Horoscopul dragostei, 4 mai 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 3 mai 2019


Horoscop 4 mai 2019, Berbec:

Berbecii vor fi invitaţi la o plimbare sau la o cină romantică, acolo unde vor afla noutăţi care le pot da idei de vacanţă.


Horoscop 4 mai 2019, Taur:

În viaţa sentimentală a Taurilor au loc schimbări majore. Fie se gândesc să se mute cu persoana dragă, fie chiar să o ceară în căsătorie.


Horoscop 4 mai 2019, Gemeni:

Gemenii nu trebuie să rateze oportunitatea de a pleca într-o călătorie alături de persoana iubită.






Horoscop 4 mai 2019, Rac:

Aştrii sunt de partea Racilor astăzi. Aceşti nativi vor primi cadoul mult visat de la persoana iubită, ceea ce le va însenina întreaga zi.


Horoscop 4 mai 2019, Leu:

Leii vor avea o zi lipsită de evenimente importante pe care o vor petrece odihnindu-se.


Horoscop 4 mai 2019, Fecioară:

În viaţa Fecioarelor se anunţă mici schimbări, mai ales pe plan social şi sentimental. Nu trebuie să se sperie. Toate vor fi în bine!






Horoscop 4 mai 2019, Balanţă:

Balanţele sunt pe cale să facă un pas important în viaţă. Ar fi bine totuşi să se mai gândească înainte de a lua o decizie.


Horoscop 4 mai 2019, Scorpion:

Scorpionii sunt hotărâţi să pornească pe un nou drum. Primul pas în acest sens îl fac implicându-se într-o nouă relaţie.


Horoscop 4 mai 2019, Săgetător:

Săgetătorii ar trebui să poarte o discuţie serioasă cu persoana iubită. Conjunctura astrală îi va ajuta să rezolve toate problemele sentimentale.






Horoscop 4 mai 2019, Capricorn:

În sfârşit, Capricornii au noroc în dragoste. După încercări rămase fără rezultat, astăzi e ziua în care totul pare să meargă spre deznodământul pe care şi-l doreau de multă vreme.


Horoscop 4 mai 2019, Vărsător:

Vărsătorii vor primi o invitaţie la o zi de naştere sau la o cununie civilă, e un moment festiv de la care nu vor lipsi.


Horoscop 4 mai 2019, Peşti:

Peştii vor fi invitaţi la o petrecere în această seară. Deşi nu le surâde ideea ar trebui totuşi să accepte pentru că acolo ar putea cunoaşte o persoană interesantă.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS