Horoscopul zilei de sâmbătă, 4 mai 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 4 mai 2019


Horoscop 4 mai 2019, Berbec:

Cei născuţi în zodia Berbecului ar face bine să fie atenți la ce se întâmplă în jur, chiar dacă au multe probleme de rezolvat. O ocazie unică ar putea trece neobservată, pe plan sentimental. Nu toate privirile sunt la fel, urmărește cu atenție persoanele cu care interacționezi. S-ar putea ca unele întâlniri sau discuții să nu fie tocmai coincidențe. Dacă simți o conexiune specială nu ezita să acționezi.


Horoscop 4 mai 2019, Taur:

Cei născuţi în zodia Taurului ar putea avea tendința de a lenevi toată ziua. În mod bizar, această alegere îi va obosi mai mult. Nu lăsa circumstanțele să îți dicteze atitudinea față de viață. Ieși cu prieteni, dă telefoane, o plimbare prin oraș ar putea duce la evenimente neprevăzute. Dacă simți că nu ai noroc trebuie să ți-l faci sigur. Iar canapeaua nu este tocmai cel mai bun loc pentru a începe. Se poate întâmpla orice, dacă te afli la locul și momentul potrivit.


Horoscop 4 mai 2019, Gemeni:

Cei născuţi în zodia Gemenilor învață o lecție prețioasă în dragoste de la o persoană în vârstă. Câteodată, astfel de sfaturi pot schimba complet destine. Nu e totul ceea ce pare, iar romantismul se stinge ușor, dar sigur, dacă nu știi cum să întreții flacăra. Ascultă cu atenție ce ți se spune. Oamenii trecuți de prima tinerețe dau cele mai bune sfaturi, pentru că nu au niciun interes personal. Integrează noile cunoștințe în personalitatea ta și vei privi lumea cu alți ochi.






Horoscop 4 mai 2019, Rac:

Cei născuţi în zodia Racului au probleme de natură juridică sau care nu-și vor găsi rezolvarea decât prin hotărârea unei instanțe în chestiuni ce privesc locul de muncă al unui Rac; este vorba, în principal, de latura contractuală și, secundar, de cea materială. Atenție la conflictele care s-au desfășurat departe de ochii și urechile nativului, care descoperă acum de cine a fost „lucrat” în secret.


Horoscop 4 mai 2019, Leu:

Cei născuţi în zodia Leului nu se vor lăsa influențați sau intimidați ori prea lesne convinși, e de bănuit că nu vor pregeta să-i contrazică pe unii și pe alții, indiferent de vârsta sau de rangul acelora. Uneori, spre ei pot veni informații destabilizatoare care le vor băga îndoiala în suflet.


Horoscop 4 mai 2019, Fecioară:

Cei născuţi în zodia Fecioarei vor avea menirea de a pune punct unui drum, cu bune și rele, început anul trecut pe vremea aceasta și de a pune bazele unui circuit nou pentru următorul an. Mesajul acestei etape este destul de clar, nativii înțelegând, fără prea mult efort, unde și cum trebuie să intervină pentru a-și duce la bun sfârșit proiectul lor de viață.






Horoscop 4 mai 2019, Balanţă:

Cei născuţi în zodia Balanţei vor suferi, astăzi, o trădare majoră în dragoste. Exact atunci când credeaţi că totul este perfect, destinul se întoarce împotriva voastră, iar persoana alături de care credeaţi că veţi îmbătrâni vă va trăda încrederea. Este momentul pentru a vă face ordine în viaţă, de a gândi un nou început şi de a încerca să vă schimbaţi percepţia despre oameni. Nu toată lumea merită încrederea voastră. Încrederea se câştigă!


Horoscop 4 mai 2019, Scorpion:

Cei născuţi în zodia Scorpionului vor afla astăzi un secret tulburător despre persoana pe care o consideră cea mai bună prietenă. Veţi descoperi, prin intermediul unui terţ, că persoana iubită este interesată de cel mai bun prieten. Nu vă lăsaţi duşi de val şi încercaţi să aflaţi adevărul cu orice preţ. Deşi nu este nimic confirmat, aţi putea fi tentaţi să distrugeţi totul în jurul vostru. Există posibilitatea să nu fie adevărat şi să riscaţi astfel nu doar relaţia amoroasă, ci şi cea din copilărie. Fiţi circumspecţi, însă nu vă lăsaţi călcaţi în picioare.


Horoscop 4 mai 2019, Săgetător:

Cei născuţi în zodia Săgetătorului vor avea parte, astăzi, de un câştig uriaş. Astrele nu au dezvăluit totuşi întreaga schemă rezervată pentru voi, astfel că norocul se poate referi la orice aspect al vieţii voastre. Este momentul să riscaţi pentru că altfel nu veţi ajunge niciodată să vă îndepliniţi planul. Bucuraţi-vă de micile bucurii ale vieţii, alături de familie, persoana iubită sau prieteni şi veţi descoperi că, în realitate, viaţa voastră este una foarte bună.






Horoscop 4 mai 2019, Capricorn:

Capricornii ar putea fi în pericol astăzi de a-şi pierde încrederea în sine. Asigurați-vă că acest lucru nu se întâmplă, iar, dacă aveţi probleme în acest sens, apelaţi la un profesionist. Cu toate acestea, ziua de astăzi are părţi foarte bune, mai ales de ordin financiar. Însă, vă recomandăm să vă revizuiți bugetul pentru a elimina și unele cheltuieli excesive. Există o șansă de a primi o sumă de bani importantă.


Horoscop 4 mai 2019, Vărsător:

trebuie să-şi urmeze ce-i spune inima astăzi. Vizitați prietenii și familia, care trăiesc prea departe pentru a-i vedea în fiecare zi. Cu toate acestea, va fi nevoie de precauție în conversațiile cu aceste persoane, deoarece există riscul ca o discuţie să jignească o persoană în vârstă. Renunţaţi la frustrările pe care le aveţi în privinţa acestui om, pentru că nu este momentul abordării unui astfel de subiect.


Horoscop 4 mai 2019, Peşti:

Peştii trebuie astăzi să evite întrebările provocatoare, indiferent cat de tentant este sa le puneţi. Potențialul pentru o situație provocatoare va fi peste tot astăzi, acasă, petreceri, chiar și evenimente culturale. Tot astăzi există şansa de a aduce vieţii o infuzie de fericire. Încercați să petreceți ceva timp în aer liber și în spațiu deschis, cu activități destinate dezvoltării de sine.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS