Horoscop săptămânal, 24-30 septembrie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop 24-30 septembrie 2018


Horoscop 24-30 septembrie 2018, Berbec:

Luna Plină se formează întocmai în semnul lor, pe casa personalității, iar cei născuți în zodia Berbec vor avea acum ocazia să încheie o etapă importantă în plan personal, o etapă pe care au început-o undeva în primăvara acestui an. Astfel, de la nativ la nativ, această etapă poate fi diferită, însă cu impact puternic asupra personalității sale, asupra deciziilor și a modului de a privi viața. Pentru unii nativi, această săptămână va fi resimțită ca o descătușare și este posibil ca mulți dintre Berbeci să fi simțit această nevoie de a o încheia cu mult timp înainte, însă abia acum vor avea curajul necesar.


Horoscop 24-30 septembrie 2018, Taur:

Luna Plină se formează pe casa subconștientului și este un moment foarte important pentru cei născuți în zodia Taur având în vedere contextul astrologic general, mai exact faptul că planeta Uranus, planeta marilor schimbări, se află în semnul lor și întocmai asta le cere, schimbarea mentalității, a ideilor și a principiilor care-i țin în loc și nu-i lasă să evolueze. Săptămâna aceasta, chiar dacă nativii se retrag să analizeze și să mediteze, vor simți o putere interioară care-i va ajuta să se debaraseze de toate schemele vechi care le-au blocat modul de acțiune, cel puțin din primăvară și până acum. Pe de altă parte, li se cere mai multă atenție și grijă cu privire la starea sănătății. Recomandarea este fără excese, fără stres și mai multă odihnă.


Horoscop 24-30 septembrie 2018, Gemeni:

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de un moment de cumpănă în ceea ce privește relația cu prietenii, însă Luna Plină formată în acest sector le va aduce puterea necesară să pună punct acelor relații care nu-i mai reprezintă și, totodată, le aduce numeroase ocazii să cunoască oameni noi alături de care să-și facă planuri de viitor. Este momentul să culeagă roadele unui proiect, posibil chiar demarat în această primăvară, și să privească cu încredere și curaj noile opțiuni care se deschid în fața lor.





Horoscop 24-30 septembrie 2018, Rac:

Cei născuți în zodia Rac își vor concentra toată atenția asupra sectorului profesional, unde Luna Plină le aduce culegerea roadelor din activitatea depusă în ultima perioadă. Nativii se vor bucura de recunoașterea meritelor, de aprecierea șefilor și a colegilor și nu este exclus să fie propuși spre avansare. Unii nativi s-ar putea lăsa tentați de o propunere de colaborare venită din partea unei persoane care le urmărește de ceva vreme traiectoria și ar putea chiar să-și schimbe locul de muncă cu unul mai bun.


Horoscop 24-30 septembrie 2018, Leu:

Cei născuți în zodia Leu care au de dat examene, care studiază sau fac cursuri de perfecționare vor avea ocazia să se bucure de oportunitățile oferite de Luna Plină și să încheie cu succes aceste etape. Pe de altă parte, este foarte probabil să plece într-o călătorie dincolo de granițele țării, sau cel puțin la distanță de domiciliul lor, și să cunoască persoane care să le schimbe viața, de care, de exemplu, să se îndrăgostească și cu care să înceapă o relație. Pe de altă parte, în sectorul profesional, cei care obțin o diplomă acum se pot aștepta la avansare.


Horoscop 24-30 septembrie 2018, Fecioară:

Pentru cei născuți în zodia Fecioară se crează un context astrologic excepțional cu privire la partea financiară. Nativii au ocazia în această săptămână să primească o sumă de bani dintr-un proiect, dintr-o colaborare, și, totodată, își pot negocia cu încredere salariul, șansele de a obține o mărire fiind foarte mari. Nu este exclus, pentru cei care se află într-un astfel de context, să intre în posesia unei moșteniri sau să primească bani de la sau prin intermediul partenerului de cuplu.


Horoscop 24-30 septembrie 2018, Balanţă:

Cei născuți în zodia Balanță își concentrează atenția asupra relației de cuplu, sector unde Luna Plină cere încheierea unei etape pentru acei nativi care nu sunt mulțumiți de partenerul de viață. Pe de altă parte, contextul astrologic cere culegerea roadelor în cuplu, prin urmare, acolo unde totul merge ca pe roate, poate aduce o cerere în căsătorie. De asemenea, nativii Balanță pot primi recompense în sectorul profesional, mai exact în zona partenerială, de afaceri, unde un proiect se poate încheia și aceștia își pot lua partea.





Horoscop 24-30 septembrie 2018, Scorpion:

Cei născuți în zodia Scorpion care-și doresc schimbarea locului de muncă sunt favorizați de Luna Plină să facă acest pas, mai exact să încheie socotelile la actualul job și să înceapă unul nou. Nativii pot primi o remunerație, un bonus pentru munca depusă în ultimul timp sau pot constata că un proiect început în primăvara acestui an va da roade. Pe de altă parte, cei care se confruntă cu probleme de sănătate au acum ocazia să descopere un tratament adecvat care să-i repună pe picioare și sunt sfătuiți să-l urmeze întocmai.


Horoscop 24-30 septembrie 2018, Săgetător:

Cei născuți în zodia Săgetător trebuie să aibă mai multă grijă de propria lor poveste de dragoste dacă-și doresc să meargă în continuare alături de același partener. În anumite cazuri, Luna Plină poate aduce încheierea unei relații, cu atât mai mult cu cât nativii sunt nemulțumiți de evoluția acesteia. Cei care au avut o relație clandestină, au acum ocazia să o oficializeze. Pe de altă parte, cei care au copiii ar putea trece la alt nivel și ar putea observa o îmbunătățire a relației cu aceștia.


Horoscop 24-30 septembrie 2018, Capricorn:

Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia în această săptămână să încheie o etapă legată de locuință și să culeagă roadele unor demersuri întreprinse în acest sens. Nativii sunt susținuți de Luna Plină să se mute într-o casă nouă, pot să închirieze, să vândă, să cumpere sau chiar să-și renoveze locuința. Pe de altă parte, contextul astral poate aduce o încheiere a relațiilor cu unii membri ai familiei și chiar părăsirea domiciliului, însă, de la caz la caz, și reciproca poate fi valabilă, aspect care se traduce printr-o împăcare și o reîntoarcere acasă. Pluto revenit în mers direct prin semnul lor, le va aduce nativilor Capricorn dorința de a ieși în față la locul de muncă, de a se face remarcați și vor da dovadă de inteligență, creativitate, dinamism și inițiativă.


Horoscop 24-30 septembrie 2018, Vărsător:

Celor născuți în zodia Vărsător care și-au dat tot interesul la locul de muncă, au participat la cursuri de perfecționare și au reușit să acumuleze cunoștințe solide în domeniu, Luna Plină le poate aduce o avansare în carieră. Contextul astral favorizează nativii care studiază și susțin examene, teste, interviuri de angajare. Pe de altă parte, este momentul să reanalizeze relația cu unele rude și acolo unde nu sunt mulțumiți de rezultat, să facă o schimbare, chiar dacă acest lucru înseamnă încheierea unei relații.


Horoscop 24-30 septembrie 2018, Peşti:

Cei născuți în zodia Pești au parte de o săptămână cu vești bune legate de sectorul financiar. Luna Plină le aduce ocazia de a culege roadele unui proiect demarat, cel mai probabil, în această primăvară. Totodată, nativii vor reuși să recupereze niște sume de bani pe care le credeau pierdute, iar tranzacțiile financiare întreprinse acum se vor bucura de succes. Este momentul să pună niște bani deoparte, poate chiar să-și deschidă un cont de economii.









Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS