Horoscopul zilei de luni, 1 octombrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 1 octombrie 2018


Horoscop 1 octombrie 2018, Berbec:

Berbecii se încăpățânează să atingă perfecțiunea la locul de muncă, fără a realiza că, de fapt, se suprasolicită și își fac singuri rău. Dacă ar reuși să dea dovadă de atâta silință și în viața sentimentală și-ar găsit cu adevărat fericirea. Succesul profesional nu e totul, important e să-și păstreze naturalețea, calmul și optimismul.


Horoscop 1 octombrie 2018, Taur:

Taurii sunt sfătuiți să se gândească că două ori înainte de a acționa, mai ales dacă sunt impulsivi. Nativii din această zodie au un simț al umorului atât de înțepător, încât cu două vorbe ar putea transforma un prieten în inamic. Sunt probleme și cu dorința intensă de a cheltui bani pe obiecte de lux, iar soluția e tot aceeași: răbdare. Nu au intrat zilele în sac.


Horoscop 1 octombrie 2018, Gemeni:

Gemenii sunt tentați să privească doar partea plină a paharului. Optimismul exagerat îi face să considere situații dificile ca fiind o joacă de copii, iar asta nu e deloc o soluție. Entuziasmul e important, dar problemele se rezolvă făcând sacrificii, nu glume. Atenție mare și la discuțiile cu partenerul de viață sau cei dragi - o singură scăpare ar putea avea consecințe greu de reparat.





Horoscop 1 octombrie 2018, Rac:

Racii sunt prinși în detaliile unui nou proiect personal. Sunt lucruri mici, însă care necesită efort, și nu puțini se vor epuiza încercând să le aranjeze la perfecțiune. Nu ar fi rău să apeleze la ajutorul unui prieten apropiat, uneori o idee bună poate economisi ore întregi de muncă. E important ca seara să fie petrecută în liniște, fără excese, altfel recuperarea va fi aproape imposibilă.


Horoscop 1 octombrie 2018, Leu:

Pe 1 octombrie 2018, nativii Leu ar trebui să preia controlul unei situații dificile din viața personală. Puteți rezolva această problemă foarte dificilă dacă vă concentrați pe sentimente și vă bazați pe înțelepciunea, determinarea și încrederea în sine. Știind calea cea bună, nu te lăsa influențat de lingușire și manipulare. De asemenea, astăzi puteți simți un simptom neplăcut în ceea ce priveşte starea de sănătate. Acesta este doar un rezultat al epuizării. Luaţi o pauză de la activitatea fizică și se va rezolva totul de la sine.


Horoscop 1 octombrie 2018, Fecioară:

Fecioara în această zi îşi va aminti ceva foarte semnificativ şi dureros din trecutul ei. Trebuie să ai mare grijă, pentru că, in această situaţie, îţi subminezi psihicul daca nu ești atent. Uită-te in jur. Nu sunteți așa de singuri pe cât credeți că sunteți, mulți oameni din viața voastră doresc cu sinceritate să vă ofere afecțiune, dragoste și îngrijire. Permiteți-vă să fiți vulnerabili cu voi înșivă și cu ceilalți. Cei din jurul vostru e clar că vă iubesc. Depășiți cu îndrăzneală acest obstacol mental.


Horoscop 1 octombrie 2018, Balanţă:

Balanţa pe 1 octombrie 2018 va afla că are o contradicție puternică cu matematica. Când vă planificați bugetul, veți găsi că multe lucruri pe care le doriți acum nu sunt posibile, deşi calculele anterioare dădeau aceste achiziţii posibile. Acceptați această realitate și amânați achiziționarea acestor bunuri materiale. Aceasta este o oportunitate pentru tine să te uiți la prioritățile tale. Arătați în schimb importanța dezvoltării personale, comunicarea cu rudele mai tinere sau îngrijirea unui animal de companie. Există posibilitatea ca spre seară să primiţi un telefon care vă informează despre ceva important și foarte plăcut.





Horoscop 1 octombrie 2018, Scorpion:

Aceasta este o zi când Scorpionii își asumă cu ușurință riscul de a dezamăgi pe cineva. Veți fi iertat, dar nu veți mai fi considerat demn de încredere. Din fericire, această luni nu va aduce alte momente neplăcute. Veți petrece cea mai mare parte a zilei de lucru pe un proiect care, dacă va fi de succes, va fi extrem de influent în afacerea sau cariera ta. În viața personală veți observa o primire impersonală şi rece, total neașteptată. Nu o luați personal sau nu acționați în consecinţă, va trece în curând.


Horoscop 1 octombrie 2018, Săgetător:

Săgetătorii trebuie să-și păstreze calmul astăzi, recomandă horoscopul. Riscați să vă pierdeți cumpătul și să suprareacționați de la niște probleme minore. Sunt niște mici probleme, care pot reprezenta un test privind soliditatea relației cu persoana iubită. Nu faceți un capăt de țară din aceste situații, pentru că veți realiza foarte curând că nu vă afectează cu nimic. Concentrați-vă mai bine asupra proiectelor pe care le aveți în această săptămână și veți avea de câștigat!


Horoscop 1 octombrie 2018, Capricorn:

Luni, Capricornii au motive să-și dorească liniștea. Săptămâna va începe cu agitație, e foarte posibil să fiți suprasolicitați la serviciu și nu vă veți mai vedea capul de treburi. Totuși, nu vă panicați, spune horoscopul. După-amiază va fi exact invers. Veți descoperi că toată agitația din jurul vostru dispare și că puteți să beneficiați de relaxarea binemeritată. Seara, bucurați-vă de hobby-urile pe care le aveți, vă va fi de mare ajutor pentru confortul psihic!


Horoscop 1 octombrie 2018, Vărsător:

Un coleg vă va dezamăgi astăzi la serviciu. Aveți multă treabă, iar lipsa lui de chef vă va afecta în muncă, mai ales că trebuie să terminați ce v-ați propus. Poate ar fi timpul să vă reevaluați puțin relația cu unii colegi, pe care i-ați ajutat, dar când aveți nevoie, nu vă întorc serviciul!


Horoscop 1 octombrie 2018, Peşti:

Luna începe bine pentru nativii din Pești. Se pare că talentul vostru de a fi diplomați dă roade, iar asta se va vedea și la muncă, dar și în viața personală. Multe din problemele la care ați lucrat în ultima perioadă își vor găsi astăzi rezolvarea. În plus, o persoană de care vă temeați își va arăta adevărata față. O veți cunoaște îndeaproape și veți descoperi că v-ați mai câștigat un prieten.









Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS