, de frica unui eșec, dar nici nu vor să-i vadă pe alții reușind. Așa că, în drumul pe care mergi, vei fi aproape singur. Asta nu ar trebui să te descurajeze. Atunci când vei ajunge la finalul acestei călătorii vei deveni o sursă de inspirație pentru cei din jur și, în felul tău, vei putea schimba lumea în bine.


Horoscop 13 iulie 2019, Vărsător:

Vărsătorii pun prea multă presiune pe ei și, astfel, se supun la un chin nemeritat. Nu este nimeni obligat prin lege să fie fericit și să ajungă pe culmile succesului. Micile plăceri sunt cele care dau savoare vieții, nu ți le refuza pentru o iluzie pe termen lung. Trăiește clipa, deși sună banal. E, de fapt, tot ce ai.


Horoscop 13 iulie 2019, Peşti:

Peștii riscă să ajungă în situații delicate, dacă continuă să-și împartă inima între mai multe persoane. O alegere este necesară, altfel va veni momentul în care singura opțiune va fi singurătatea și un sentiment de vinovăție. Ocaziile în dragoste nu vin la nesfârșit, iar jumătatea ar putea fi mai aproape decât îți imaginezi. Evită tentațiile și alege calea responsabilității, nativii din zodia Pești strălucesc atunci când aleg calea grea, dar corectă.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS