Horoscopul zilei de marți, 2 octombrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marți, 2 octombrie 2018


Horoscop 2 octombrie 2018, Berbec:

Berbecii astăzi au şansa să îngroape securea războiului, cu o anumită persoană cu care au avut conflicte numeroase din trecut. Primul pas va fi făcut de aceasta şi, chiar dacă, iniţial vă bate gândul să refuzaţi această ofertă de pace, ar trebui să vă gândiţi la viitor. Poate ar fi mai bine să menţineţi o legătură bazată pe respect, calm şi înţelegere între voi, mai ales că la un moment dat aţi putea avea nevoie de ajutor. În general este o zi productivă.


Horoscop 2 octombrie 2018, Taur:

O zi plină de surprize şi momente plăcute pentru Tauri. Veţi primi foarte multe laude şi complimente, mai ales la serviciu. Poate vestimentaţia, felul în care v-aţi aranjat sau o nouă coafură a atras atenţia colegilor care v-au apreciat schimbarea. În orice caz, toate aceste vorbe bune vă vor da o stare foarte bună întreaga zi. În sfera amoroasă ar trebui să luaţi anumite decizii, dar nu vă pripiţi. Gândiţi-vă toate opţiunile, discutaţi cu partenerul/partenera şi hotărâţi împreună ce este de făcut în legătură cu o problemă care nu vă dă pace.


Horoscop 2 octombrie 2018, Gemeni:

Gemenii trebuie să fie discreţi astăzi, fără să divulge informaţii confidenţiale legate de planurile lor personale, nici măcar persoanelor apropiate. S-ar putea să dezvoltaţi îndoieli şi în rândul prietenilor care nu vă înţeleg prea bine şi nu acceptă acţiunile voastre fără puţină judecată, aşa că cel mai bine este să fiţi puţin mai retraşi o perioadă. Concentraţi-vă asupra unor proiecte importante în următoarea perioadă şi găsiţi modalităţi pentru a le duce la bun sfârşit într-un mod exemplar, dând dovadă de profesionalism în faţa şefilor.

Horoscop 2 octombrie 2018, Rac:

Racii au nevoie de multă energie astăzi, motiv pentru care gustările dintre mese ar trebui să fie pline de calorii. Aveţi de realizat un proiect urgent şi important, motiv pentru care nu vă permiteţi nicio secundă de repaos, mai ales că şefii sunt atenţi la îndemânarea voastră. Nu trebuie să fiţi dezamăgiţi, poate fi o ocazie perfectă de a vă arăta priceperea în faţa acestora şi, cine ştie, poate un bonus financiar vă aşteaptă după colţ.


Horoscop 2 octombrie 2018, Leu:

Leii au o zi interesantă, plină de surprize şi momente plăcute. Veţi întâlni pe cineva şi veţi petrece câteva ore bune împreună. Se poate transforma într-o prietenie adevărată, sinceră şi de durată, ori chiar într-o frumoasă poveste de dragoste, mai ales că se va dovedi că aveţi multe lucruri în comun. În ceea ce priveşte sfera financiară, v-aţi gândit deja de prea mult timp să vă depăşiţi zona de confort pentru a vă mări venitul. Este momentul să faceţi pasul îndrăzneţ. Poate aveţi o pasiune care se poate transforma într-o afacere cu adevărat profitabilă, de ce să rataţi ocazia de a face ce vă place şi de a avansa în plan profesional?


Horoscop 2 octombrie 2018, Fecioară:

În această zi astrologii vă sfătuiesc să utilizaţi tactul şi diplomaţia în relaţia cu partenerul/partenera, evitând mai ales ultimatumurile. Există riscul ca cel iubit, obosit de argumente nesfârşite şi înţepături, să pună capăt relaţiei voastre. Dacă aveţi sentimente puternice faţă de această persoană, renunţaţi complet la orgolii şi supărări copilăreşti, discutaţi-vă problemele şi încercaţi să găsiţi o soluţie pentru a readuce pacea şi liniştea în cuplu. În afaceri, lucrurile merg bine, nu apar conflicte, iar colegii au doar cuvinte de laudă la adresa voastră.


Horoscop 2 octombrie 2018, Balanţă:

O zi destul de tensionată pentru Balanţe, care îşi vor găsi confortul şi înţelegerea făcându-le o vizită rudelor apropiate. Discutaţi cu acestea despre problemele voastre recente. Vârsta lor va arăta înţelepciune, iar sfaturile vor fi perfecte pentru a găsi rezolvări situaţiilor conflictuale în care aţi intrat la serviciu. Un concediu ar fi de asemenea o idee perfectă pentru a vă relaxa, mai ales că în ultimul timp v-aţi consumat întreaga energie cu diferite proiecte complicate. Petreceţi timp cu prietenii sau familia, plecaţi într-o excursie sau mergeţi la un festival local.

Horoscop 2 octombrie 2018, Scorpion:

Scorpionii au motive să zâmbească astăzi. Veţi avea parte de o creştere financiară uriaşă, în urma unui proiect finalizat cu mult profesionalism. Bucuraţi-vă de acest moment, dar nu vă aşteptaţi ca de fiecare dată să primiţi „felicitări” asemănătoare. Continuaţi să depuneţi însă efort, să daţi dovadă de pricepere, îndemânare şi dedicare, iar lucrurile bune nu vor înceta să apară. În dragoste veţi avea parte de o surpriză neaşteptată, din partea unei persoane cu adevărat speciale.


Horoscop 2 octombrie 2018, Săgetător:

Săgetătorii se pot bucura de timp liber, mai ales că au nevoie de puţină relaxare, din cauza unor mici probleme de sănătate, din cauza vremii capricioase. Dacă simptomele persistă, un consult medical ar fi recomandat, mai ales că leacurile băbeşti nu dau întotdeauna roade. Dacă nu aveţi însă problemele medicale în acest moment şi nicio răceală nu dă semne să apară, această zi va fi în general plăcută şi liniştită. Ieşiţi în oraş cu prietenii, rudele sau cineva special, mergeţi la un film, în parc sau luaţi în considerare chiar o escapadă la munte.


Horoscop 2 octombrie 2018, Capricorn:

Capricornii trebuie să se concentreze mai mult asupra sănătăţii personale. Renunţaţi la dieta obişnuită, mai ales dacă aceasta nu se dovedeşte a fi benefică pentru voi şi încercaţi să adoptaţi un stil de viaţă sănătos. La început ar putea părea dificil, dar dacă vă amintiţi că această tranziţie este importantă atât acum, cât şi în viitor, veţi observa că vă veţi obişnui destul uşor. De asemenea, o schimbare de look şi o siluetă bine conturată, va aduce multe complimente din partea prietenilor, colegilor şi va atrage atenţia admiratorilor voştri secreţi.


Horoscop 2 octombrie 2018, Vărsător:

Vărsătorii au mult de muncă la serviciu şi îşi vor consuma întreaga energie rezolvând diferite sarcini, pe care şefii le-au cerut urgent. S-ar putea să vă întoarceţi acasă epuizaţi fizic ori psihic până la sfârşitul zilei, dar vă veţi relaxa rapid, în compania celor dragi. Un film interesant sau o carte bună, o baie fierbinte sau o cină romantică alături de persoana iubită, orice variantă sună bine şi va fi perfectă pentru a uita de tot stresul acumulat la serviciu.


Horoscop 2 octombrie 2018, Peşti:

Astăzi, Peşti se vor bloca în momentul în care vor încerca să rezolve anumite probleme aparent banale. Oamenii nu vor reacţiona la deciziile acestor nativi aşa cum ei se aşteaptă. Iar asta se întâmplă pentru că Peştii sunt incapabili să intuiască reacţiile acestora înainte de a lua o decizie. Peşti trebuie să se detaşeze complet. Cel mai bine ar fi să se retragă în sânul familiei sau să stabilească o întâlnire cu un bun prieten. Pot face chiar şi o achiziţie.Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS