Horoscopul dragostei, 3 mai 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 3 mai 2019


Horoscop 3 mai 2019, Berbec:

Iar Berbecii se pot baza pe familie, atunci când au nevoie de sprijin pentru realizarea proiectelor personale.


Horoscop 3 mai 2019, Taur:

Taurii aşteaptă veşti bune sau informaţii preţioase din străinătate. Nu e rău să stea cu ochii pe telefon, dar nu ar trebui să exagereze şi să îşi neglijeze partenerul.


Horoscop 3 mai 2019, Gemeni:

Gemenii sunt vulcanici şi astăzi ar putea avea reacţii care nu sunt tocmai la locul lor. Sentimentele nu trebuie ascunse, dar n-ar strica să fie mai ponderaţi.






Horoscop 3 mai 2019, Rac:

Racii sunt foarte preocupaţi astăzi de sănătate. Fac sport, ba mai mult, se gândesc să consulte un nutriţionist.


Horoscop 3 mai 2019, Leu:

Leii sunt nevoiţi să pună piciorul în prag. Mai bine o problemă rezolvată la timp decât mii de discuţii contradictorii şi, evident, inutile.


Horoscop 3 mai 2019, Fecioară:

De discuţii au avut parte şi Fecioarele zilele trecute şi le-a cam luat gura pe dinainte. Nu e timpul pierdut să îşi ceară iertare, un gest tandru sau un cadou frumos face cât o mie de cuvinte.






Horoscop 3 mai 2019, Balanţă:

Pentru voi dragi Balanţe, orice ieşire din casă poate fi de bun augur. Schimbaţi un pic traseul vostru obişnuit casă-serviciu, alegeţi şi rute ocolitoare pentru că pot apărea surprize plăcute.


Horoscop 3 mai 2019, Scorpion:

Dragi Scorpioni, astăzi vi se cer explicaţii pentru fiecare pas pe care îl faceţi. Dacă cineva nu este de acord cu voi, asta nu înseamnă că aţi făcut ceva greşit.


Horoscop 3 mai 2019, Săgetător:

Dragi Săgetători dacă plănuiţi ceva schimbări sentimentale, acum este momentul să le faceţi. Veţi avea posibilitatea astăzi să cunoaşteţi persoane interesante.






Horoscop 3 mai 2019, Capricorn:

Amintirile joacă un rol important în viaţa Capricornilor astăzi. Se gândesc la toate persoanele care le-au adus fericire, îşi vor aduce aminte de prietenii vechi şi vor învăţa ceva important din experienţele trecute.


Horoscop 3 mai 2019, Vărsător:

Relaţia cu persoana iubită decurge excelent dragi Vărsători. Vă faceţi împreună planuri de viitor şi, că niciodată, veţi fi de acord asupra tuturor aspectelor.


Horoscop 3 mai 2019, Peşti:

Comunicarea decurge excelent astăzi pentru Peşti. O ieşire în oraş cu o persoană dragă pe care nu au mai văzut-o de ceva timp poate fi exact relaxarea de care aveau nevoie.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS