Horoscopul dragostei, 18 iulie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 12 iulie 2019


Horoscop 18 iulie 2019, Berbec:

BERBECII nu ştiu ce să mai facă să îi reintre în graţii persoanei iubite, după ce au greşit cu nişte promisiuni neonorate.


Horoscop 18 iulie 2019, Taur:

TAURII pot întâlni total întâmplător un om cu totul special şi demn de toată încrederea din lume.


Horoscop 18 iulie 2019, Gemeni:

GEMENII încep să devină mai stabili în dragoste, mai chibzuiţi, mai serioşi. Nu este exclus să se gândească la pasul cel mare chiar.






Horoscop 18 iulie 2019, Rac:

RACII sunt perfecţionişti şi nu acceptă cea mai mică greşeală nici din partea celorlalţi, lucru ce le-ar putea aduce ceva critici.


Horoscop 18 iulie 2019, Leu:

Nativii LEU, după o perioadă mai tumultoasă în relaţia lor, simt că lucrurile încep să se îndrepte. Este nevoie, însă, de multă răbdare.


Horoscop 18 iulie 2019, Fecioară:

FECIOARELE pot fi dezamăgite de un prieten drag în care şi-au pus toată încrederea, însă... s-a dovedit a fi altfel decât credeau.






Horoscop 18 iulie 2019, Balanţă:

BALANŢELE devin geloase şi posesive acolo unde simt că le este ameninţat locul şi nu se dau în lături de la a arăta asta.


Horoscop 18 iulie 2019, Scorpion:

Veşti mai bune pentru SCORPIONI în dragoste. După o perioadă mai sumbră în plan SENTIMENTAL, pare că iese soarele.


Horoscop 18 iulie 2019, Săgetător:

SĂGETĂTORII sunt cam pesimişti şi parcă se împiedică şi de un fir de praf. Puţin mai multă poftă de viaţă, dacă vreţi să îndreptaţi o situaţie.






Horoscop 18 iulie 2019, Capricorn:

Dragi CAPRICORNI, nu tot ce aţi planificat astăzi va fi dus la bun sfârşit, mai ales că poate interveni o schimbare de planuri.


Horoscop 18 iulie 2019, Vărsător:

VĂRSĂTORII au parte şi de bucurii şi de lucruri mai puţin plăcute în egală măsură. Foarte importantă astăzi e comunicarea cu partenerul.


Horoscop 18 iulie 2019, Peşti:

PEŞTII ar putea decide, în sfârşit, să poarte o discuţie cât se poate de sinceră cu partenerul, în care să îi facă nişte mărturisiri... cam dureroase.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS